F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja! Ne várj sok változatosságot! még nagyon kezdõ ez az oldal, ha sok liga csatlakozni fog akkor lesz igazából rendes adás
T.T.
na, báj-báj mindenkinek, Freevel meg kezdjetek vmit, világvége hangulata van😄...
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
oksa😄
de majd ha elakadok segicc?😊
de majd ha elakadok segicc?😊
jah, bocs😄
adj egy telepítõlemezt, és megcsinálom... asszem... nem lehet az olyan bonyolult😄 Ugye?!
adj egy telepítõlemezt, és megcsinálom... asszem... nem lehet az olyan bonyolult😄 Ugye?!
nem kellett volna bekötnöm utána néztem, lényegtelen attól h képet ad vagy sem. Az egész egy rakás fos volt.
Tudsz számitógépet javitani?! Gyere már akkor légyszi és telepitsd újra a windows minden driver legyen friss és ropogós...köszöntem!
Tudsz számitógépet javitani?! Gyere már akkor légyszi és telepitsd újra a windows minden driver legyen friss és ropogós...köszöntem!
T.T.
én is tudok szg-pet javítani és nem viszem vissza 3-szor a vidikártyát, azért mert "rossz", pedig csak egy vezetéket kellett volna még bekötnöm😄
mutass, megcsinálni lehet nem tudom, de legalább windowst tudok telepiteni😊 Én tudok számitógépet javitani, ezzel az edcllel te csak progikat használni, amit elõször fel kéne telepiteni..
T.T.
Hát, probálkoztam, de ha gondolod egyszer majd mutatok neked ilyen feladatot... tök más mint a ECDL... tudom-tudom, az nem ér SEMMIT (szerinted😄)
Fujjj, de qrva nehéz ez az EXEl érettségi😞
hja😊.what a chatastroph😊. vagy most nemtom h kell ezt leírni😄
egyébként ja,igazad van,érdekel is h mivel megyek...majd lesz vmi...
egyébként ja,igazad van,érdekel is h mivel megyek...majd lesz vmi...
ups and downs
jó,de én már ki is pingáltam a kocsit😄D
majd megbeszélem Bullal.igazából lenne még egy csapat amit szivesen választanék,de annak meg nem nyitja meg a MAS file-lát😄
majd megbeszélem Bullal.igazából lenne még egy csapat amit szivesen választanék,de annak meg nem nyitja meg a MAS file-lát😄
ups and downs
én meg majd megyek eggyel! Nincs 23as számazású, szóval pff..megyek majd eggyel. Autó legyen oszt jóvan
T.T.
bazz már.funcupban mindenki az én autómmal akar menni😄.
1.Feri a versenyen 7up-os kocsival ment,én is
2.najó,akkor váltok Telefonicára,erre Bull írja a lapján h valszínû az lesz a csapata..na puff😊 PEDIG FÓRUMON ÍRTAM H AZZAL FOGOK MENNI😄D
1.Feri a versenyen 7up-os kocsival ment,én is
2.najó,akkor váltok Telefonicára,erre Bull írja a lapján h valszínû az lesz a csapata..na puff😊 PEDIG FÓRUMON ÍRTAM H AZZAL FOGOK MENNI😄D
ups and downs