44995
F1CHL - Retro
  • antijuve
    Hát nem...már felesleges.
    Amúgy jobban vagyok, még bár pzs még kell, most kicsit a torkom is "begyulladt", de már sokkal jobb mint tegnapelőtt.
  • Jeff Gordon
    ezt a három percet valahogy nem láttam egyszer se a tv-ben
  • Freedom88
    Bryan, egészséged? Tartós tejet már nem vásárolsz?
  • Freedom88
    ja, akkor majd megnézem még a maradék 2 részt most hogy megyek Miskolcra. Oda-vissza 1-1 film.
  • Freedom88
    néha:) De azért vannak üdítő kivételek
  • antijuve
    háát, a kettő majdhogynem ugyanaz :D
  • antijuve
    nem vagyok TV2 meg RTL néző, de ez a Frizbiszarság vasárnaponként lesz.Fábryra sztem nem merik bevállalni, mert nem sok esélyük lenne
  • Engösz
    Freecske, ha Peti nem bánja, elhozod nekem majd pénteken a Batman dvd-t? Meg Peti, Te is hozz légyszi nekem valami jót! Ígérem, hogy nem lesz nálam sokáig, de mostanában igénylem a filmeket. Érdekesebbek, mint a tv-beli szuperművek.
    Előre is hála s köszönet! :)
  • Jeff Gordon
    Találtam egy szennylapot,interneten.
    Szóval itt olyan hírek vannak, hogy ihaj, és csuhaj. Nem túl hosszúak,gondolom direkt,így még az emberek el is olvassák,de a kommentek néha jók,lehet rajtuk jókat nevetni.
    Na mindjárt hozok kettőt is,hátha pont épp unatkoztok Ti is,és épp van kedvetek olvasni a semmiről:

-Hát szegény csávó, hogy fogod ezt túlélni? De sokan azt se tudják Ki az a Matthew McConaunghey.. Sokat nem is veszítenek :)

-jajj de jó.. Mondjuk ez a lányka csinos volt,Hajdú előtt. Már csak az a nagy kérdés mit esz írtó ciki (és férfias?-na ne,azt nem hinném) Hajdú Péteren.

Utóbbinak lesz majd egy műsora a TV2-n,vmi Frizbi,gondolom a Showderrel lesz egy időpontban,és annak a "vetélytársának" szánják. Csak senki nem fogja nézni :D

Áh,bocs, a hosszúért,agyamra ment a keresleti-kínálati függvény,a vállalati mérleg elemei,és a banki aktívák,már megyek is vizsgázni, nehogy elfelejtsem őket :D
  • Jeff Gordon
    jó pihenést.Nekem lassan go.
    még másfél órában olvasok valamit előtte:)
  • Freedom88
    aham, köszi. Hát akkor következő éjszakásban hajnal 2től 4ig megnézem. most is igy csináltam. Befűtöttem aztán filmnézés :) Most meg jóccak irány az ágy!
  • Jeff Gordon
    a Batman kezdődik a sötét Lovagnak az előzménye,tulképp az-az 1,ez meg a 2.

A másik mi is? Jah az a George Clooney félés? Azt hiszem,Batman & Robin. Na az tényleg gyenge.Azért írtam rá,mert még pont volt annyi hely a dvd-n.Azt csak akkor ajánlom,ha már semmi más programod nincs,és tényleg nagyon unatkozol :D
  • Freedom88
    omm igen, érdekes, kicsit idegesítően, de pontosan igy kell eljátszani a ezt a szerepet! Omm van pár fordulat benne, bár amikor először elkapták, vhogy tudtam h nincs vége, pedig nem néztem mennyi van még hátra belőle, de tudtam h nem marad ennyiben.
    Jó film, ahogy mondtam egyszer nézhető, megnéztem, folyt köv a többi Batman film amit felírtál.
  • Jeff Gordon
    Jaja,az nem rossz film,a Joker karakterét nagyon jól eljátszotta a Heath Ledger. Rengeteget dob a filmen :)

ment a válasz is iwiwre
  • Jeff Gordon
    lol :)))
  • Freedom88
    - ráér bőven.

