F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát valahogy én is így tudom.de mekkora jó már😄.tök jó volt nézni ahogy bénázik😄.LÁÁÁÁÁÁÁMAA😄DDD
ups and downs
bazmeeeeg.nézem a FIX.tv-t.csávó vmi PS3 F1-gyel játszik.full béna😄,deeee.van a forma 1-es kocsikon rendszámtábla?ha jól tudom nincs.
hát bazzzz😄DD.
hát bazzzz😄DD.
ups and downs
távkapcsolatnak sajnos úgyérzem nincs értelme! Legalábbis jelenleg úgyérzem! azért 1 éves tanfolyam! az qrva sok idõ
Veled?! Soha😄
Veled?! Soha😄
T.T.
nem mondtam h ne menj tanfolyamra.ha úyg látod hogy így nincs értelme a kapcsolatnak,akkor ez van.ti tudjátok,nem akarok beleszólni,csak nekem picit furcsa.
azért remélem velem nem szakítasz😄DD
azért remélem velem nem szakítasz😄DD
ups and downs
Feltetek egy példát hátha...
Szóval, azt mondja h a tanfolyam mit tom én Szombathelyen lesz. Qrva messze van! Hétvégén talán hazajövök, talán nem. Ergo keveset találkoznánk Zsófyval, a kapcsolatnak 0 értelme van. Ezért szakitunk.
De mondjuk azt mondom h na igen fontosabb Zsófy mint a mv tanfolyam. Elindul a tanfolyam nélkülem maradok Pesten éldegélek mint hal a szarban, de mondjuk rá 1 hónapra Zsófyval összeveszek szakitunk. NA bumm! Barátnõ nélkül maradok, tanfolyam is elindult már! Szóval tök bukta!
Tudom kicsit hülye felfogás, de részemrõl már 13 éves korom óta erre vágytam! Nem Zsófy és ha nem Õ lenne hanem bárki más, Õ se tudna megállitani abban h tanfolyamra jelentkezzek!
Szóval, azt mondja h a tanfolyam mit tom én Szombathelyen lesz. Qrva messze van! Hétvégén talán hazajövök, talán nem. Ergo keveset találkoznánk Zsófyval, a kapcsolatnak 0 értelme van. Ezért szakitunk.
De mondjuk azt mondom h na igen fontosabb Zsófy mint a mv tanfolyam. Elindul a tanfolyam nélkülem maradok Pesten éldegélek mint hal a szarban, de mondjuk rá 1 hónapra Zsófyval összeveszek szakitunk. NA bumm! Barátnõ nélkül maradok, tanfolyam is elindult már! Szóval tök bukta!
Tudom kicsit hülye felfogás, de részemrõl már 13 éves korom óta erre vágytam! Nem Zsófy és ha nem Õ lenne hanem bárki más, Õ se tudna megállitani abban h tanfolyamra jelentkezzek!
T.T.
nem utállak érte,de azért én elég hülyének érzem a szituációt...csak úgy lemondani valakirõl...
ups and downs
lehet kicsit durva, de e téren önzõ vagyok...igenis számomra fontos a mv-ség. Lehet érte útálni!
T.T.
pontosan! és úgyérzem, ahogy már sztem mondtam is Zsófynak, nem fog az álmomban az megállitani, h vkit el kell h hagyjak! Ha el kell hát elhagyom!, csak sikerüljön az álmom! ennyi
T.T.
jah értem.hát sajnálom akkor.de ezt te választottad,és oda kell menned ahová mondják,ez tény.
The only speedometer is in your head.
próbálkoni a WC-n szoktak😊 Meg kell beszélni ezt Zsófyval, de nem hiszem h akkor nagy jövõje lenne kettõnknek!
