44995
F1CHL - Retro
  • antijuve
    lol.majd belejön :D
  • Freedom88
    Na Rai off is az első rallyról...gyors volt:) 2.szakaszon.
  • Freedom88
    mert nő
  • antijuve
    lol.felcsönget hozzánk egy nő.azt mondja Kelemen urat keresi.Mondom nem ismerek ilyen embert.A Cartman nyelviskolával kapcsolatban.Mondom az pont itt van mellettünk, a bejárati kapu mellett :D.Azt nem értem, hogy miért pont hozzánk csengetett??:D
  • antijuve
    még.aztán majd meglátjuk :))
  • Jeff Gordon
    Furán áll ez-az overál Buttonon (pontosabban szokatlan),de majd megszokjuk.
    Az új autó nem rossz,jól néz ki,fura ez az újított uszonyszárny,de azért elmegy:))

Jó ez a párosítás,az látszik,hogy már most jobban kijönnek egymással,mint a korábbi párosok.
  • antijuve
    éppen a hangulat az ami iszonyat jó szvsz.nekem jobban bejön mint az angol.de most már ezt is elvette a rohadt Digi...köszönet nekik, az amatőr kommentátorjaikkal együtt
  • Jeff Gordon
    jah igen,Pool helyett a zárójelben Milant akartam írni,nahát így jár az ember,ha hosszú mondatokban fogalmaz,köszi a kiegészítést:)
  • Jeff Gordon
    Őszinte részvétem,habár én nem szeretem az olasz bajnokikat,valahogy a hangulat sem az igazi,bezzeg az angol,na meg a német,az igen

DE:
    Hamarosan itt az új McLaren-Élő!

(most totál kockának tűnhetek,de valójában nem,csak ezt már meg akarom nézni)
  • antijuve
    11-esekkel nyerték meg, nem bukták :D
  • antijuve
    Gyerekek, végem.Kurva tetves Digi Sport!!Menjenek a jó büdös francba már!Elhappolták az olasz bajnokikat is, gagyi vacak csatorna.Áhhh...pedig de szeretem az olasz rangadókat... :(((
  • antijuve
    Jó döntő lesz vasárnap!Fed-Murray
  • antijuve
    nem lehet érteni valóban.a szerencsét nem lehet kiszámítani százszázalékosan :).Max abban lehetsz képben, hogy ki milyen formában van, satöbbi. :)
  • Jeff Gordon
    Sok igazság van benne,mondjuk én meccs végeredményekre/részeredményekre eleve nem is szeretek fogadni,azt elég nehéz eltalálni,és ahogy a cikk is írja,rengeteg minden közbejöhet.
    A két példa viszont nem semmi,habár elég ritka,ugye a Milan 3-0ról bukta a BL-t a másik meccsen az egyik csapat 4-0ról jött fel x-re,ezek nagyon szépek,de amikor valójában ennyi az eredmény szerintem senki nem kockáztat még 5 fontot se (ami nem is kevés,2e ft) arra,hogy x lesz mindkét mecss (Liverpool 11-esekkel bukta el a kupát-lányoknak írtam,hátha ők nem tudták). Most utána néztem,nem semmi, 6p alatt rúgott hármat a liverpool
  • Jeff Gordon
    lol,ez is jó :D
    Friendset annyira nem ismerem,csak az utolsó évadot láttam végig,majd egyszer végignézem elejétől végéig:)
  • Freedom88
    Bryan
  • Freedom88
    rotfl...

- Joey, szex vagy kaja?
    - Lányok kenyéren!

Ez pedig Friends
  • Jeff Gordon
    Hát az is igaz,de itt most egy Cuddy-House rövid beszélgetésre gondolok a világról,pontosan már nemtudom melyik évadban volt:

C: "A világot nem a sex mozgatja!"
    H: "Igen? És ez mikor változott meg?"
  • Freedom88
    pedig "lies" mindenki, nem? Autódon is kint volt:)
  • Jeff Gordon

dr. House erről is megmondta a frankót,és milyen igaza volt :)
  • Freedom88
    de csak bikini, felül semmi :)

Na ja, mégis mi tartjuk el a világot:) wáháhá:)
  • Jeff Gordon
    Így igaz.
    Teljesen egyértelmű,hogy átengedjük, főleg,ha csak egy bikini van rajta (vagy még az se:D)

