F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah,sajna most õ vezet😞.de idén még nem fog sztem nagyon labdábarúgni a VB címért,annak ellenére h most õ vezeti.ez csak megérzés.a Ferrari jól elverte a mezõnyt.illetve hát Massa...Kimi...hát nem kapott ingyenpiát az interjúszobában...érdekes figura
ups and downs
Nem volt rossz. Ma én is megnéztem.. Voltak benne érdekes dolgok.. Ez a Hamilton elég durva arc.. Lesz bajuk vele a nagyoknak.
Downhill!!
Nem sok kedvem lenne! Én magyar vok. Csak szeretem ezt a sportot.. Nézem aztán ennyi. Nem nagyon vágyom oda. Néztétek ma a futamot?
Downhill!!
és az F1C az mikori? Még asszem az is 2003as, ha nem régebbi...szóval..csak az lehet h kisebb maga a "szeretett" közönség
T.T.
Igen ez a magyarázat.. A másik meg az hogy ez egy 2003-as játék. Szóval kicsit öreg.. Lehet ha egy uj szim lenne nagyobb lenne az érdeklõdés. De ugye a jogokat az EA megvette és õk inkább Ps-re fejlesztenek NR. Igy aztán rájbaszarintottunk.
Downhill!!
most 14en voltunk ha jól tom.elvileg többen is vagyunk,dehát páran nem nagyon szoktak futamra járni:S
ups and downs
Az igen!! Gratula!!! És létszám? Mennyien vagytok? Nálunk elég halott a létszam.. Max 12 ember van..
Downhill!!
Downhill!!
kössz én most nem,mert watching ezt:
Bryan,Free! ti jöttök fun ligába?
Bryan,Free! ti jöttök fun ligába?
The only speedometer is in your head.
USA körözgetés vki?
szerver mondjuk:Gyula bologass
pass😛alik
😊))
na én mentem😊.ha gondoljátok
szerver mondjuk:Gyula bologass
pass😛alik
😊))
na én mentem😊.ha gondoljátok
ups and downs
Lehet Karesz holnap eljön velem Miskolcra és majd együtt megyünk fel Hatvanba..késõbb majd értesitelek a fejleményekrõl
T.T.
re.nektek meg jóétvágyat ahhoz a mekis kajához,karesz úgyis szereti😊
re.
lehet kések 5percet,bryan kocsival leszek,majd felveszlek a megállóban.
lehet kések 5percet,bryan kocsival leszek,majd felveszlek a megállóban.