F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó8 mindenki.
free majd jó utat vmikor haza,nemtom mikor jössz
free majd jó utat vmikor haza,nemtom mikor jössz
The only speedometer is in your head.
reggel ki a keletibe,aztán
hát rohangáltam tételek után,nagy nehezen lemásoltam.aztán hazajöttem,tesztre feljöttem,majd kifagyott,mert odaát töltöttek le.funracere visszajöttem,elsö tetszett nagyon,második is,néhány dolgot leszámitva.
FunLiga jó volt.sikerült elég jó eredményeket hozni,nemgondoltam volna.jó kis bajnokság lesz ez.
most meg már fáradt vagyok.
amúgy,strapás nap volt.hnapi jobb lesz,pihengetek kicsit.
hát rohangáltam tételek után,nagy nehezen lemásoltam.aztán hazajöttem,tesztre feljöttem,majd kifagyott,mert odaát töltöttek le.funracere visszajöttem,elsö tetszett nagyon,második is,néhány dolgot leszámitva.
FunLiga jó volt.sikerült elég jó eredményeket hozni,nemgondoltam volna.jó kis bajnokság lesz ez.
most meg már fáradt vagyok.
amúgy,strapás nap volt.hnapi jobb lesz,pihengetek kicsit.
Az enyém?Semmi különös.
Igazából megint egy kis csalódás,de már lassan nem lesz az,úgyhogy ez sem volt egy jó nap.Ezvan.Majd talán eccer vmikor.
Peet?
Igazából megint egy kis csalódás,de már lassan nem lesz az,úgyhogy ez sem volt egy jó nap.Ezvan.Majd talán eccer vmikor.
Peet?
ups and downs
Köszöntjük szépen nagyon pozitivan.
Hazaértem szerencsésen, autó egyben van😊)
Mindenkit meglátogattam akit kellett, szóval tényleg pozitiv nap volt, hiszen Zsófyval is ébredtem, ez elég jó érzés volt.
neked?
Hazaértem szerencsésen, autó egyben van😊)
Mindenkit meglátogattam akit kellett, szóval tényleg pozitiv nap volt, hiszen Zsófyval is ébredtem, ez elég jó érzés volt.
neked?
T.T.
uhh,ez nagyon kemény volt.
megizzadtam rendesen,de vezetem a tabellát😄DD
megizzadtam rendesen,de vezetem a tabellát😄DD
hát ez a második funrace,kész káosz.
rajt rulez.akkora baleset lesz itt hogy öröm lesz nézni.sky lazán letett a füre,persze én pördültem egy szépet,na mind1
elkezdtem üldözni a mezönyt,naná hogy gatti nekiment a pályán parkoló server autónak,nagy füst,kikerültem volna,de bevágott elém,nemvártam mást,tudtam h nem úszom meg.
aztán utolsó körig hajtottam,egész szép tempót ment,aztán egyszer több gázt adtam,megcsúsztam,rex elment,8.hely.jó kis pálya ez.tetszik,remélem futamon pontot tudok szerezni,ami sztem megint esélytelen,dehátha
rajt rulez.akkora baleset lesz itt hogy öröm lesz nézni.sky lazán letett a füre,persze én pördültem egy szépet,na mind1
elkezdtem üldözni a mezönyt,naná hogy gatti nekiment a pályán parkoló server autónak,nagy füst,kikerültem volna,de bevágott elém,nemvártam mást,tudtam h nem úszom meg.
aztán utolsó körig hajtottam,egész szép tempót ment,aztán egyszer több gázt adtam,megcsúsztam,rex elment,8.hely.jó kis pálya ez.tetszik,remélem futamon pontot tudok szerezni,ami sztem megint esélytelen,dehátha
lol😄
sztem bryannek is elszállt,mert msnen sincs,meg eltünt serverröl
sztem bryannek is elszállt,mert msnen sincs,meg eltünt serverröl
jap.nemvolt semmi gubanc.de angol futam elött se volt semmise.hát meglátjuk,ha megint kidob hát kidob,ezt a szezont már befejezem.max akkor jövöre nemindulok.vagy még nemtom.az a baj h nemtom mivel van a gond,mert elsö futamokon,nemvolt semmi a nettel,spanyolba se,aztán monaco angol storno.hát majd meglátjuk kanadát.
na ez király fun volt,megint kiválóan sikerült a rajt,de nekimentem egy renaultnak,mert elöttem volt egy baleset az egyenesben,gázon voltam,sajnos nemtudtam már megállni.
aztán volt mégegy,feljöttem az ötödik helyre.
skylinet üldöztem sikeresen aki hibázott,mégcsak meg se kellett elöznöm.
aztán három körig tartottam kareszt,de az utso körben megcsúszott a kocsi,es bejött mellém😞 viszont nagy volt a lagg,ill karesz kocsija akadozva ment,amit nemértek miért,mert a ping meg alacsony volt,és igy nem próbáltam visszatámadni,mert lehet összementünk volna.
azért ötödik,jóez.futamon is kiegyeznék vele,ám lehetetlen elérnem😞
aztán volt mégegy,feljöttem az ötödik helyre.
skylinet üldöztem sikeresen aki hibázott,mégcsak meg se kellett elöznöm.
aztán három körig tartottam kareszt,de az utso körben megcsúszott a kocsi,es bejött mellém😞 viszont nagy volt a lagg,ill karesz kocsija akadozva ment,amit nemértek miért,mert a ping meg alacsony volt,és igy nem próbáltam visszatámadni,mert lehet összementünk volna.
azért ötödik,jóez.futamon is kiegyeznék vele,ám lehetetlen elérnem😞
kértünk 4 sajtit, adtak 2-t 😊 Kértünk Raz Mac zacsit, adtak zacsit de nem adtak füszer hozzá...
away, majd leszek
away, majd leszek
T.T.
de hogy a rákba lehet ennyi viccet tudni??két napon keresztül szinte folyamatosan nyomatta õket😄
ups and downs
én se! de jó volt attól. Tegnap mikor kiraktunk elmentünk Mekibe, jól átbaszták Kareszt 😄, aztán vissza Keleti onnan Budafok, onnan Érd, ott pihi, aztán vissza Budafok, majd Móricz, Érd aztán szunya...
Bull egy KÖ csög😊
Bull egy KÖ csög😊
T.T.
áhh,azé vmi komolyság van benne,csak hát én nem is tudom.szóval ilyen embert én még nem nagyon láttam😄
ups and downs
elég sokat találkoztunk vele, és akkor egyszer csak kijött volna h normáális! de hát Móóni nem! na biztos most ment NemCsák Károlyhoz😄
T.T.
vagy legalábbis most nagyon nem jött ki😄.fõleg nem a Kékesen😄D
hát ilyen embert Móóóni!😄
hát ilyen embert Móóóni!😄
ups and downs
mint egy óvodás...
amúgy mondtam asszem Zsófynak, h azt hittem van vmi komolyság ebben a Bullban, de rájöttem a 2 nap alatt h egyáltalán nincs....reménytelen eset..
amúgy mondtam asszem Zsófynak, h azt hittem van vmi komolyság ebben a Bullban, de rájöttem a 2 nap alatt h egyáltalán nincs....reménytelen eset..
T.T.