44995
F1CHL - Retro
-
#42155 Köszönöm, így értelmet nyert a történet. Nem ez volt szegény Gonzalez napja. -
#42154 jaja, ez jó :D -
#42153 tényleg az,mint Miley Cyrus Party in the USA c száma. Most rákerestem youtubeon (elfelejtettem hogy milyen idegesítő-mármint a szám). Fel van töltve legalább 10x,gyorsan összeadtam,hogy az összes feltöltést legalább 120millióan nézték meg.. Én még egyszer nem bírtam végighallgatni,bocs,ha vkinek nagy kedvence.
ez viszont nagyon jó:)) -
#42152 6-5 szettlabdánál ütött Roddick egy vonalközelit, a vonalbíró out-ot kiáltott, Roddick kért egy challenget, és kiderült h a labda bennvolt.Csakhogy a bíró direkt pontnak adta meg mindezt, mert úgy ítélte meg, hogy Gonzalez nem tudott volna beleütni.Ami nagy hülyeség, mert simán odaért volna, ha nem kiáltanak out-ot.Így meg eldőlt a szett, és ahogy lenni szokott Gonzaleznek elszállt az agya, onnan meg láttad. -
#42151 dede, már rég ismertem, csak most linkeltem be :D -
#42150 Ezek szerint nem szoktál rádiót hallgatni....Mert akkor már fél éve megtetted volna ezt a megállapítást :) Jogosan :) -
#42149 Mi volt ott? Mert pont az ötödik szett elejétől kezdtem el nézni és a csaj végig azt dumálta, hogy a bíró így-meg úgy... -
#42148 Ez a szám már annyira szar, hogy csak nevetni tudok rajta :D.Minden gáz benne :D -
#42147 Hát bakker, Gonzalezt jól kiejtette a bíró... -
#42146 És mily igaz.... -
Szereted, ha simogatnak?
Szereted, ha megérintenek?
Szereted, ha megfognak?
Szereted, ha felizgatnak?
Szereted, érezni a másik leheletét, szuszogását a nyakadnál, esetleg a fülednél vagy az arcodba?
Szeretsz új pozíciókat kipróbálni?
Mikor hidegen felülsz rá, majd forrón és teljesen leizzadva végzed?
Velünk a fantáziád megvalósulhat,
életre kel,
próbálj ki minket!!!!
BKV! -
#42144 congrat -
#42143 Veletek is megosztom a jó hírt: megvan a vállalati gazdaságtan kettesem. Ezazzz. -
#42142 okés.csütörtökön végzek elvileg. (gyakorlatilag is) -
#42141 Peet, Bryan: Ha végeztetek totálisan a vizsgákkal, szóljatok és akkor pótoljuk a Kartot -
#42140 gratula hozzá.
ja sikerült, persze éppenhogy csak a tanár szerint.én nem éreztem ennyire rossznak, de hát most mit tegyünk?:). tavaly ő buktatott meg minket Gabival... -
#42139 Köszi jól,a reggelit már tudom,az sikerült,a délutáninak még nincs eredménye,de úgy érzem,hogy az se lett rossz,bár ilyen érzésem múltkor is volt.
Hallom Neked sikerült a polgár,grt. -
#42138 hát neki már nem tudok -
#42137 Ana Ivanovicnak :) -
#42136 akkor most lenne majd egy ausztrál nyolcaddöntő az Openen :). Már megint nem tudom kinek szurkoljak :( -
#42135 svájciaknak szerencse:) -
#42134 hát engem nem hoznak lázba a repülők -
#42133 dede. Az első 146os igen, csak swiss változatban.
Nem kell félni a repüléstől, először fura, mikor kimegy a lábad alól a talaj, de utána nagyon kellemes és király. Főleg a felszállás meg a leszállás. Felszállásnál azért mert beletapadsz szó szerint az ülésbe a gyorsulástól. Leszállásnál meg amikor leteszi a gépet és látod a szárnynál h kimegy a fékszárny és elkezd lassulni, de hát brutális, meg rányomja a hajtóműféket, ahhoz képest mekkora gép, pikk-pakk lelassul.
C-17 asszem most Pápán van vagy 3-4 darab, amerikai barátunk jóvoltából. A 787es meg még csak most kezdte a tesztrepüléseket, majd egy év mire ebből lesz hatósági engedély. First takeoff -
#42132 Jó videók,én szeretem a repülőket,habár pont ugyanennyire félek is a repüléstől,mondjuk lehet azért,mert még nem próbáltam.
1.A legelején,az első gép,amit vontatnak,nem egy British Aerospace 146-os? Ilyen a volt cégemnek is van. Sokszor ez jött Ferihegyre,nekem tetszik,szép gép.
Két nagy kedvencem a C-17es és a 787-es.
Utóbbi gondolom nem csak nekem,hanem majdnem minden repülést szeretőnek.
Meg kell hagyni,ha mi európaiak sokkal jobb kocsikat építünk,mint az amcsik,akkor ugyanez fordítva is igaz a repülőgépek vonatkozásában. -
#42131 Nem tudom kit érdekel vagy mennyire szeretitek, de mutatok két videót, ami nagyon bejövős nekem:
1. Zürich repülőtér munkaközben : Zürich
2. Zürich-Madrid és vissza a pilótafülkéből (A320) : Pilótafülkéből -
#42130 Kösziiiiiiiiiiiiiii és Freecseknek is:D -
#42129 tejóég milyen lány van a Discovery Channelen...úgy el van torzulva az arca hogy kegyetlen...pfuu -
#42128 na majd legköz. -
#42127 abszolút -
#42126 magyar foci válogatottra hasonlít ez is. -
#42125 Miért nem vagyok meglepve, hogy a csehek simán megvertek kéziben minket.De a mai NS-en nagybetűkkel írva hogy Szétszedjük a cseheket!!Ilyenkor mindig kikapunk.Nagy fogadkozás, aztán annyi -
#42124 én is ezt akartam:) -
#42123 asszociáció :D -
#42122 Oh és Rama Lama, Rama Lama Ding Dong :D -
#42121 OHohohoh hoztam Nektek egy számot:):P -
#42120 hát nem labdamenet közben szólt bele, úgyhogy nem volt zavaró ja :D. -
#42119 jaja. Riporterek is vették a lapot. Jó jelenet, mókás és egyáltalán nem felháborító, h megzavarja végülis a meccset. -
#42118 az a jó ahogy elmosolyodik meg visszaint :) -
#42117 Hát nem kerülgette a forró kását....:)) -
#42116 :DD nem, nem láttam.jópofa :)