- Keverd a kettőt. Mondd meg, Petey vagyok McLaren Team...kösz mehet Hamilton rajtszáma!! Denehogy Button legyen!
  • Jeff Gordon
    -Öhm,ez egy picit hosszabb hsz-t igényel(ne),így majd talán délután estefelé :)

-Köszi,igyekezni fogok,de még nem tudom melyik taktikát válasszam,a saját kútfőt (amit állítólag szeret a tanár,de már kaptam vele egy deszkát) vagy a tankönyvet,amit elolvastam (de ezt meg nem szereti a papíron viszontlátni,mert azok az ő gondolatai és nem a mienk). Dilemma. Lehet meg kéne neki mondani,tanár úr,mindenkinek jó a kettes,csak írjuk be vagy valami ilyesmi.
  • Freedom88
    Petey, ment egy iwiw.
    BUÉK Petey öccs.

Omm, azt hittem szarabb film ez a Batman és a sötét lovag, olyan egyszer nézhető. Egyszer meg is néztem most éjszaka.
  • Jeff Gordon
    Boldog születésnapot öcsémnek!
  • Freedom88
    lehet radikálisan látom a dolgokat. Meglehet. Tévedek? Meglehet. Csak már sok ebböl a picit alaptalan nyafogásból. Most ez nem konkrétan Neked szól Zsóf, hanem úgy mindenkinek, aki minden sz@rért sir, akár diák akár munkavállaló. Lehet nyugodtan utálni érte, igy látom a helyzetet most. PeteyGOO!
  • Freedom88
    ezt a qrva okos embert. Földet rá, leköpni, hóval nyakig beteriteni. Biztos mást akart irni csak elütötte a betüket. Igen, ez a dolgotok most, én igy látom. Nincs idö sokmindenre? Hát sajnos ezvan. Még mindig rengeteg szabadidötök van. Gondolj bele aki dolgozik. Nincs mellébeszélés, menni kell. És igen a munkáltató szabja meg. Jelenesetben Nektek a fösuli ill. Egyetem.
  • Freedom88
    ez nemcsak az iskolában van igy. Ilyen igazságos az élet és a "nagyhatalmak"
  • Engösz
    Én már túltettem magam rajta....A fáradtságot sem veszem, hogy idegeskedjek. Attól (sajnos) nem lesz hosszabb a szünet. Csak hát tényleg genya dolog volt.
  • Zsófy
    3 hétig? A tanév rendjében így volt... mióta elkezdődött a suli, azóta erről volt szó... de nem baj... Lemondunk minden progit, munkát, barátokat, vk-ra készülést, pihenést, mert szeretünk szopni...
    jól kommentálta egy ember: "ha mi elbaszunk vmit, akkor sárga csekk... ha viszont a suli, akkor stílusosan leszedi az eddigi hirdetményt, és még elnézést sem kér, csak tudomásul vételt"...
  • antijuve
    nekünk is :).hálistennek :))
  • Jeff Gordon
    nekünk szerencsére nem lesz,aznap kezdünk,bár úgy érzem meglesz hozzá a hangulatom is,ha a holnapi nem sikerül..
    de legalább egy hét pihenő lesz.

nahát evvan,megyek tanulni nem rég végeztem a t.felvétellel,nagyjából olyat sikerült,amit gondoltam.
  • Engösz
    Hát jah, becumiztuk. Csak ne hitegettek volna 3 hétig azzal, hogy 15-e előtt nem lesz tanítás....
  • Zsófy
    Hát ismerős a neptunnal való szivatás....
    Minket mondjuk duplán szivattak be... ma olvasom: ezt
    Meg különben is.... ez a feladatunk.... "úristen, tanulni kell? Hát most ezen meglepődtem. Felháborító, hogy ilyenekkel b@szogatják a diákokat!"...
  • Jeff Gordon
    hah,jó lenne,ha azt kéne,most van tantárgyfelvétel,és a neptun,hát finoman fogalmazva sem áll a helyzet magaslatán,úgyhogy most itt b*sszuk az időnket,holnap pénzügytan vizsga,ha nem sikerül,akkor plusz egy év, mert ez a pénzügy jog alapfeltétele (nálunk van ilyen is,szegény Bod Péter Ákosnak legyen már kicsit több pénze ezzel a tárggyal),ami majd egyébként szigorlattal zárul..

