F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mégis mi? pályakonvertet már gatti korábban úgyis elvállalta😄 meg ahhoz te is jobban értesz.
de ha gondolod,útsó futamra,csinálunk neked egy zöld hondát😊) és ráirjuk,hogy Free+Zsófy=Zakariás😊)) na milyen lenne?😄
ez egész jó ötlet😄
de ha gondolod,útsó futamra,csinálunk neked egy zöld hondát😊) és ráirjuk,hogy Free+Zsófy=Zakariás😊)) na milyen lenne?😄
ez egész jó ötlet😄
The only speedometer is in your head.
ez nálunk laza 10-20seces büntetéssel járna😛
na hiába azért mi vagyunk az ország elsöszámú F1C ligája,ugye Free?😊
na hiába azért mi vagyunk az ország elsöszámú F1C ligája,ugye Free?😊
hehh.idén már nem lesz több😛
jövöre,hát ezzel kapcsolatban még nem nyilatkozom😊
jövöre,hát ezzel kapcsolatban még nem nyilatkozom😊
Szabályos visszatérés a pályára?
még szerencse,hogy nem lépte át a fehér vonalat,még szerencse,hogy a fehér vonalból már alig volt hátra,és még szerencse,hogy le van irva a szabályzatba,hogy ezt nem lehet,de csak Dranzer és jómagam tartottuk be.
sporszerüség rulez.
komolyan olyan versenyzök vannak a piacon,hogy nemigaz,már lassan ott tartok,hogy világbajnoknak érzem magam körülöttük,áhh,na mind1,ez a mai tesztnek semmi értelme sem volt,csak kiderült sokminden.a két legjobb pilótának inkább javasoltam,hogy jöjjenek át hozzánk,meglátjuk mit szólnak,egyébként tényleg nem ügyetlenek,ök ketten,Dranzer meg én mutatunk még vmit,és ennyi.na mind1,bocs,a fárasztásért.legalább többen lennénk futamokon😊
még szerencse,hogy nem lépte át a fehér vonalat,még szerencse,hogy a fehér vonalból már alig volt hátra,és még szerencse,hogy le van irva a szabályzatba,hogy ezt nem lehet,de csak Dranzer és jómagam tartottuk be.
sporszerüség rulez.
komolyan olyan versenyzök vannak a piacon,hogy nemigaz,már lassan ott tartok,hogy világbajnoknak érzem magam körülöttük,áhh,na mind1,ez a mai tesztnek semmi értelme sem volt,csak kiderült sokminden.a két legjobb pilótának inkább javasoltam,hogy jöjjenek át hozzánk,meglátjuk mit szólnak,egyébként tényleg nem ügyetlenek,ök ketten,Dranzer meg én mutatunk még vmit,és ennyi.na mind1,bocs,a fárasztásért.legalább többen lennénk futamokon😊
tutira vettem volna,hogy megemliti majd,hogy adjam ki,azért mondtam a Button sisakot.
akkor ok
ez is igaz
sajnos robogó patchel nem foglalkozom😛
ez is igaz
sajnos robogó patchel nem foglalkozom😛
sorry
hát ez igaz.budget van rá?
jaja,hát azt muszáj lesz.
éreztem h ezt elsütöd,azért is mondtam😛
hát ez igaz.budget van rá?
jaja,hát azt muszáj lesz.
éreztem h ezt elsütöd,azért is mondtam😛
kár😞
Azért jobb lenne egy kis robogóval repeszteni a várost, ahelyett h a kocsiban szopom a faszt😊
Sztem vmi minimális kell rá, majd csekkolom.😊
ohohohóó hát simán. Egy patchen belül kiadodM
Azért jobb lenne egy kis robogóval repeszteni a várost, ahelyett h a kocsiban szopom a faszt😊
Sztem vmi minimális kell rá, majd csekkolom.😊
ohohohóó hát simán. Egy patchen belül kiadodM
T.T.
hát nemtudok saja.
jól néznek ki,de minek is ez pontosan neked?Kalossal oda mész,ahova akarsz,vagy nem?
biztositást passzolom,sajnos sejtelmem sincs.
ám,akkor csináltathatnál egy Button helmetet hozzá😊)
jól néznek ki,de minek is ez pontosan neked?Kalossal oda mész,ahova akarsz,vagy nem?
biztositást passzolom,sajnos sejtelmem sincs.
ám,akkor csináltathatnál egy Button helmetet hozzá😊)
én kicsit away,sztem halászok vmi múvit,aztán sleeping,holnap meg ugyanaz mint elmúlt napokban,csak most latint tanulok majd,márcsak négy vizsga,és ha minden oké lesz,akkor kedden már csak kettö,de ha vmi iszonyat mákom lenne,akkor csak egy.
Freedúm,akkor megyünk kedden vhova nézelödni amit mondtál?
Freedúm,akkor megyünk kedden vhova nézelödni amit mondtál?
mennyiért?
egyébként lol,hogy két helyen beszélgetünk,igaz a téma más😊
egyébként lol,hogy két helyen beszélgetünk,igaz a téma más😊
hja,csak nemvoltam öt után:S
folyamatosan dobálta ki az embereket,szóval semmi értelme
folyamatosan dobálta ki az embereket,szóval semmi értelme
nemtudtam h ma van teszt...
de ez eléggé,hát felejtösnek tünik most,szar a server:S
de ez eléggé,hát felejtösnek tünik most,szar a server:S
Teszteredmények:
egyik gyerek lelépett a serverröl: 1:31:8as idöt ment,tök utsó volt.
elvileg most lesz vmi fun féle...
egyik gyerek lelépett a serverröl: 1:31:8as idöt ment,tök utsó volt.
elvileg most lesz vmi fun féle...
Kösz, nem... engem inkább a pasik érdekelnek, persze vannak véletlenek😊
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Ez egy GT futam lesz méghozzá 4 órás. 6x idõgyorsitással amely kiteszem majd egy napot. Bullal indulok vagy Bryannel. Aston Martin autóval GT kategóriában.
T.T.
persze,ha nem lett volna nagy átverés a torrent.lol rar fájlokba volt,és csak felvettem a listába,nem néztem végig,gondoltam megvan minden,hát nem,az elsö három rar fájl hiányzik,nem lehet kibontani,ezvan.