F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja,még régebben is beszólt egyszer cheten...pedig hozzá se szóltam,de feltûnési viszketeksége van vagy én nemtom...
ups and downs
i think a full.
royalflös 10, J, Q, K, A azonos színben
flös öt azonos színû, egymást követõ lap
póker négy azonos értékû lap
full három azonos értékû és két azonos értékû lap
színflös öt azonos színû lap
sor öt egymást követõ lap különbözõ színekben
drill három azonos értékû lap
két pár két-két azonos értékû lap
egy pár két azonos értékû lap
royalflös 10, J, Q, K, A azonos színben
flös öt azonos színû, egymást követõ lap
póker négy azonos értékû lap
full három azonos értékû és két azonos értékû lap
színflös öt azonos színû lap
sor öt egymást követõ lap különbözõ színekben
drill három azonos értékû lap
két pár két-két azonos értékû lap
egy pár két azonos értékû lap
T.T.
hehh,jah,voltunk hárman😄 Dranzer,Bryan és én.
Sorrend: Dranzer,én,Bryan.
BMW 1-2
lol liga
Sorrend: Dranzer,én,Bryan.
BMW 1-2
lol liga
The only speedometer is in your head.
szálláshelyet kb. megtaláltam.
Holnap hivom õket...ha van faház, 4 személyes, akkor 2750Ft/fõ lenne, ha pedig sátor 750Ft/fõ.
Lehet sütni szalonnát, sztem buli lenne...holnap minden tisztábban látunk és akkor tudunk egyeztetni majd az F1 alatt.
Akkor jöttök?! Mert Karesz jönne nézni! Sztem gyertek Ti is!
Holnap hivom õket...ha van faház, 4 személyes, akkor 2750Ft/fõ lenne, ha pedig sátor 750Ft/fõ.
Lehet sütni szalonnát, sztem buli lenne...holnap minden tisztábban látunk és akkor tudunk egyeztetni majd az F1 alatt.
Akkor jöttök?! Mert Karesz jönne nézni! Sztem gyertek Ti is!
T.T.
bakker,ez nem sokon múlott,sajna igy nincs három pontom:S
még nem tudom, meglátjuk, még azon vagyok h keresek helyet.
Ami megadtam 1. szállásként az fürdõszoba nélkül (csak közös van) 3000 Ft lenne fejenként.
Ha fürdõvel akkor 3500
Ami megadtam 1. szállásként az fürdõszoba nélkül (csak közös van) 3000 Ft lenne fejenként.
Ha fürdõvel akkor 3500
T.T.
NA Bryan akkor meglenne a program:
Kedd: megérkezés stb. aztán Karesz miatt fel a Kékesre, atán onnan el Szandára és ott kirándulás, van ott egy jó kis tanösvény. Aztán szállás keresés Tarjánban vagy a környékén.
Szerda: Salgótarjáni vár, majd a Füleki vár, aztán ott is sétálgatunk stb. Majd aztán szépen haza...
Kedd: megérkezés stb. aztán Karesz miatt fel a Kékesre, atán onnan el Szandára és ott kirándulás, van ott egy jó kis tanösvény. Aztán szállás keresés Tarjánban vagy a környékén.
Szerda: Salgótarjáni vár, majd a Füleki vár, aztán ott is sétálgatunk stb. Majd aztán szépen haza...
T.T.
hehe, én is megjártam ma már az Arany János úti metrómegálló meg vissza autóval..Zsófyt kellett kivinni. Tök jó volt visszafelé, elindultam a Deákról, elõször Újpest-központnál álltam meg pirosnál, olyan jó be volt állitva a lámpa, mondjuk Újpest-központnál elég balfaszul ment elõttem vki, hirtelen fékezett, én meg dupla satuztam...jóvót😊
T.T.
na én el,remélem qualra visszaérek.go soroksári ut,francnak van kedve,na mind1.away
értem.hát kiváncsi lennék h mit tudsz majd abban a ligában,redbullosok nagyon jók,meg totti se béna.soksikert😊
jóreggelt!
Kocsi elintézve..kedd-szerda megfelelõ!
Hamarosan felhivom akkor azt a panziót és érdeklõdök árügyben..oké? Mármint az 1-es panzióra gondoltam.
Kocsi elintézve..kedd-szerda megfelelõ!
Hamarosan felhivom akkor azt a panziót és érdeklõdök árügyben..oké? Mármint az 1-es panzióra gondoltam.
T.T.
igen jól látod. A futamok úgyis vasárnap este van mikor úgyse csinálok semmit.
A qual van egyedül csütin de 19:00-19:30 között, vagyis még az F1C futamra odaérek.
Legalább rFactorozhatok többet ha már Pesten maradok
A qual van egyedül csütin de 19:00-19:30 között, vagyis még az F1C futamra odaérek.
Legalább rFactorozhatok többet ha már Pesten maradok
T.T.
Free! látom mennél totti ligájába,akkor versenyeznél nálunk,ott,meg az index ligában?
re.
hát ez lol film lehetett.
dejót aludtam,most ébredtem😄
hát ez lol film lehetett.
dejót aludtam,most ébredtem😄