44995
F1CHL - Retro
  • Zsófy
    Sziasztok!!
    Jó hosszú hsz, Peet:D! Tegnap este rám irt Bull71 azzal a szöveggel, hogy gondolom most te is elküldesz engem a halál f*szára és el is köszönt... nem esett vmi jól, de aztán megmondtam neki, hogy nem, de azért meglepett. Ugyanakkor zavar, hogy olyan hangnemet engedett meg veletek, amit nem lett volna szabad, de ez van (sanjnos:()

Drágaság, ott leszek:), kresztk-val a kezemben:S

Dranzer, ezzel a videóval az önbecsülésem a béka popsia alá süllyedt:(((
    (TUDNIILLIK UTÁLOM, HA VKINEK NAGYOBB SZÁJA VAN MINT AZ ENYIM, ÉS EZT MEG IS MUTATJA:DDD)

Na, én most át a pólusba, ozt majd jövök!
  • Jeff Gordon
    jóreggelt
    kissé elaludtam,de sebaj,belefér.
    lementettem mindent bryannek,hogy Ö is az eredeti(mederálatlan) vitát tudja elolvasni,és úgy alkosson véleményt.még iglire leszek kiváncsi.
  • DranzerF1
    Jóreggelt mindenkinek :) most találtam :P
  • Freedom88
    jóreggelt! 2 órája munka:(

Peet: Jól leirtad, de még aztán mi este Bullerral beszéltünk elég sokat és kb. ugyanott folytatta ahol abbahagyta, és fogalma se volt h mit irjon. Jött a dumákkal, de olyan ideg lett megint, jó volt röhögni rajta.
    Azt mondta ha találkozunk akkor kezdené a köpködést. Mondom kezd, de én nem folytatom mert nevetséges vagy. Na mind1, szóval igazából nagyon nagyon sokat képzel magáról Buller a nagy semmiért. Az egészben az volt a legjobb amikor felsorolta a "sportszerütlenséget". De az tök sportszerü h futam után rögtön elküldeni a másikat az anyjába.
    Szóval marad a Park nekünk, Buller nélkül, mert ő velem nem akar találkozni, mert amilyen mentalitásom van, nem lehet úgy élni. hát én eddig tudtam, sőt tudok is. szóval np. Nem fogom megölni magam. Letudjuk a 6 futamot, aztán Bull itthagy minket. Ámen. Sőt akkor miért jön a köv. 6 futamra, hiszen egy szutyok liga nem? Ja, hogy amikor a VB-ért kell küzdeni akkor közel sem az. Érdekes eset.
    Na mind1, én lezárom magamban a dolgokat, megtudtam mindent amit kell, és nem kellett hozzá csak 8 karakter. Jó arány:) (szermusz a 8 karakteres szó).

Legyetek jók, aztán akkor 2kor Szivem. Maradj kint és üldögélj a jó levegőn. Épp most bent szopás van, mert nincs ember. Vagyunk vagy 6an, és nagyon többen nem is leszünk...:) Na a viszontlátásra.
  • Jeff Gordon
    köszönöm zsófy,remélem minden jó lesz majd:)
  • Jeff Gordon
    maximálisan egyetértek veled

a kulcsmondatot tulajdonképpen te fogalmaztad meg,bár ezt igy nem irtad le,de gondolom erre gondoltál: vagyis,ha én maradok Bryannel,Free meg Iglivel,akkor vajon ugyanígy dönt-e remi? hármunk között legyen szólva,nem valószinü.és abban is egyetértek,hogy "elment a kedvem" ez nevetséges indok,de engem nem érdekel,nemsokára törlöm magamat a fórumról,én ebböl nem fogok kérni,akivel gyakran beszélek azt megtalálom itt is,meg msnen.

jah,hát freenél hidegvér rulz,nem is csodálom,hogy téged is idegesitett volna,sztem mindenkit,de ezt Ö is pontosan tudta;)

