F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
faszom nem tanult már törit mióta, qrvára hidegen hagy..kb. mit tanultam meg utoljára?! Tatárjárást?! talán...
leszarom a törit! útálom! Angol, fizika a best
leszarom a törit! útálom! Angol, fizika a best
T.T.
akkor úgyérzem könnyû volt. Középen azért annyira nem volt könnyü, bár én útálom de nagyon a törit..azt se tudtam mikor volt a kiegyezés😄 de ott volt a térkép
Peet, Bryan: este nem jöttök Remi elé?! 1 sör belefér
Peet, Bryan: este nem jöttök Remi elé?! 1 sör belefér
T.T.
EZ VOLT AZ EMELT SZINT????PITEEE!!!😄DD.
sztem kurva jó lett!!!😄D.van benne pár apróbb hiba a tesztben,de sztem az esszék jók lettek.
sztem kurva jó lett!!!😄D.van benne pár apróbb hiba a tesztben,de sztem az esszék jók lettek.
ups and downs
ez is egy látásmód.idézeteket mondjuk sokaktól és sokféle helyrõl lehet venni.namindegyis,engem aztán nem különösebben érdekel a dolog,csak sztem én nem így csinálnám
ups and downs
Jah, és annyi, hogy megértem Free-t, egy távkapcsolatnak nem lenne értelme...
"Az az igazán bátor, aki meri követni az igazi álmait" És én ebben nem is akarom, és nem is fogom megakadályozni
"Az az igazán bátor, aki meri követni az igazi álmait" És én ebben nem is akarom, és nem is fogom megakadályozni
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
sziasztok!
Drágám, grat a felvételhez! Örülök nekiii😄!
Drágám, grat a felvételhez! Örülök nekiii😄!
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
jó8 mindenki,én még tanulok latint,meg még zuhany,úgyhogy sztem olyan 01körül jutok oda h alszom vmit😊 dehát evvan...
The only speedometer is in your head.
heh, ilyenkor ilyeneken gondolkozni😊 Én inkább megyek aludni, jó idegesen...faszomé nem lehet felvenni azt a qrva telefont! Na mind1
Bryan: holnapra nagyon sok sikert!
Jóéccakát
Bryan: holnapra nagyon sok sikert!
Jóéccakát
T.T.
érdekes hogy a rég nem mentem rajta és a rég mentem rajta ugyanazt jelenti.pedig az egyik több egy tagadással,elvileg a fordítottját kellene jelentenie.sztem tök érdekes.
ups and downs
re
teszten voltam,lehúzhatom magam a klotyón.már kezd kicsit sok lenni ebböl a pályából,lassan egy hónapja nyüstöljük
teszten voltam,lehúzhatom magam a klotyón.már kezd kicsit sok lenni ebböl a pályából,lassan egy hónapja nyüstöljük
re.
mekkora genya példák😄D.ahhoz képest h közép volt sztem nehéznek volt...mondjuk meg lehetett csinálni,sajna mindent nem tudtam 100%ig...
a tavalyi könnyebb volt szvsz
mekkora genya példák😄D.ahhoz képest h közép volt sztem nehéznek volt...mondjuk meg lehetett csinálni,sajna mindent nem tudtam 100%ig...
a tavalyi könnyebb volt szvsz
ups and downs
oks.csöcsö.
have fun.
holnap du ha gondolod benézhetünk Parkba😊
have fun.
holnap du ha gondolod benézhetünk Parkba😊
Na nem maradok én itthon faszom, megyek bóklászni a városba!
Majd leszek! Szevasztok!
Bryan: ha visszaértél irdd meg a matek érettségi nehézségét kb.
Köszi!
cs
Majd leszek! Szevasztok!
Bryan: ha visszaértél irdd meg a matek érettségi nehézségét kb.
Köszi!
cs
T.T.
öszintén szólva kiváncsi leszek erre a funbajnokságra hányan lesznek.
jómagam elképzelhetö h ezen most nem veszek részt.de még megvárom a részleteket.
asszem most megyek,jó8
holnap is Go érettségizök😊
jómagam elképzelhetö h ezen most nem veszek részt.de még megvárom a részleteket.
asszem most megyek,jó8
holnap is Go érettségizök😊
😄DDD
egyébként télleg.nemvagyok gonosz,de ez a fickó tényleg tenyérbe mászó,és ha még annyit se képes tisztelni h egy nönek van pasija,akkor kinyilik a bicska a zsebünkben😄
egyébként télleg.nemvagyok gonosz,de ez a fickó tényleg tenyérbe mászó,és ha még annyit se képes tisztelni h egy nönek van pasija,akkor kinyilik a bicska a zsebünkben😄
reméljük nem,mert akkor átrendezzük az arcberendezést,bár ezen már az se segitene.legjobb megoldás lenne ha leugrana vhonnan....
eddig nem, jövõrõl meg nem beszélek, mert most vannak osztálykiránduláson Balatonfaszomtudjakivan hol...ahol jól bepiálnak.. nem kell magyaráznom a szitut
T.T.
úgy h vadássza a pinákat, legjobban pedig biztos h Zsófyét. Még ha nem is akarja bevallani
T.T.
T.T.