F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The only speedometer is in your head.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
T.T.
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
"Picsa: Úristen! Gyûlölöm a melómat! A fõnököm egy totál perverz faszfej mindig azt akarja, hogy a szar melókat csináljam, csak azért hogy felbasszon!! FASZFEJ!
Fõnök úr: Helló! Gondolom megfeledkeztél arról, hogy felvettél a barátaid közé? Elõször is, ne ragadtasd el magadat. Öt hónapja dolgozol itt, és még nem jöttél rá hogy meleg vagyok? Lehet, hogy nem parádézom az irodában mint egy királynõ, de ez nem igazán titok itt. A szar melókat pedig úgy hívják, hogy a munkád, tudod, amiért fizetlek. De az a tény, hogy még a legegyszerûbb feladatokat is elbaszod lehet indokolja hogy hogyan érzel a munkád iránt. És végezetül, valószínûleg elfelejtetted, hogy két hét van hátra a próbaidõdbõl. Holnap már ne gyere be. A fizudat majd feladom postán, ha valamid még itt van akkor azért ugorj be. Ja és igen, komolyan gondolom."
"Ez egy annyira kézenfekvõ húzás, hogy kellett egy barom aki meg is csinálja. Itt van õ, a vicces fickó, aki a családi állapotát az oltár elõtt változtatta "házas"-ra az adatlapján telefonról. Funky pap, vicces võlegény, és a málé menyasszony. (Ásít)" Video
"Köszönöm Michael, én is jól éreztem magamat. Örülök, hogy élvezted a MÁSIK pussy-mat. Be kell valljam, nem szeretkeztem már egy ideje, szóval nagy meglepetés volt a hosszú kihagyás után egy ilyen erõs és hatalmas férfivel lenni. Remélem nem riaszt el a levelem, csak szerettem volna ha tudod hogy csodálatosan éreztem magamat. Ezennel meghívlak a "lábam közti szerelem barlangba"."
"A hat éve házasságban élõ Emma Brady nagyon meglepõdött mikor felhívták a figyelmét férje adatlapjára ahol az állt, hogy férje szakított vele. Hogy még kellemetlenebb legyen a sztori, a férj egyik haverja már kommentelte is az eseményt: Jobb is! A férj állítása szerint már korábban közölte szándékát a feleségével, megmondta neki, hogy elege van már belõle"
Ahoj mindenkinek!
T.T.
Úgyhogy 6 kiváló pilóta és akkor még ott van Vettel, õ a 7. más nem nagyon szólhat bele a jövõévibe. Ha minden jól megy, tényleg egy jó szezon elé nézünk!
Hát nekem nehéz most szurkolni bárkinek is, mert GOGO Button, de azért mukmakker is megnyerhetné a 8.at. 2006ban megérdemelte volna faszalonzótól.
T.T.
"Schumacher döntése egyben azt is jelenti, hogy a Mercedes GP két német pilótával vág majd neki a 2010-es évadnak, mivel az már korábban biztossá vált, hogy a csapat egyik pilótája a szintén német Nico Rosberg lesz. Azok után tehát, hogy a McLarennél összeállt az angol "Dream Team" Lewis Hamiltonnal és Jenson Buttonnal a volánnál, a Mercedes GP-nél egy német "All-Star" csapat alakult, úgyhogy a két istálló párharca mindenképp a szezon egyik igazi csemegéjének ígérkezik."
Ezzel én is egyetértek,jó csata lesz,go Team England!
Viszont a cica viszi a pálmát😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
De attól lehet nyugodtan bátran jönni, megoldjuk😄D
T.T.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.