ami bull71et illetti nemtudom nála mi szakadt el,de én egy ideig nem keresem az hétszentség,merthát tisztán emlékszem,én már kiadtam egy patchet,amikor odajött hozzám közös USA futam nézéskor,hogy ugyanmár tegyem már rá neki a kedvenc tanárnöjét,meg hadd menjen már hamilton sisakkal,akit utánna két futammal meg is utált,no comment,tehát én ezeket megcsináltam neki,mert haveromnak tekintettem,megaztán tavaly amikor ment Londonba gond nélkül fent voltam kb hajnal háromig,mert leszedtem neki egy sex actiont,és átküldtem msnen,forditva megtörtént volna ez? nem valószinü. tehát ezek után engem is lazán elküldött a jó büdös francba,mert megirtam,hogy ezek a dolgok,hogy "jajj én úgy szeretnék karcsikával együtt menni" ezek müanyag dumák,és tényleg azok,mert nem erröl szólt.szóval én úgy gondolom,hogyha Ö tényleg igy látja ezeket a dolgokat,akkor nem muszáj jóban lennünk,én korrekt leszek végig a pályán,de azon kivül sztem nagyon sok minden fog változni.nem beszélek mellé,tehát én egyszer megmondtam az öszinte véleményem ráadásul sztem nem is durván,gattit sokkal jobban bántottam benne(pedig bizonyos részleteket tényleg nem ismertem,az felelötlen volt részemröl,bocsánatot is kértem.) plussz még elnézést is kértem töle,ésha ez se elég akkor kalap kabát,avagy másképp mondva fel is út le is út,nincs szükségem egy olyan haverra,akinek ha egyszer meg mondod a véleményed,akkor elküld a picsába.de szerintem senkinek se... persze rögtön jött Ö is azzal,hogy jövöre nem indul,hát ne induljon,én biztos egy könnycseppet se ejtek utána,ha ilyeneket ir az tuti,mert nem csak titeket,hanem az egész bagázst becsmérelte,na mindjárt meg is keresem,mert ez megmaradt bennem,szó szerint idézem: "és nem leszek 2008-ban a tagja ennek a szutyoknak" erre mit lehet mondani? kivül tágasabb... azthiszem ilyen keményen még senki nem birálta a ligát,és vhogy úgy érzem az hsz-em boritotta ki vizet a pohárból,de akkor már azt is elmondom,hogy miért irtam,pedig offon voltam: szóval karesz is ilyeneket ir,hogy mérhetetlenül csalódott mert nem jöhet át bull,pedig free átmehetett,bull erre már egy lapáttal rátett,amikor is úgy vélekedett,hogy Ö nem fogja megtapsolni a BMW csapatot,hogyha úgy nyerik meg a vb-t,hogy bull marad a mclarenbe,remi meg kiszáll.de itt igaza van zsófynak ismét,mi az hogy cserben hagyok mindenkit,itthagyok csapot papot,mert nem élvezi,az ötödik helyeket,de ez meg megint kamu,mert remi három kör alatt is képes olyat menni,hogy a dobogóért harcol,csak sztem nincs kedve küzdeni az idei bajnoki aranyért.én nekem ez a meglátásom,tavaly ezt nem adták volna ilyen olcsón az tuti,arról meg nem is beszélve,hogyha adott esetben én freevel mentem volna tavaly,simán megvertük volna az Eagleheart-Gzsolt-Bull féle mclarent(mondjuk free érdeme lett volna többségben) de akkoris.és mi erös team lettünk volna,dehogyis. na mind1,bullban kissé hatalmasat csalódtam ez a hangneme miatt,meg amit irt nekem is msnen(arra azért kiváncsi lennék neked mit irt zsófy,biztos én voltam az egyik Köcsög!).szóval én tudtam,hogy heves ember,dehogy ilyen is tud lenni,igazából én sose mennék vele egy csapatban ezek után,de erre nem is került volna sor sose.

na mind1,bocsi,kicsit hosszú lett,de most sok minden eszembe jutott,meg ilyenek.azért remélem jó lesz a szalonnasütés zsófy,bár ha lesznek vendégek biztosan nem olyan lesz,vagy igen,ki tudja,sztem egy ideig max parkba megyek a bandával,de bullal sok kedvem nincs találkozni,mondjuk karesszal megbeszéltük,legalább Ö is elnézést kért,tehát igy vele gond egy szál se,ezt még élöben átbeszélnénk,aztán meghivnám egy mekis kolára:D,mint kiengesztelésképpen vagy ilyesmi

nahát jó sok lett,lesz mit olvasnotok holnap,jóéjt kivánok
  • Freedom88
    jó éjt!
  • Zsófy
    Nos, jóéjszakát, Peet, te megy gyógyulj meg!!!
  • Zsófy
    Vélemény

Sztem bolond az, aki nem arra hajt, h ő vagy az ő csapata legyen a legjobb. És meg vok győződve róla, hogy mindenki igy is tesz,de a csapat VB-vel már ott gondok vannak, hogy nem megfelelőek az erőeloszlások a csapatokban (vannak az erősebbek, és vannak a nem) Szóval már itt nem teljesen "tiszta' a jácma, de az, hogy valaki ennyire foggal-körömmel ragaszkodjon ehhez az egészhez, már röhej. És sztem ez a ligába belépés egy olyan dolog, hogy csak azért mert meguntad nem "hagyhatsz cserben" egy halom embert akik számítanak rád (persze más, ha pl. munka vagy tanulás miatt nem tudsz tagja lenni).
    És azt nem tudom eldönteni, hogy ha mondjuk Free nem Bryannal marad egyedül, hanem mással csapattársak váltak volna-e belőlük (huha, nemtom, h jő-e ez a fogalmazás:)), mindenesetre ez nekem ugy nem kóser, hogy hagyjuk cserben az eddigi csapattársunkat azért, mert, túlságosan sikerorientáltak vagyunk..
    És talán FreeF1-nek :) nem kellett volna odairni azt a szermusz c. üzit, mert én is még jobban feldühödök, ha igy reagál le dolgokat, mert ez kicsit olyan, mintha szarna bele (és kérlek, ne vedd bántásnak)
    És végül Bull71-nek sajnos nagyon felment a pumpája, és elég szépen sikerült meglepnie, főleg amit és ahhogy az MSN-en irt. Hát, meglepett, de sztem nem igy kellett volna elrendezni ezt az egészet.
    Naggyából ennyi
  • Freedom88
    akkor még 30perc...

