44995
F1CHL - Retro
-
#42235 1:30tól jóóó!:) -
#42234 MAGYARISZTÁN!!!!
h ilyen fasz "tudósokat" -
#42233 najó, ez megint kisarkítás, mert tuti h volt aki megállt.Szóval inkább azt mondom h nagy általánosságban nem állnak meg :).De mindegy, ez nem Ausztria, már megszoktuk :) -
#42232 Sztem nem ezt mondja.10ből 8 biztosan nő, ez azt jelenti, hogy a maradék kettő pasi (ami lehet h feministáknak még mindig sértő arányosítás).De azt tom mondani, hogy a statisztika egy dolog, az nem dönt el semmit, a lényeg, hogy TE (és itt most nem csak rád gondolok, hanem minden egyénre) milyen :).Ha te átengeded a gyalogost satöbbi, máris javítottad a "statisztikát" :) -
#42231 hmm érdekes ja.én nem sok kereszteződésen megyek át ha megyek a suliba, de azon az egyen persze sokszor nagy forgalom van (csupa 1irányú utca), még véletlenül se állna meg egyik se, mégha nem is tud menni.Nem nem, nekem kell hátulról megkerülni a kurva autóját, csak hogy ő fél másodperccel korábban tudjon indulni. -
#42230 Az egyetlen problémám, h ennyire szidja a nőket... Jó, a nők többsége igenis, nem tud vezetni, de azért nem kéne azt mondani, h "a nők soha, a pasik mindig" átengedik (vagy vmi ilyesmi) -
#42229 Érdekes cikk :) -
#42228 Go Bryan, Go!
én majd legközelebb: febr 2 & 4 -
#42227 elköszönök, reggel (aki ébren lesz) szurkoljon!köszi!
pá -
#42226 megmentenéd az életem?de rendes tőled :).
nem kell köszi :). még megvagyok nélküle :) -
#42225 Küldjek meghívót?:D -
#42224 ja meg a #42223 is ja -
#42223 valszeg URL beszúrása funkció használatával -
#42222 és ha már ez: akkor életben maradásra :) -
#42221 wow igaz:)
Ezt hogy szúrtad be? Csak most vettem észre:D -
#42220 eléletben javít: életben -
#42219 egyszer biztos -
#42218 omm, na igen. De, ha szem előtt tartod, h ha ezt az iskolát elvégzed, jó esélyed van, úgymond az életbe maradásért (persze ez most elnagyoltam, de a szakmában elétben maradhatsz és versenyképes munkád lehet). Ha ez megvan, akkor már nem is olyan nehéz. -
#42217 maybe yes, maybe no. -
#42216 úristen, akkor én meg fogok halni?? -
#42215 hihi:D:D ez jóóóó:D ennyi:) Csak vegyem rá magam a tanulásra... -
#42214 igy van, menni fog akkora, nehogy már a PSZF fossa a kontinenset! -
#42213 Ezért fogom beseggelni, és menni a febr. 8-i héten... csak akkor indul a tanfolyamom is... áhhh
De súly alatt lapul a púpos gyerek, vagy teher alatt nő a pálma vagymi:D -
#42212 ha...
sajnos ilyen mondatot el kell felejteni... -
#42211 ÁHhh meg lett volna ha.....
Oké, h vannak minimumkérdések... de azért, az, hogy ha egy feladatból nem teljesítessz minimum 30%ot, akkor az egész feladat érvénytelen?! Van olyan, h 5 pontos feladat.... 5 számolást kell végezni... elvégeztem belőle 2-t, 3 rossz lett, és nem kaptam rá pontot.... -
#42210 Zsóf -
#42209 Neked meg go Bryan go, meg Petey már csak Ti vagytok!
Hát mai szolgálatom alatt felmondta a mozdony a szolgálatot alattam, kezdődhet a következő játék. A főnökök okoskodása a székből avagy hogyan baszogassuk az embert, amihez ráadásul nem is értenek...
Csak hát, miért legyen nyugta az embernek, amit jó csinált, úgyis találnak benne hibát. Csak azért is. -
#42208 eredményre voltam kíváncsi
paff:( sajnálom. -
#42207 nem szégyen az, csak rossz :( -
#42206 Was? Megvágtak...:S -
#42205 Zsóf: result is???? -
#42204 Ijjjjj.... szegény fószer annyira esetlen, h már aranyos... és unalmasak az előadásai:S Amúgy vállalati gazdaságtan... elég nyers, de asszem néha próbál poénkodni... (nem igazából voltam benn nála) -
#42203 A PSZF-en azt tanítanám,mint Eckert Bálint.
Lányok,az jó,vagy rossz?:D -
#42202 jaja:))
hát ez a gif zseniális :D -
#42201 az ember legjobb barátja :D -
#42200 -
#42199 -
#42198 rotfl!
jóccak -
#42197 most akkor melyik nap??:))
-olykor kabaré ez-az f1hírek,de azért NSO-nál magasabb a színvonal (eddig)
-nyilván elírási hiba,de azért ez nem egy olyan hosszú cikk
-na nem mintha engem zavarna,vagy fennakadnék ilyesmin,csak tréfás.
-és ezzel a tréfával (az volt?) kívánok kellemes éjszakát mindenkinek :) -
#42196 korrektológusos.
Azért kérdezem igazából, mert most h mindenki végez a vizsgákkal, én meg a vizsgálatokkal, lehetne egy ilyen SG-s közös vmi elmenni közösen, úgyis imád mindenki mindenkit, aztán vmi. Először bowling vmi korrekt nyugodt helyen, gokart meg április környékén.