F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cccc...bazd 😊 Ha te tudsz vmit megkérlek h csinálj...nekem is sok mindenbõl elegem van, aztán mégis csinálom, ha nem akkor nem csinálod... nekem aztán oly mind1
T.T.
kezd elegem lenni,csicskáztass vki mást,vagy tanuld meg használni a programot,én ezeken már nem röhögök lehet te igen,akkor ezvan.
The only speedometer is in your head.
T.T.
én csak röhögök rajtuk😊.mikor Pakli ordibál ha van vmi szoros szitu,az nagyon jóó😄D
ups and downs
Hallottad volna végig. Hát nagyon borzalmas. És az a gond, h õk magukat igen viccesnek találják magukat, meg a Wéber ( aki matek zseni ), meg a Barnácska meg a Sz.Róbert is! Röhög rajta mint a fakutya...nevetséges
T.T.
Ezt a Palik meg a Gyulát ha lehetne az életbe tv közelébe nem engedném. Egymással szorakoznak egész közvetítés alatt. Halál idegesitõ. Én ma is a Német RTl néztem. Kinem állhatom õket.
Downhill!!
T.T.
de rengetegszer robbant le...és Kimi lába biztosan benne volt.. nem ismeri a boost 1/10-et
T.T.
Mind1, végülis most Kimi 8 pontos hátrányban van! Fel kell jönnie...Sztem ha AP-ben Massával nincs semmi nagy gond (motorikusra gondolok) akkor ott is nyert volna.. Szóval Massa qrva jó!
T.T.
bár tavaly a meki nem Kimi miatt volt szar.azzal senki sem tudott mit csinálni😄.úgy volt szar,ahogy csak kell😊).de minden autóját széthajtja😊.
ups and downs
Van benne igazság.. Most idén érdekes milyen jó a MClaren. És a Massa Ferraria jó az õve nem. Igen érdekes.
Downhill!!
nekem az tünt fel h kimi alá nem lehet autót rakni. IGaz h elektromos probléma volt, de akkor is.
Massa nem hajtja szét a Ferkát, Kimi igen. És mindenhol igy van ez
Massa nem hajtja szét a Ferkát, Kimi igen. És mindenhol igy van ez
T.T.