44995
F1CHL - Retro
-
#22073 meg NASCARozni:) -
#22072 hmm,én nem poénra vettem ez igaz.csak vmit visszaakartam neki adni,és jöttél te,aki mindkettönket becsméreltél,és inkább úgyéreztem kitörlöm.
jóhát nemprobléma,csak abba gondolj bele,hogy én mikor neveztelek vmiféle ilyesmiként,jó rég lehetett,lehet más a stilusunk,nemtudom,rosszul fogtam fel.már rájöttem,hogy norbeenak volt igaza,csak vhogy tudnék én is olyan lenni mint Ő,de sajnos szeretek fórumozni... -
#22071 mondtam h ne érdekeljen?de akkor is feleslegesnek éreztem.te meg ezt a hibámat bocsásd meg.van értelme ezért beszólni a másiknak.Addi írását sokféleképpen fel lehetett fogni.
de ez is olyan h vagy poénra veszed v berágsz rajta.látom te berágtál rajta.Bocs,de sztem ezt a honlaposvitát velem kapcsolatban kicsit felfújtad.De ha megbántottalak vele,ne haragudj,nem állt szándékomban tényleg.Rosszul fogtad fel,rosszat mondtam.Többet nem tudok tenni.
-
#22070 sebaj.jobb ez igy. -
#22069 eltünt a hsz- mire ezt irtam:D -
#22068 nekem meg azt h meleg vagyok.:) -
#22067 hát sajnálom -
#22066 látom nem világos:rád nem mondtam ilyet.a "vitát" éreztem egy nagy hülyeségnek. -
#22065 annyira mindegy.mire felküzdüttük magunkat már az eleje se közel se távol.és még előzgetni is kellett.a rajtnál nekem elment minden.Free azért végzett előrébb mert ezen a pályán jóval jobb volt mint én. -
#22064 that's true..vagyis a válogatás rész. -
#22063 te meg mi a francért ütsz meg ilyen szavakkal ráadásul rokonodat.erre mondják az ember csak a barátait választhatja meg... -
#22062 szval a szitura:):P -
#22061 voltunk elég nagy darálóban Eagle-Bigferi ill. Addinál...Nem azon múlott. Jóval gyorsabbak voltunk a társaság hátsó régiójától. Ez olyan mint Hamilton vs mindenki (kiv. ferka,bmw) -
#22060 mert jók a nők benne:) -
#22059 dehogy.csak megemlitettem a dolgot.
na igen ez is igaz,de erre mondtuk érden,hogy jó lenne ha vb nem úgy dölne el,hogy vkit kilöknek,de mindig vissza lehet számolni kit és hol löktek ki,és sajnos most a végén igen egy ilyen is rengeteget számit,ezért is engedtelek mindannyiotokat,hogy ne ezen múljon már,hogy másfél két kört a darálóban vagytok... -
#22058 a vitára mondtam h baromság ilyenen vitatkozni.mi a francé kell mindent komolyan venni amit a lappal kapcsolatban írnak? -
#22057 elmondom h sztem mér nem ugyanaz a két eset:először is:Bullnak már az égegyadta világon semmi nem múlott rajta.ígyis-úgyis harmadik lett volna.míg sztem az én futamot azért jelentősen befolyásolta ez a manőver.másodszor:pontosan nem emlékszem h Bull mit mondott Gattinak,de név szerint neki mondta.ahogy emlékszem nem szép szavakat.én csak "gratuláltam" az illetőnek.a "faszom beléj"-t pedig nem a személyének szántam,hanem annak h nem a szitura,hogy mé nem lehet normálisan eljönni.harmadszor:egyáltalán nem óvtam.név szerint senkit sem említettem meg....
most persze nyilván azt gondolod h védem magam.hát én így látom,ha te nem,hát nem.
igen,megéltél pechet,és neked is megvoltak a reakcióid,h nem gyakorlok mert minek,befejezem az egészet stb,.... -
#22056 hmm...de kár h nem olvastam -
#22055 és arról tehet h Te nem szenvedtél negativ élményt.