Elegem van az intézményből.. de ahogy olvasgattam,nem csak nekem,többieknek is.
    A sluszpoén az egészben,hogy mire mi végzünk,addigra kb semmit nem fog érni a diplománk,mert ez egyetem minősítése a béka segge alatt lesz úgy körülbelül.
  • antijuve
    hát..nem csodálom.én is kész lennék ha még mindig tanulni kéne.
  • Jeff Gordon
    kezdek begolyózni.
    hipp-hipp károli rulz, vagy mi a nyavaja
  • antijuve
    péntek tökéletes
  • Freedom88
    rendben. akkor pénteken megyünk, mert én is úgy jövök vissza akkor Miskolcról. Nézek majd én is és akkor értesítés meg fog történni.
  • Jeff Gordon
    Peteynek megfelel az időpont :)
    Majd csütörtökön nézek pár helyet neten,délután már lesz időm,így v. úgy,de akkor végzek..
  • Jeff Gordon
    Igen,ilyen elsőbbséges affér volt nekem is,anno pár éve.
    Én is jobbos voltam,bátran jöttem,mondom csak elenged,hát épphogy sikerült neki,aztán persze neki állt feljebb, hogy én mit képzelek és elkezdett dudálni mint az őrült. Mellettünk lévő sávba nem tudott átsorolni,előttem senki,hát jó,akkor menjünk lassan,így is lehet ezt csinálni.. :D
  • Freedom88
  • Freedom88
    igy. Persze hozzá kell tennem, hogy nem is tudtam visszaállni a helyemre, mert egy hófal van, de azon még áttudnék menni, de nagyon szűkös a hely, beférnék, de feleslegesen forgolódnék, hogy aztán megint qrva nehezen álljak ki. Most máshol állok, teljes letargia. Nem baj, holnap reggel, mikor végzek 6kor még úgysincs itt senki, na majd megállok úgy, hogy jól beszopatom őket. Játszunk nyugodtan, de helyzeti előny nálam, mert én egész nap itt vok, ők meg csak 8től kb. 5ig és csak hétköznap.
  • Zsófy
    Hát de hát.... Hogy lehetnek emberek ennyire unbecilek?!
  • Engösz
    Nagy az Isten állatkertje és meglehetősen rövid lett a kerítés...
  • Freedom88
    Azért rájöttem, hogy a budapestiek egy köcsög fasz banda. Persze tisztelet a kivételnek.
    Kb. amióta itt lakok Kőbányán egy helyen állok az autóval. Najó az első hónapban nem, de azóta igen. Szeptember-január. Azért ez elég sok idő. Megszokható, hogy a fehér Suzuki egy helyen álldogál. Csak itt a szemben lévő Bt-ből nehezen fogadják el, pedig nem szabálytalan helyek parkolok. Ők azért is, hogy minnél közelebb legyen a bejárathoz, úgy rámállnak előlről hátulról, hogy épp hogy alig férek ki, most meg főleg, mert előttem, mögöttem hófal. De szemétkedjenek. A hátsó autó kapott is egy kicsit a vonóhoroggal. Leszarom, fasznak állnak Rám igy. Én onnét nem fogok elállni az is biztos.

Ja meg asszem a jobbról kisívben kanyarodónak van elsőbbsége a balra nagy ívben kanyarodóval szembe. Hát ezt ma nem nagyon tartották be, pedig én voltam a jobbos. Kicsit követttem ledudáltam, aztán jólvan:)

Veszélyes őrültek mászkálnak itt.