F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az meg ki?<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
The only speedometer is in your head.
jajj de ügyes az a srác ott bal oldalt elõl!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
ups and downs
aha.igy is lehet érteni.
nemigazán,most lett új.talán majd pár hét múlva.meg különben is,nem is vagy rajta
nemigazán,most lett új.talán majd pár hét múlva.meg különben is,nem is vagy rajta
kösz.
nem az élen voltál,hanem az egyenes jobb széle felé kacsmarogtál,igy te pont nem látszol a kamerában,harmadik voltál.
még szerencséd h kis betüvel irtad😄
nem az élen voltál,hanem az egyenes jobb széle felé kacsmarogtál,igy te pont nem látszol a kamerában,harmadik voltál.
még szerencséd h kis betüvel irtad😄
én!😊 Mivel én már az élen voltam😄
Amúgy király kép! Gratulálok Peet!
ez jobb lenne bannerba😄DDD
Amúgy király kép! Gratulálok Peet!
ez jobb lenne bannerba😄DDD
T.T.
úgyhivják h kép.és az angol futamon készült a rajt utáni elsö körben,a hosszúegyenesben.találd ki nincsen rajta.
okéy,have fun.
én meg kipingáltam a kocsimat a funligára😊.bár úgyse fogja senki látani,de sebaj😊
én meg kipingáltam a kocsimat a funligára😊.bár úgyse fogja senki látani,de sebaj😊
ups and downs
hát most néztem meg😊) Most volt rá idõm.
Úgyérzem jó lenne, bár a Megamixxel számomra unalmas lesz a zene miatt. Lehet h hülyeség na mind1.
Mindjá kifejtem officialon az észrevételeim.
Úgyérzem jó lenne, bár a Megamixxel számomra unalmas lesz a zene miatt. Lehet h hülyeség na mind1.
Mindjá kifejtem officialon az észrevételeim.
T.T.
Going go Home... 😞
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
És mi az a Móóni???
Nekem jöhet😛
Ha már egyeseknek ilyen jól megy... 😊
Ha már egyeseknek ilyen jól megy... 😊