44995
F1CHL - Retro
-
#42315 Rendben! -
#42314 SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY FOLYT.
Na, ha Peteynek is megfelel és Bryan meg addigra meggyógyul, akkor igazából péntek estéről lenne szó, vasárnap reggel megyek dolgozni, olyan sokáig nem érek rá, mert hajnal 4kor kelni kell.
Az, hogy hova. Lehet keresni bátran, javaslatot tenni. (Lurdy kilőve, ahogy a Budafoki úton lévő is). Nyugodtan lehet nem pesti terület is. Dunakeszi,Gödöllő ilyesmi, ahova kocsival pikk-pakk odaérünk! -
#42313 ha meggyógyulok, bármelyik -
#42312 Részemről bármely nap megfelelő. Semmi halaszthatatlan dolgom nincs, ami meg van, azt hozzáigazítom. -
#42311 SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
Hát akkor kiderült, hogy akkor megrendezzük a BOWLING találkozót!
Kérek napokat, hogy mikor lenne megfelelő, aztán pedig akkor kinézem a helyet!
Nekem a jöv.héten minden nap jó, kivétel vasárnap, de ott már este jó, csak napközbe dolgozok.
Zsóf jelezte, hogy nem jön, igy 4en leszünk előreláthatólag! De ez változhat vagy nem. -
#42310 Zsóf, robogott az iwiw Neked is. -
#42309 fifa07 örök!:) -
#42308 Épp most néztem,először cikket kerestem,meg is lepődtem volna,ha vki írt volna :D
Hát szerintem ebből nem lesz semmi.Kihagytunk egy évet,de szerintem ki fogunk még egyet,és utána már számolni sem lesz érdemes,aztán már csak egy emlék lesz ez is,olyan jó 10 év múlva,mint a régi fifák:) -
#42307 Jaja, jó rég volt már :S. -
#42306 Köszi, nemrég ittam teát. -
#42305 Igyál sok meleg teát, lefekvés előtt meg egy Aspirint nyomass és éjszaka jó melegen öltözz fel. Másnapra javulás várható. Remélhetőleg. Jobbulást! -
#42304 Ja-ja,amikor ezeket hallgatom,mindig rájövök,hogy milyen gyorsan telik az idő.. Mintha tegnap vetted volna meg az Euro 2000-t is,közben már 11 éve megvan.. de hát ez van
Azért ehhez a régi fifákhoz sok emlék fűződik. -
#42303 de ezek is -
#42302 köszi szépen -
#42301 jobbulást Neked.
Gondoltam küldök egy klasszikust
és még ez is egy nagyon jó szám :) -
#42300 a válasz is:)
kicsit rövid lett,de most ilyen sikerült. -
#42299 8 hónappal ezelőtt ha ír... :) -
#42298 most már igen. Hát ez késői gondolat igazából. -
#42297 kössz.
olvastátok a honlapot? (mármint a miénnket) -
#42296 jobbulást!!
-
#42295 Megbetegedtem :(( -
#42294 Megvan a 16. is!Én szorosabb meccsre számítottam, de jó volt ez így.Az uccsó szett tie-break hozta az izgalmakat. -
#42293 FEDEREEEEEER!!!! -
#42292 Petey ment az iwiw. -
#42291 idióta ez a Djokovic :D -
#42290 Jah igen,az a vonalbírós eset,az tényleg no comment volt.. -
#42289 hát sajnos ezt a döntőt nem láttam,de majd a Garroson megnézek pár meccsét:)
kösz a tippet:D -
#42288 Ha tenisz...
Ez nagyon jó :D
ez is:))
ez is régi,de még mindig nagyon jó :D -
#42287 Henin a legjobb, Roland Garrost simán nyerni fogja, aztán meg világelső lesz.Kábé olyan, mint a férfiaknál Federer (a játékát tekintve).Ő tényleg szépen játszik, gyönyörű egykezes fonákok...szóval őt érdemes nézni. -
#42286 hogyhogy miért?Debella, beképzelt nigger buksza.Ezért.Tavaly folyton nyávogott h jajj miért nem én vagyok a világelső mikor én nyertem a legtöbb versenyt??Egy adalék ehhez a 2009es US Open elődöntője, ahol leordította és megfenyegette a vonalbírót.Ja, és a nyögései..brrhrhrh.A mozdulatai.Egy szóval: mindent utálok benne. -
#42285 hát én majdnem biztos voltam benne,de azért annyira nem,hogy pénzt is feltegyek rá :D
miért utálod?:)
Holnap Federer nyerjen! :)
jó meccsnek igérkezik -
#42284 múúú, hát kár:(( -
#42283 Sajna a tehén nyert ma.De nagyon utálom. -
#42282 Annyira sajnálom!!!!!! Pedig úgy szorítottam, hogy menjen! De nem adhatod fel, muszáj hogy meglegyen. Ha tudok segíteni, akkor szólj! -
#42281 Bikini felső nélkül: monokini. :) -
#42280 Ez így igaz! :)
Analízishez jöhet a kettes is, nem vagyok én nagyravágyó (ebben). Amúgy másodszorra is meghúztak belőle. Úgyhogy egy tárgy híján teljesítve ez a félév, én már nem vizsgázok többet.
-
#42279 LOL :D -
#42278 LOL:)) (kép alatt pici szöveg)
holnaptól már segítség nélkül "élek", hát lesz vhogy -
#42277 ez marha jó :DD -
#42276 végre!!