F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elveheted nyugodtan, aztán majd addig ütlek amig mozogsz😄 Én meg igy vagyok ezzel.
Tudod mit útálok?! Ha a barátnõd pasijára hajtanak!😄 undoritó!😊)
õszintén: ha nem lennék?
Tudod mit útálok?! Ha a barátnõd pasijára hajtanak!😄 undoritó!😊)
õszintén: ha nem lennék?
T.T.
mármint a rezet,vagy a zsófyét?
válaszolva:
-réz: nem vonz,vhogy nem az igazi,de ezt biztos te is pontosan tudod😛
-zsófy: sosem bántanék meg egy barátot azzal,hogy a bnöjére hajtok/hajtanék(lehet baromság,de ezvan).és általában ugyanezt el is várom visszafelé is.igy tehát válaszom nem.gondolom Zsófy se fog megharagudni😊
válaszolva:
-réz: nem vonz,vhogy nem az igazi,de ezt biztos te is pontosan tudod😛
-zsófy: sosem bántanék meg egy barátot azzal,hogy a bnöjére hajtok/hajtanék(lehet baromság,de ezvan).és általában ugyanezt el is várom visszafelé is.igy tehát válaszom nem.gondolom Zsófy se fog megharagudni😊
The only speedometer is in your head.
jah,úgy engem se.csak ne hirdetnék,mert az már viszont zavar.meg a sok divatbuzi meg én nemtom mi.ez az ami már zavar
ups and downs
jap.de úgy tervezem hogy nem fogsz utolérni,a csapat beújitott néhány kütyüt😛
nemhinném.legalábbis ha az lenne,olyanba nem akarok belépni,mert hát én nemtartom magam annak,éshát sokmindent eltudok viselni,kb nem utálok senkit,kivéve a buzikat.de öket nagyon,egyszerüen nem birom elfogadni,sorry.
jó is az nekem,régen voltam már ilyen elöl.elsö kanyarban két williams úgyis összeütközik,és máris ötödik vagyok,aztán elözök kettöt és már harmadik,és végén célbaérek itt😄 na mit szólsz hozzá?😊))
hmm,kb jah.mondjuk a rezet én más szóra cserélném,de nem lehet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem,miért is kellett volna????😛
re.firkálok párat,hogy majd tudjatok olvasni.lássuk tehát,fontos dolgokra reagálok
egyszer megnézheted maybe..
Fel kell venni a ligákkal a kapcsolatot. Nem tudom a csávó is mennyire erõlteti a dolgot.
Fel kell venni a ligákkal a kapcsolatot. Nem tudom a csávó is mennyire erõlteti a dolgot.
T.T.
BMW Power,igazi ereje,hát ez nagyon tetszik,honlapra is fel fog kerülni😄