F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát akkor inkább a vasárnap.
mek én is lassan,kicsit fáradt vok,de úgyse tok alunni...majd bámulok ki az ablakon😊
pá
mek én is lassan,kicsit fáradt vok,de úgyse tok alunni...majd bámulok ki az ablakon😊
pá
ups and downs
hát én sztem hnap nem,vmikor tanulni kell hétvégén,vasárnap inkább játszana.bár nemtom,nem fogom erre,mert normál esetben mennék télleg(tudhatjátok),de most úgynéz ki nem fog összejönni.
na én télleg lépek,fáradt vagyok kissé,a jóéjt kivánok.
szép estét,jó mozit.
csövi
na én télleg lépek,fáradt vagyok kissé,a jóéjt kivánok.
szép estét,jó mozit.
csövi
The only speedometer is in your head.
jójó! Sztem gyertek! kicsit legalább elvagyunk az F1-el! aztán ha van kedv, akkor egy kis póker is mehet...
na jóccak
na jóccak
T.T.
hát nektek jó filmezést😊
lol film lehet ez.hajrá free.
jó8 nektek is
lol film lehet ez.hajrá free.
jó8 nektek is
Uraim! Nagyon kellemes jó éjszakát kivánok! Mi eldõltünk filmet nézni!
A filmet Zsófy választotta..

A filmet Zsófy választotta..

T.T.
na akkor elmondom,be fog ugrani!
ugye már szülei külön voltak:
"akkor mondta,h meg kell gondolni h mire költök igy h szülök külön élnek,már 200ft is pénz nekem,itt a játékteremben meg nagyon gyorsan el lehet verni sok pénzt..."
nos,ez azért groteszk igy,mert játékgép méggyorsabb és mégtöbbet lehet elverni.
lehet nem pont igy fogalmazott,nem szószerint idéztem,de a lényege ez volt.
ugye már szülei külön voltak:
"akkor mondta,h meg kell gondolni h mire költök igy h szülök külön élnek,már 200ft is pénz nekem,itt a játékteremben meg nagyon gyorsan el lehet verni sok pénzt..."
nos,ez azért groteszk igy,mert játékgép méggyorsabb és mégtöbbet lehet elverni.
lehet nem pont igy fogalmazott,nem szószerint idéztem,de a lényege ez volt.
T.T.
és tudod mi az irónia az egészben?
emlékszel még mit mondott nekünk anno a westendben a játékteremben?
emlékszel még mit mondott nekünk anno a westendben a játékteremben?
nem,ez sem megoldás😊
pedig látott egy csomó embert aki ebbe ment tönkre...de õ nem olyan...faszt nem.ha most még nem is olyan,nemsoká olyan lesz.
pedig látott egy csomó embert aki ebbe ment tönkre...de õ nem olyan...faszt nem.ha most még nem is olyan,nemsoká olyan lesz.
ups and downs
Zsófy köszi a zenecimet,már leszedtem,tökjó szám😊 köszi szépen.
hát nem,ennyi a max.de az sem járható út h a pénzét mi rakjuk nehogy bedobja a gépbe.öszintén azért aggódom a srácért,ez a szenvedély rosszabb mint a cigi.
Okos ember a más kárán tanul,a hülye a sajátján.Aztán hogy mekkora az a kár...az már megint egy más kérdés
ups and downs
jóvan,hát ezt mondom én is h mondjuk el h szerintünk ez nagyon nem helyes.de ne így ahogy pl ma:S.mást tényleg nem tudunk tenni.
ups and downs
ez kb olyan mint ha részegtöl próbálnád elvenni az alkoholt.sztem kiváló hasonlat,és öszintén velem már ordibáltak nem is 1x mert az illetö javára tettem.jó bull nem tenne ilyet valszeg,de akkoris,annyit tudunk mondani kb amit Zsófy irt,amig nem tapasztalja meg h mit veszithet,és nem akar leszokni addig csak annyit tehetünk h ezt elmondjuk neki,aztán rá van bizva,de mivel nyilván vannak más haverjai is,azok lehet h másként vélekednek erröl,vagy mittomén.