F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából nemtudom, hogy mit kéne irni...
Asszem ideje lenne elgondolkoznod azon, hogy mennyit ér meg Neked ez az egész játékgépes cucc. Nézd, tényleg nagyon boldogak lennénk, és szerintem Te is jobban járnál, ha ezt az egészet abbahagynád. Nek akarok én itt se fenyegetõzni, se "üres" szavakkal dobálózni, hogy különben igy meg ugy... de szerintem ez nemigazából jó Neked sem és Nekünk sem. Nem szeretném/szeretnénk azt látni, ahogy elvesztessz mindent, és ennek következtében mindenkit!
Nagyon szépen kérlek!!!
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
kiránduláson egyértelmûen nem😊
nem,nem errõl szólnak
jóvan,akkor nézzük ahogy játszik
ups and downs
a kiránduláson sztem ezzel ne rontsátok el a hangulatot,bár lehet h kéne vmit mondani.
az ilyen találkákon meg úgyse tudsz vele komolyan beszélni,mert Ö is komolytalan,meg egyébként is,ezek a parkos dolgok nem erröl szólnak.nemértem miért nem lehet azt,hogy jó oké,elmentünk sörözni,de nem dob bele,komolyan inkább inná el.az se jobb,de legalább kevesebbet dobna bele.
én nemfogok rá tudni hatni,ezt érzem,söt tudom,max elmondom az én példámat,dehát azt úgyse fogja követni.(ugye tippmix,egyszer nyertem 60ezret,kiszálltam.kész ennyi.nem nehéz.legalábbis nekem nem volt az.)
The only speedometer is in your head.
T.T.
ups and downs
2. Humoros és aranyos képek, videók
3. Ki találja ki ? (filmjáték)
4. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
5. Test Drive Unlimited
6. Internetes szerelem 😄
7. Jaccunk mi is szoláncot
8. SilkRoad Online
9. Partyarcok
10. Two Worlds
T.T.
ups and downs
egyszerüen egy dolgot kéne felfogni: "A szerencse forgandó" ennyi nem több.
ime egy példa,remi is játszott múltkor, bedobott egy 100ast,felment 300ra,majd visszaesett 100ra,és mit csinált? kivette. ezaz óriási különbség.
én azért mondom ezt a beszélgetést,mert akármi lesz is a vége,nagy valószínûséggel utána csak elgondolkozik a dolgokon,és ha szerencsénk van,akkor a jó utat fogja választani.
ups and downs
T.T.
ups and downs
sztem érhetne valamit,nem mondom hogy biztosan,de azért van rá esély.
hát basszus,nem akarsz belepofázni,de akkor most nézed ahogy elveri(Zsófy ne gondolj rosszra😄) az összes pénzét és a végén vmi aluljáróban köt ki fél liter tablettás borral a kezében?vagy neked még nem adtak tanácsot?persze az is benne van,hogy megsértõdik,de akkor sztem akkor is elgondolkozik a dolgon
ups and downs
Ha tényleg úgyalakul beszélhetünk vele. Sajnos énse érzem hogy bármi változást is történne. Mert úgyis elmegy kocsmába és nem fogja tudni megállitani. Nem vagyunk vele mindig, bármikor játszhat. Lelkiismerete akkor pedig nincs, amikor játszik csak azután h lejátszotta a pénzét. Lásd ma. Tökéletes példa rá
T.T.
mert azért neki is akarni kell leszokni,attól h mi akarjuk,és ha Ö nem,akkor nagyon kevesek leszünk.sajnos😞
ez kb olyan lenne,mintha gzsoltinak próbálnánk elmagyarázni,hogy káros a dohányzás,meg halált okozhat stb tegye le😄D esélytelen.de próbát megér.
csak én öszintén,nem akarok belepofázni az életébe,mert ok,h barátja vagyok,de mégis,az Ö döntései,attól h azt mondanánk nemjó,attól,nem sokat érnénk el,max annyit lehet,h feláll,és azt mondja,jó köszi,sziasztok.
Fogalmam sincs mit kéne tenni, de tenni, méghozzá gyorsban
T.T.
ups and downs
ups and downs