44995
F1CHL - Retro
-
Zsóf: nem tudom kell e neked de figyelj az adóbevallásra. Nem tom h kell e diák munka után.
Én végülis jól jártam vmilyen szinten. 580.000Ft adót befizettem az évbe és ebből kemény 14e-t viszont is látok. Húha. Megkopasztom az államot. -
:D
tripla-dupla nulla :D -
jó ötlet. Peteynek elég a labda is, úgyse talál el soha "bábút":) -
az nem jó, hogyhogy megiszunk 10 doboz sört, aztán azok lesznek a bábuk, valaki meg hoz teniszlabdát?tök olcsó lenne -
drakula Petey! holnap ezért mehet 10*2 - jel :))
Tényleg, majd MSN, beszéljük már meg h akkor hova. téháiksz. -
Na megnéztem a Batman filmeket.
Sötét lovag 7/10
Kezdődik 6/10
Robin 2/10
Tök jó...oda vissza ingyért utaztam. Szerdán díjmentes volt, visszafelé most meg késett 25percet, igy visszafizették. muhamuha -
Happy Tree Friends...ollé:) LUMPY:) -
Mivel most olvastam, már csak reménykedem, hogy nem haltál éhen, ha előbb olvasom, még főztem is volna Neked valamit! Elismerésem jeléül, hogy ez a vizsga is meglett. :) -
nekem is ez volt közigből :)). hát inkább így légy "csalódott", minthogy jobbra számítasz, és kevesebbet kapsz :) -
:DD
jaja, elég sok pontot kaptál, egy hiányjelet látok.Ha nem sértődsz meg, én megszabadulok tőle, hátha a guberálók tanulnak belőle valamit :D -
Enyém?
Szerencsére azzal a tárggyal is végeztem,így,ha elfogadod,nagyon szívesen Neked adom,azt hiszem ott sok mindent tudtam,jó zh lett:)) -
Tényleg nem,de köszi :)
Így van,és még jobb is lehetett volna,csak az utolsó kérdésben kicsit kevertem a határidőket,és így 3,de nagyon örültem neki :))
Viszont,hát itthon meg éhen lehet halni.. -
Van nálam egy 59 pontos munkajog ZH-d, igényt tartasz még rá? :) -
A szám nem jó, csak a címe miatt küldöm neked :))
gratula, ahhoz képest hogy a kettesnek is örültél volna, túlteljesítetted a célt :D -
Pázmányos diákoknak jó dolguk van,hajnalig fieszta,délig alvás,nem is rossz ez :P
de köszi szépen Nektek is :)
Megyek is pihenni.

-
Köszi.
Meglett,bár amikor kihúztam a B-t,akkor kicsit csalódott voltam,mert nem volt benne, abban,amiből én tanultam,de aztán gondolkoztam,hogy mit tanultunk ide nyáron,és végül is beugrott.

-
Köszi,és lett még hozzá +1,mert a németet még fel kellett vennem,és azt elfelejtettem beleszámolni. Így 42.
A suliba szerencsére nem kell beköltöznöm,mert ennyi a vége,42 lesz,a mai sikerült,közepes!

-
ÉN is csatlakozom:) Hajrá peet!!! -
GOOO PEET!!!!! -
C'moon Peet!!!!Hajrá a vizsgán! -
egy kis zenés összeállítás -
gratula Petey!
Jó videó, de a vége nem nagy poén, sőt... -
Gratulálok! Királyság! 41 kredit....a suliban fogsz lakni is? :D
Tetszik a videó, a vége sztem sem nagy poén......Odáig frankó, hogy a csávóka elzanyál. -
Peet, gratula a vizsgádhoz!
Jó a vidi, csak a vége................................... -
vége poén,free neked tetszeni fog :)
én nem vagyok benne biztos :D
amúgy fasza videó -
franciák is csak pofáznak :D -

gratula -
egy gimis haver csinálta ezt a videót.
-elképesztő jó lehet ez,remek felvételek :)
-a vége poén,free neked tetszeni fog :) -
Juppi. Megvan,hármas!
Fel is vettem a pénzügy jogot,így már 41 kreditnél járok. Ha a holnapi nem sikerül,azt is fel kell venni,mert akkor nem lesz diploma 2011-ben,amivel viszont már 45 kredit lesz. Alsó hangon egy 12-13 vizsgára saccolom a köv félévet. Elég reménytelennek tűnik már most :S
de,hátha húzok holnap két jót,és hátha meglesz,akkor marad a 41. -
Mi ez a két gokart?

-
mikulás csomag -
Nem lett rossz szerintem,sok helyen a saját véleményemet kérték,és volt gyakorlati kérdés is,így nem volt egyszerű.
Az esszé most jobban ment,hát,remélem sikerülni fog,holnap ki is derül. -
Kaptam egy emailt,a UPS-től,elhagyták a csomagomat. Pedig nem is vártam tőlük szállítmányt. A poén,hogy a címzett bpeter74@freemail, de én a 87-es vagyok :D
Hát megkaptam én is,a levelet,küldtek még egy rar fájlt is,de azt nem nyitom meg,ki tudja milyen "ajándék" van benne :) -
:(((( -
Így lett kitalálva. Tökéletes! :) -
Engösz, most kapok...................................... Na jó, nyugi én.... Hallottad a hírt, miszerint a vizsgakurzus SZOMBATON lesz? Nem hiszem el, nem sül le a pofájukról a bőr??? Nem elég, hogy egy héttel korábban kezdik a tanítást, de még szombaton is menjek be?????????? -
Le a kalappal! -
:DDD -
elég jó :) -
én se.
na h ment?