azt tudom h baj, h sokszor cinikusan irok vagy hogy.
  • Zsófy
    igen, csinálok kaját, közben elolvasom még egyszer a fórumot (nem szeretnék hülyeséget irni) és irok

természetesen elmondható, csak kis idő kell...
  • Freedom88
    mindjárt mondja, csak kaját készit:)
  • Jeff Gordon
    neked mi a véleményed?

engem érdekelne,ha elmondható nekem
  • Freedom88
    Lol:)
  • Zsófy
    Hallihó:P!

Hát, nagyon kemény volt ez a vitacuccos a forumon:S(
  • Freedom88
    heh, visszaolvastuk Zsófyval a Buller féle beszélgetést. Most is tetszik:)
  • Freedom88
    :DD
  • Jeff Gordon
    sztem továbbra is szétkúrná... :D
  • Freedom88
    költik a drága pénzt
  • Tigristank
    Ez nagyon komoly:
  • Jeff Gordon
    grat nekik
  • Tigristank
    Félmillió dolláros csavaralátétet vett az amerikai hadsereg
  • Freedom88
    király hsz vazzeg:)

Én csak tudom milyen egyedül menni..tavaly fél szezon, most is szinte fél szezon:)
  • Freedom88
    hozta az ukrán meg szovjet csapattársakat:D
  • Jeff Gordon
    az lehet.

kb,ez a gatti,pff,pont Ö mondja,hogy maradni kellett volna mindennek eredetiben? Ö vágta le a legnagyobb hisztit,amikor nem volt társa... na mind1.faxom ebbe.
  • Freedom88
    Igazából mindig neki van igaza, de ez a jó benne:))

Irdd meg nyugodtan, kicsit engem is borit a téma fel:) Át kell menni houseba, mindenkit elküldeni a jó büdös picsába aztán a viszontlátásra!:)
  • Jeff Gordon
    hehe:D
    azt birom amikor mondja az orvosainak: "igazam volt,ergó maguk tévedtek" :D marha jó az ürge:)))

amúgy ez a fórum kezd felbosszantani kissé,megirom ezt a hsz-t és tényleg off lesz,mert ha nem,akkor attól tartok dr.houseba megyek át,és az nem igazán lenne túl jó:)
  • Freedom88
    azért segit a betegeken, bár legtöbbször elküldi őket a halál faszába, de biztos h jó a diagnózis
  • Jeff Gordon
    hát nála komolyan hamarább sorra kerültem volna mint itt,ez egyszerüen vicc...

jaja,mondta,hogy nyugodtan dögöljek meg,Ö leszarja:D (egyébként sorozatban kb ilyen a mentalitása,nem?)
  • Freedom88
    pff, nice! hát jobbulást...dr.house rendelt?:)) Elküldött a halál faszába?:D
  • Jeff Gordon
    na re,eltöltöttem egy fél napot a kórházban ismét,egy szimpla utórendelésre mentem aztán küldtek megint röntgenre,leletre(ami egy lap két órát kellett csupán várni) kiderült,hogy homloküreg gyulladásom is van,felirtak antibiotikumot ami egy hatalmas müanyag kapszula,nyelje le aki akarja,én nem fogom az biztos....
    szept 19én meg mütét,utána három napig még bent kell feküdni,úgyhogy valószinü egy futamot ki is hagyok...

röviden ennyi történt ma eddig
  • DranzerF1
    nem... :) vmi internetes játékkal.
    http://www.jatekhirek.hu/index.php?stiri=7263ezzel ITT asszem :D
  • Freedom88
    efegycével?:))
  • Freedom88
    jóreggelt
  • DranzerF1
    aztán kijelentkeztem, ettem és most itt ok :D
    hát pedig én mindig ilyenkor kelek... nem tudok tovább aludni, de fáradt vok még :S szal kénytelen vagyok ideülni :P am néha meg azért jövök fel később, mert anyum is játszik :))
  • Jeff Gordon
    reggelt

húh dranzer de korán kelsz,láttam most jöttél msnre:)
  • Freedom88
    arra is meg a kajára is:)))

jó éjt
  • Freedom88
    hát kb. mire elintézgeted a papirt az szept 15 lesz:))

Sztem gondold meg, igy megéri neked.

Szermusz Peetör
  • Jeff Gordon
    hehe:DDD

éhes voltál,szexre:P nem?

na tényleg mentem,sziasztok
  • Jeff Gordon
    na az vicces lesz:))

helyes

jaja,de még nem döntöttem el,igazából szept 15ig úgyse tudnék csatlakozni,mert akkor van egy vizsgám sajna,és nem ártana ha sikerülne,igy most azt helyezem elölrébb:)

viszont én most megyek,tehát éjt mindenki,puszi zsófynak:) szia Free