F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ups and downs
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Na ez is jó... :.... függetlenek a vállalkozási tevékenységtõl, a vállalkozó rendes üzletmenetén kívül esnek, a szokásos vállalkozási tevékenységgel nem állnak közvetlen kapcsolabtan.
De én jobb viccet mondok: Zsófika ma reggel elindult vizsgázni... Éreztem, h vmi nem lesz kóser, már egy ideje vártam, h elzanyáljak a csizmámba (hozzáteszem: 10 cm-s sarka van, és nem túl kényelmes). Na ez ma össze is jött.... Érd egyik legforgalmasabb pontján, a zebra elõtt, a lejtõn olyan pofást nyomtam, mint még soha.... mappa, táska csak úgy csúszott elõre. Full filmes volt. Felkeltem, h menjek a vonathoz, de a nadrágom kiszakadt, és a tenyerem sem volt a toppon... Akkor go haza, nacicsere, és sima cipõbe vágtam neki a világnak. Fél órát vártam a hidegbe a következõ vonatra, pluszba késett is, szal odafagytam. Rohadtul fájnak a térdeim, meg a tenyerembe van vagy egy vérhólyag, vagy egy kõ. Nem merem megbuherálni:S... De jót röhögtem... ZH persze jó nehéz volt, most meg írt a matektanárom, h nem tud fogadni zh elõtt....😄😄
Jah, és mázli, h megfogadtam Freecsek tanácsát, két vonattal korábban akartam indulni😄
T.T.
ups and downs
oké rendben. Hungary vidihez kellene,két ünnep között elkészül,meg szerintem China is,de ezt még meglátom.
The only speedometer is in your head.
The only speedometer is in your head.
ups and downs
Tudod a csávó mozgásáról melyik klip jutott az eszembe? Szintén egy idióta számé, amit Brassóban annyit adtak a tv-ben, és az emberkék mintha játékbabák lettek vna és mikor a szülõk lefeküdtek aludni, akkor életrekeltek. Megvan? Már a címére sem emlékszem...
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
Ne centizd, inkább gyere be 2 vonattal korábban vagy nem tudom, szóval hagyj idõt arra, ha vétlenül csúszik a vonat.
Ja és új menetrend van mától! figyelni rá!
T.T.
Jövõ hétre nagyon hideget mond... Szokott ilyenkor olyan lenni, h megfagy a felsõ vezeték, és eltörik, leszakad vagy vmi? Csak tudnom kéne, h kb mikor induljak el suliba, h lehetõleg ne késsek el a zhkról, mert az nagy szívás lenne...:S:S Szóval lehetséges, h a fagy miatt übernagy késésekre kell számítani?
Viszont ez a lógófülü cica... ez.... szeretnék egy ilyet😊
T.T.
Hát ha szakértõt hív, akkor úgyis nekünk lesz igazunk és nem a zöldhülyének.
T.T.
ups and downs
80. § (1)
A személyhez fûzõdõ jogok megsértését jelenti a más képmásával vagy hangfelvételével kapcsolatos bármiféle visszaélés.
Kapcsolódó anyagok
(2)
Képmás vagy hangfelvétel nyilvánosságra hozatalához — a nyilvános közszereplés kivételével — az érintett személy hozzájárulása szükséges.
ups and downs
De közzétenni?....Ezért is vannak azzal jogilag gondok, h vki fotózza a mozdonyt és a mozdonyvezetõ is rajta van a képen, azt felteszi index fórumra. Elvileg kéne a beleegyezés vagy vmi.
T.T.
ups and downs
Aki jött váltani most reggel, mondtam h kint van a csávó, mondja jólvan, hagy csinálja...erre lehúzza az ablakot, motort leállította, kiordította:
"Na gyere buzikám, indul a dízelmotor". Beindította, a faszi rögtön ott termedt.
T.T.