Már látom a lányok gondolata mi lesz,hogy mi pasik javíthatatlanok vagyunk,vagy valami ilyesmi,de hát ez van, ilyenek vagyunk, ahogy valahol olvastam: a teremtés koronái :D :D
  • Jeff Gordon
    Én is hoztam egyet ettől az együttestől

-az eleje nem annyira érdekes
    -a klip kicsit furcsa
    -de a vége,az utolsó másfél perc: awesome
  • Freedom88
    na vmi ilyesmi.
    Eszembe jutott, hogy férfiak azért állnak meg többször a zebrán, mert ha egy jó csaj van a járdán és át akar kelni a másik oldalra, hát csak elengedem h meglessem. Nem? Főleg nyáron Velencei-tó, Balaton környékén.
  • Jeff Gordon
    remek zene,jó indul a nap
  • antijuve
    egy nagy régi kedvenc :))
  • antijuve
    a vásárlással mondjuk nehéz nyomorba taszítani másokat :D. max magadat.
    általánosítás lehet, de hogy ez kiderüljön, nézni fogom mostantól h ki ül a kocsiban :D.ez az egyetlen módja, hogy pontot tegyünk ennek a kérdésnek a végére :D
  • Jeff Gordon
    Hát igen,de Zsófy,ismered a mondást: a vélemény az olyan,mint a fenék, mindenkinek van. Most neki ezek a negatív tapasztalatai, hogy a nők nem álltak meg,ami egyébként szerintem helytelen, mert a helyes(ebb) megállapítás az lenne,hogy a pestiek nem állnak meg és türelmetlenek,független nő v. pasi a vezető, de mondjuk még ez is nagyfokú általánosításként hangzik,és így is van. Mondjuk nem értem,minek írnak ilyen cikkeket,aminek csak feszültségszítás a célja. Lássuk be, ezen szerintem minden nő,vagy legalábbis a többsége felháborodik, hozzáteszem, teljes joggal.
    Ami igaz,amit te is írtál, hogy a nők igen nagy többsége nem tud vezetni, de hát ezzel semmi probléma amíg nem kell volán elé ülni, ez most pl olyan,hogy nekünk pasiknak meg nincs türelmünk a vásárláshoz. Én mondjuk pont kivétel vagyok ebben a kérdésben, akárcsak Te a nők közötti a kiváló vezetéseddel
  • antijuve
    Hát ők nem, téged viszont elmeszelnek közokirathamisításért vagy mifenéért :D
  • Jeff Gordon
    Nem is leszek,meg aztán,nem tartom magam unalmasnak, hiszen ellenkező esetben nem társalognál Velem, nem igaz?
    Meg jegyeket is betudok írni,hozzátok hozzám a leckekönyveteket,majd beírom analízishez,hogy: jeles (5) Igaz,lehet hogy nem sokra mentek vele :D
  • Jeff Gordon
    Hát a végeredményt követő leírásban volt olyasmi, hogy mindenem a vállalat gazdaságtan,meg kívülről tudom, meg ilyesmi..
  • antijuve
    nahjó, de azt írtad h azt tanítanád :). ami nem egyenlő azzal, hogy olyan is lennél :).
  • antijuve
    sőt, nem asszem :)
  • antijuve
    kösz
    neem, már egy éve nem buktam.asszem meg a második félévet is sikerült UV nélkül teljesíteni :)
  • Jeff Gordon
    gratulálok Neked hozzá
    első vizsgaidőszak UV nélkül?:)
  • Jeff Gordon
    Ez egy facebook kvíz,mégpedig melyik PSZF-es tanár lennél?
    És erre ez jött ki,de teljesen hülyeség,ilyen kérdések vannak benne,hogy mire vágysz legjobban? Persze,hogy egy saját bankra:D (a másik négy nem ennyire jó választás)
  • antijuve
    Azt tanítaná.Nem az lenne.
    Vagy én vagyok a hülye?Mondjuk már Peet kollega hsz-t se nagyon értettem :)

(talán ebből jobb is lenne kimaradnon)
  • Engösz
    Úristen. Még nem olvastam el minden hsz-t, de ez...én is Eckert lennék. De ne legyél az, én nem szeretem. Unalmas, nem tud jegyet beírni és unalmas. ÁÁÁ :S Na majd még olvasok.
  • antijuve
    3
  • Jeff Gordon
    Bryan,vizsga? hogy ment?:)