F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The only speedometer is in your head.
ups and downs
1.0:
2.0:
hát elég szar lett,majd ha lesz több idöm csinálok jobbat😊
bár nekem a 2.tetszik
mindjárt kész a banner,kétféle lesz,aztán majd meglátjuk melyik a jobb,márcsak vmi keret kéne:S
ups and downs
ups and downs
ups and downs
én meg nem,sorry,ha máskor viccelni akar majd leirja másképp...
lehet este van,felvettem sok mindent,de azért nem fogom poénra venni,ha úgy beszélnek velem mint egy kutyával,hát azért...
ups and downs
igy van,a legjobb idén,tavaly és jövöre is.Go 24
erre beirom h ligafórumra jó lehetne.erre mi a válasz? csináljam már meg ide,ne legyek köcsög.
hát basszus én nem tartom magam annak,mégha smile lett volna azt mondom jó poén,de igy hát nem is tudom,én ha megkérek vkit vmire nem használok ilyen jelzöket,mégha ismerem is az illetöt,mert tudom h nem biztos h ez jól esik az embernek,de felölem felvetjük freevel ezt a stilust nekem rohadtul nem akadály...
na mind1.
sztem most nekem van igazam,kivételesen.
ezt csak szivességképpen csináltam ami rám ragadt.
na mind1,majd egyszer megcsinálom ezt a képet amit free kért,csak h mindenki boldog legyen,aztán oda teszi ahova szeretné,nekem tökmind1 h ide vagy fórumra. csak pl néhány köritése nem tetszett,de ha visszaolvas majd meglátja.
ups and downs
2.nyilván Eagle se akart egyedül menni a Midlandben,Free is egyedül volt...más kérdés h Gzsolt viszont kicsit hunyó volt,bár õ meg nem tudta h mikor fog tudni elindulni.ilyen szempontból ez pechesen jött ki
ups and downs
pl igli se mondta meg máig az igazat h miért ment át...
<Öszintén nagyon nem tetszett h idén is ide-oda megyünk,néhányan>Öszintén nagyon nem tetszett h idén is ide-oda megyünk,néhányan>
ups and downs
ups and downs
ettöl a "peccskirálytól" meg a falra tudnék néha mászni.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
csak egyszerüen nem szeretem ha b*szogatnak,gondolom te se...
Nem lesz akkor nem lesz! Szarni se kötelezõ aztán mégis csináljuk jóesetben minden nap😊
T.T.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
plussz senki nem birja ki egy csapatban egy évig,ezért nem lesz jövöre semmise...
T.T.
Legelõször még igenis Te ajánlottad fel h megcsinálod, mivel meg voltunk elégedve a munkáddal, igy ezért kértünk meg h csináld tovább.
Nem mondok példát, elég ha csak a szerverrel való baszakodást emlitem...
T.T.
rohadtul idegesit ezaz egész h mindenki engem szivat ebben a ligában mert megcsináltam ezt szar kiegészités amit tulajdonképpen ti kértetek,ezért aztán tehet szivességet az ember.