Azt h hétvégén itthon leszek? Fogalmam sincs! Ha akkor is megy a képzés akkor nem! Ha meg igen? akkor se biztos h mindig Pestre jövök pihenni
Azt h hétvégén itthon leszek? Fogalmam sincs! Ha akkor is megy a képzés akkor nem! Ha meg igen? akkor se biztos h mindig Pestre jövök pihenni
T.T.
hmm,de azért megpróbálnátok nem? hétvégenként itthon lennél úgyis pesten,nem-e?
kösz😊
Attól függ, annak h les tanfolyam biztosan, de ha ipricsomfalván lesz akkor közel nem, mert akkor bukta Budapest
Attól függ, annak h les tanfolyam biztosan, de ha ipricsomfalván lesz akkor közel nem, mert akkor bukta Budapest
T.T.
az jó.gratula.
have fun nekije😊 biztos örülni fog Ö is neked😊
have fun nekije😊 biztos örülni fog Ö is neked😊
hát az, de figy. ha sikerül akkor igaz nekem 35év munkaidõ kell az h nyugdijba mehessek. Mivel 5 évenként adnak a tengelyentölött idõ miatt 1 évet, vagyis csak 30évet kell dolgoznom! Vagyis 50évesen már nyugdijas leszek! 😊
Zsófynak nem mondtam! Kirándul, hadd tegye!
Zsófynak nem mondtam! Kirándul, hadd tegye!
T.T.
akkor télleg neccesebb.
zsófynak mondtad már a nagy hirt?😊
zsófynak mondtad már a nagy hirt?😊
hát elvileg úgy van, hogy 2 nap wörk 1 nap pihi...de ha minden rosszul megy akkor is max 5 nap
T.T.
de azért jut rá idöd.mennyit kell majd melóznod? úgy kb,hetente mondjuk.
szakmai középiskola érettségi ( elõny volt h a Kvassayba jártam mert az az ország mv képzõ sulija )
Hát nem lessz rossz az tuti, bár ilyen fiatalon dolgozni, semmi szórakozás stb. kemény lesz, de nem érdekel.
Hát nem lessz rossz az tuti, bár ilyen fiatalon dolgozni, semmi szórakozás stb. kemény lesz, de nem érdekel.
T.T.
az nem lesz rossz neked huszon éves korodban majd.
egyébként ide mik voltak a feltételek h felvettek?
egyébként ide mik voltak a feltételek h felvettek?
értem.
és ezzel kb mekkora jutattásod lesz majd ha mv leszel? ergó kb mennyi jövedelme lehet egy mvnek:S csak kiváncsiságképpen kérdem😊
és ezzel kb mekkora jutattásod lesz majd ha mv leszel? ergó kb mennyi jövedelme lehet egy mvnek:S csak kiváncsiságképpen kérdem😊
még nem tudok semmit! Még a héten vagy jövõhéten bemegyek a céghez és megtudakolok mindent!
Igen meglehet h júliusig versenyeztem
Igen meglehet h júliusig versenyeztem
T.T.
az igen,hát akkor grat.
tehát akkor lehet kiszállsz a ligából? jut eszembe,hol is lesz ez helyileg?
tehát akkor lehet kiszállsz a ligából? jut eszembe,hol is lesz ez helyileg?
képzés idõtartama: 2007. júliustól 2008. júliusig tart
most olvasom...
2008ban letudom és mv vagyok, mint bármilyen normális mv a világon😊
most olvasom...
2008ban letudom és mv vagyok, mint bármilyen normális mv a világon😊
T.T.
1éves tanfolyam,aztán szerzödéses mozdonyvezetö leszel?
havifizetéssel,ellátással minden?
havifizetéssel,ellátással minden?
jah értem.és ez a tanfolyam meddig tart?:S
bocs a hülye kérdésekért,de erröl nekem sejtelmem sincs:S
bocs a hülye kérdésekért,de erröl nekem sejtelmem sincs:S
köszi!
Valami olyasmi! Egész Magyarországon😊 De idõvel úgyis átjelentkezek a Szeszához, vagyis a személyszállitáshoz
Valami olyasmi! Egész Magyarországon😊 De idõvel úgyis átjelentkezek a Szeszához, vagyis a személyszállitáshoz
T.T.