F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ooh, értem. és meddig marad otthon? mert akkor elvileg versenyen is indulhatna, nem?:S
The only speedometer is in your head.
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
nahát ez lol. de mégis hogyan? ha nincs nete?:S
nahát ez lol. de mégis hogyan? ha nincs nete?:S
mondok három példát erre:
Horváth Zsófi
Soós Renáta
és Kertész Zsófy(remélem free is igy gondolja😄D)
Horváth Zsófi
Soós Renáta
és Kertész Zsófy(remélem free is igy gondolja😄D)
srácok vmit muszáj veletek megosztanom😄
ime egy honlap naplója😄D
"2006. 04. 07.
- pihentem picit 😊, ergo semmi új nem került fel.
2006. 04. 10.
- semmi új nem került fel a portálra
2006. 04. 11.
- pihi továbbra is
2006. 04. 12.
- pihi még mindig. De tavaszi szünet alatt számítsatok arra, hogy megdoblak titeket egy nagy adaggal 😊.
2006. 04. 13.
- semmi új nem került fel.
2006. 04. 14.
- még mindig semmi.
2006. 04. 15-20.
- még mindig semmi, de ez betudható a tavaszi szünetnek is, szóval elnézéseteket kérem, igyekszem össze kapni magam és ismét valami újat feldobni a portálra."
ime egy honlap naplója😄D
"2006. 04. 07.
- pihentem picit 😊, ergo semmi új nem került fel.
2006. 04. 10.
- semmi új nem került fel a portálra
2006. 04. 11.
- pihi továbbra is
2006. 04. 12.
- pihi még mindig. De tavaszi szünet alatt számítsatok arra, hogy megdoblak titeket egy nagy adaggal 😊.
2006. 04. 13.
- semmi új nem került fel.
2006. 04. 14.
- még mindig semmi.
2006. 04. 15-20.
- még mindig semmi, de ez betudható a tavaszi szünetnek is, szóval elnézéseteket kérem, igyekszem össze kapni magam és ismét valami újat feldobni a portálra."
jó azt értem,és konkrétan mire gondolsz? mit takar? szereztél tesztpilótát?😄 vagy mi?😄
ez milyen aranyos kép😄D-->alkoholista lesz a gyerekböl😄
loool:

loool:
hát azt eltudom képzelni... nemtom jövöre kivel megy majd, egyáltalán ki akar vele menni:S
😄😄😄 majd ha lesz teljes liga fun, azért egyeztessünk, és segitjük egymást😄, mert ott kell😄
de legalább több tapasztalatunk van mint a többieknek, egyébként nagyon jó h már van tükör,oriási segitség
de legalább több tapasztalatunk van mint a többieknek, egyébként nagyon jó h már van tükör,oriási segitség
nekem van egy jó taktikám ami általában elég jól beszokott vállni, az elsö futamon vezettem is négy kört, aztán nemtudtam visszaszerezni a vezetést:S😄 -->Nascarból lestem el, Jeff Gordontol😄D
Istenem Free! milyen csapattársad van😄DD most megy, vagy marad vagy mivan vele, nekem azt is mondta h lehet megy rfactorozni... most meg jó a starterje, hát én nemtom, de mindenesetre gondolom jövöre nem vele mész😄
egyébként elkezdtem számolni😄
akik biztosan elöttem lesznek:2meki,2minardi,brian,freedom. ez hat pilóta, és nemtom a renók mit mennek, sztem ferit és cromyt itt megtudom fogni, és akkor még kérdéses a két bar honda...
akik biztosan elöttem lesznek:2meki,2minardi,brian,freedom. ez hat pilóta, és nemtom a renók mit mennek, sztem ferit és cromyt itt megtudom fogni, és akkor még kérdéses a két bar honda...