F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk,jah.ez igaz.de elég hangulatos lehet egy ilyen bajnokság.
The only speedometer is in your head.
wow.nagyon szép.
jó kocsink lesz jövöre<#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
jó kocsink lesz jövöre<#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Hátha az igaziak ilyennel mennek akkor nekem is ezzel kell tolni.. Most minden verseny után itthon lejátszom a versenyt. Na ha bevezetik a COT-ot akkor onnantól nekem is ezzel kell nyomni, mert ugy reális.. Éted?😄
Idén is mennek ezekkel de csak 16 futamot.. Szóval még nem gáz..
Idén is mennek ezekkel de csak 16 futamot.. Szóval még nem gáz..
Downhill!!
Örülök neki nagyon mert nem sokára ezekkel az autokkal futják a teljes seasont.. Aztán akkor itthon is autot kell váltani..
Downhill!!
na "élménybeszálmoló":
-fellépek a serverre,látok ismerös embereket,DoZer az egyik.mondom ez mit keres itt.Egyébként Gatti hivott meg,mondom jó,elkörözgetek én,de nem lépek be ilyen "szerencsétlenségbe"
-elözetes gyanum nem volt alaptalan.a legnagyobb lol az volt az egészben,hogy kb kétszer ledobott a server 10perc alatt mert olyan hatalmas volt a lagg.a liga,a rajtra nem volt képes felállni,tehát egy rajtkockában ketten voltak meg ilyenek.én késöbb indultam mert velem is állt vki,és a pirosat se láttam rendesen.
-két kör alatt elöztem hármat,már 3.voltam,kb kellett volna még olyan,5kör és elsö vagyok.kb 7sec volt ekkor a lemaradásom.
-a futamon az elsö körben folyamatosan lépkedtek le az emberek a serverröl,mert egyszer megcsúszott vagy stb.
-négy kör után már csak 4en voltunk,a kb 10böl.szóval szánalom.majd a ligavezetö fél kör múlva kilép elsö helyröl(nyomott egy escet) és beirta hogy Ö befejezte,nincs tovább a liga.
na erre mondjatok vmit?
ez még viccnek is rossz volt
na ehhez képest a startandgo gyerekek olyan szinvonalas hogy el se lehet mondani...
-fellépek a serverre,látok ismerös embereket,DoZer az egyik.mondom ez mit keres itt.Egyébként Gatti hivott meg,mondom jó,elkörözgetek én,de nem lépek be ilyen "szerencsétlenségbe"
-elözetes gyanum nem volt alaptalan.a legnagyobb lol az volt az egészben,hogy kb kétszer ledobott a server 10perc alatt mert olyan hatalmas volt a lagg.a liga,a rajtra nem volt képes felállni,tehát egy rajtkockában ketten voltak meg ilyenek.én késöbb indultam mert velem is állt vki,és a pirosat se láttam rendesen.
-két kör alatt elöztem hármat,már 3.voltam,kb kellett volna még olyan,5kör és elsö vagyok.kb 7sec volt ekkor a lemaradásom.
-a futamon az elsö körben folyamatosan lépkedtek le az emberek a serverröl,mert egyszer megcsúszott vagy stb.
-négy kör után már csak 4en voltunk,a kb 10böl.szóval szánalom.majd a ligavezetö fél kör múlva kilép elsö helyröl(nyomott egy escet) és beirta hogy Ö befejezte,nincs tovább a liga.
na erre mondjatok vmit?
ez még viccnek is rossz volt
na ehhez képest a startandgo gyerekek olyan szinvonalas hogy el se lehet mondani...
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
gyerekek,ez a kgf1 baromság hát lol,késöbb beszámolok,beugrottam egy futamra csak úgy ,de áhh😄
gyerekek,ez a kgf1 baromság hát lol,késöbb beszámolok,beugrottam egy futamra csak úgy ,de áhh😄
regg
Nekem se az volt a bajom h utolsó voltam, mert hátt pff, csak nem volt fun számomra a vezetési élmény.
De jó volt ez munka. Debrecen mellett vmi kis gyárba, de legalább vezettem egy csomót. Ilyen autót😊

Nekem se az volt a bajom h utolsó voltam, mert hátt pff, csak nem volt fun számomra a vezetési élmény.
De jó volt ez munka. Debrecen mellett vmi kis gyárba, de legalább vezettem egy csomót. Ilyen autót😊

T.T.
húha Petya megnéztem egy tavalyi HNR videót,Watkins Glent.Ez a HaZso nagyon durván megy😄 igazad van.hátha idén legyözöd akkor minden tiszteletem a tied😊
sztem is.én pl nem voltam vmi nagy szám,mégis élveztem,szinte seholse volt esélyem nyerni.poén.
Attól még jól el lehet vele játszani.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Uraim!
Léptem aludni! holnap kelek 05:50kor, aztán megyek dolgozni apámmal, déliután meg majd akkor Pest!
Jóccakát!
ui: holnap este nyitok biztosan nagyszervert gyakni, mert heétfõ-kedd qual
Léptem aludni! holnap kelek 05:50kor, aztán megyek dolgozni apámmal, déliután meg majd akkor Pest!
Jóccakát!
ui: holnap este nyitok biztosan nagyszervert gyakni, mert heétfõ-kedd qual
T.T.
nem vok károly azé😊.inkább majd én is Karesznak fogom hívni,az vhogy jobban teccik😊
ups and downs
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#mf2>#mf2>
ups and downs
én mentem versenyt a moddal😄
nos:Ausztriában és Hock-ban kidodott a winbe.Sm-ben pedig az akva mineralli sikánban mindenki kiesett😊
nos:Ausztriában és Hock-ban kidodott a winbe.Sm-ben pedig az akva mineralli sikánban mindenki kiesett😊
ups and downs