F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor majd alszok más 35cm-sel, bruha...
De ezt ki mondta h nincs? A MOL vezetõsége?
T.T.
Különben is: 35ös már nincs az egész országban, szóval el vagyok nagyon kenõdve... mivel fogok én így aludni?!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
nicht so schlecht vagy mitököm😊
T.T.
The only speedometer is in your head.
T.T.
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
Itt maga a képzés amit kapnak és az a tudás ami a fejükbe kell h legyen stb. azt fizetik meg, mert az iszonyat sok!
T.T.
ups and downs
Azért egy földi munkás ha mondhatni igy, egy betanított vki, kapott egy kevés képzést és csá. Pilóták az életüket felteszik kb ezért a munkáért.
De azért belegondolva, h 120óránál kevesebbet dolgoznak és arany dolguk van, király meló😊
T.T.
Ebben az országban viszont valóban kiugróan sok ez havi fizetésként, nem azért,hogy sajnálom tõlük,inkább õk kapják mint a politikusok,de amit te is írtál,hogy egy egyszerû Malév alkalmazott nagyon sokat melózik,és nagyon keveset kap. Az a durva,hogy órabérre kiszámolva fele annyit kaptak mint én.Olyan 450-ben voltak,nekem a vége felé pedig 950 körül jött ki,szóval ez-az ami igazán nagy szemétség ebben az államban,ha meg akarsz élni,dolgozd halálra magad,a fejesek meg úgyis felélnek mindent,a vezetõk meg végkielégítés címén elvisznek 100M-kat és nem tehetsz semmit.
Egy ideig biztos nem kerül Magyarországra egy darab se
T.T.
ups and downs
Bruttó bér: T:Bérktg, K:Jövedelemelszámolási szla, EHO meg TB, meg ezek: T:Bérjárulék K:TB kötelezettség, vagy egyéb személyi jellegû ráfordítás. Sztem ezeket Juci-füzetbõl érdemes tanulni...
Na ez azért kemény...azért respect nekik eléggé, de nincs arányba azért a dolog. Kicsit soknak tartom, a magyar gazdasági helyzethez.
T.T.
Ezeket el kellett volna úgy könyvelni, h T: elszi betét, K: Hitel (na persze a folyósítási jutalékot nem ide könyveltem)
De pár sorral lejebb volt, h a dolgozóknak kp-val fizetjük a bérét (asszem), na akkor meg: T: PT, K: elszi betét és T: bérek K: PT????? vagy mi?
IGen ,azt kell szétosztani😊 majd bevisszük ketten az indexeket?😊
Amúgy én is csak onnan tudom, hogy a feladatgyûjteményben megnéztem a megoldott feladatokat és az egyikben volt ilyen. (232/9.)
Ha jól értelmezem, akkor a 25 pontot kell szétosztani, ugye? Mert ha igen, akkor mindenkinek ötös! Végre valami szép jegy! 😄
Mondjuk sztem a minimumjaim sem lesznek meg... Csak ültem, és néztem... most meg negyed éves analízis anyag?!😄
Ugye tudod, h elvileg tankut mindenkinek 5?😄
kb mint a Hangoverben a szakállas homártasija😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.