Azért gondolj bele. Most őszintén, tavaly esélye nem volt senkinek a VB cimre. Könnyedén nyertem. Aztán első futamok után volt nagy gyorsan 18 pont előnye hozzám képest. Simán vezette a tabellát. Aztán hirtelen egy két pechesebb futam, rögtön elfogy az előny. aztán megint visszatornázta magát. Közben jöttem fel, át is vettem a bajnokságot. Aztán itt megint volt egy lehetőség. NA de igaz, úgyérzem az volt Bryan taktikája, h kevés poziciót bukjon hozzám képest. és a rajt nagyon betett, hiszen Bull simán eljött. Szóval ott vagy a fagyi közelében amikor 35 fok meleg van, és nem nyalhatod meg. Ez most olyan eset..sztem -
#22054 honlap üzenöfal.addi dobott nekem egy pontos labdát mire én visszaadtam neki,hogy majd akkor szóljon ha ilyen lapja lesz,erre jöttél te,és inkább úgy gondoltam h a vita jegyében törlök mindent. -
#22053 azt hiszem én is nem egy két pechet megéltem ebben a szezonban,úgyhogy én értem hogy ilyenkor mi játszódik le az emberben,de mióta igazoltam,három futam öt pont,0 baleset,szóval jót tett nagyon ez a váltás,sokkal nyugodtabb lettem...
hmm ok,én csak elmondtam ugyanazt amit te mondtál bullra,ez vhogy úgyérzem nem tetszett neked. -
#22052 ezt a munkát nem értem.egyáltalán milyen munka?állás vagy mii??
ha mondtam ilyet,akkor elnézésedet kérem,nem akartalak vele megbántani.ha elfogadod elfogadod,ha nem nem -
#22051 :((( -
#22050 hát egy pillanatra nem fordult el.azalatt szépen kimentem a fűre.mire kanyarodott már késő volt -
#22049 mi lett pontosan a kormányoddal? beakadt? -
#22048 és én most mit mondjak erre a futamra?alapból utálom a pályát.rajtnál szépen vissza is esek.ha voltak dobogós esélyeim,akkor azoknak vége.aztán mikor nagyjából egyenesbe kerülnék,akkor meg a kormány mondja be az unalmast.elsőre ideges voltam,most már nem. -
#22047 :D ja -
#22046 helyes,legalább jövöre nem kell festeni semmitse:P -
#22045 igen,tény,azért is elismertem,hogy az nagyon durva hsz volt tölem,és borzasztóan bánom,de ott még kimice is betett nekem,szóval én nagyon rég nem ütöttem meg azt a stilust sztem,és nem is szeretném -
#22044 [nem tudja] -
#22043 Köszi, megteszek érte mindent -
#22042 én amatőrnek se neveztem senkit.ha jól emlékszem.de lehet hogy rosszul emlékszem. -
#22041 ezt most hagyjuk,Ö tudja sztem,ha meg nem,az se baj,akkor majd emlékeztetem rá,inkább msn mint itt. -
#22040 hm,jelen pillanatban most neked vannak a legjobb esélyeid rá,ez tény. -
#22039 legyen -
#22038 mikor volt ez a gyökér eset? -
#22037 vb-t? azért van még 5 futam. Abból szeretem Monzát,japánt, brazilt
Kina elmegy, törökról csak annyit h még szar vagyok rajta -
#22036 anyázni én sem anyáztam,csak tény csobit amatörnek neveztem és ezt azóta is nagyon bánom... de megbeszéltük szerencsére,és úgygondolom most is jóban vagyunk mint bahrain rajtnál...
a gyökeres leszólásoddal van a bajom,mellyel te engem gyökérnek neveztél, csupán azért mert megvédtem a munkám... na ezen kissé eldurrant az agyam,és sztem jogosan,nemtudom mikor neveztelek én igy,de eszküszöm fel veszem ezt a stilust,mert nem fogom ezt töled eltürni az tuti. -
#22035 jól tod.meg is nyerted. -
#22034 én is annak tartom. Igy bullerrel is növeltem az előnyöm 2 ponttal. Meg bryannel is sokkal. 7 pont ha jól tudom