F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én még nem voltam olyanon, de amit meséltél, elég jól hangzik 😊 Tetszik egy-két dolog benne😄
T.T.
egyetemi bulihoz kell,mertha ott veszel vmit,a gatyád is rámegy😄
ezért van az amit meséltem😊
de általában jól szoktak sikerülni,bár vannak akik nem szeretik az egyetem bulijait,nekem tetszenek😊
ezért van az amit meséltem😊
de általában jól szoktak sikerülni,bár vannak akik nem szeretik az egyetem bulijait,nekem tetszenek😊
The only speedometer is in your head.
azt kajakra meg kéne csinálni.talán tudok kamerát vinni.szval olyan interjú sorozatot csinálhatunk h naa😄D
ups and downs
lesz-lesz az is.
LANon megtartjuk enyémmel együtt😊 duplán iszunk majd😄D
LANon megtartjuk enyémmel együtt😊 duplán iszunk majd😄D
az a baj h másnap nekem emelt szintû magyarom lesz😄.szval áttehetjük 13 éccakára.de akkor mehetünk amerre látunk😄
ups and downs
ez kib*szott nagy😄
még mindig ezen röhögök😄D<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
még mindig ezen röhögök😄D<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
ami lesz,lehet,hogy felmegyünk pár csajhoz,aztán zene,ital,többi adott...
hehe.
na egyszer tényleg el kéne téged vinni egy ilyen buliba😛
de zsófyt is kéne hoznod😊
na egyszer tényleg el kéne téged vinni egy ilyen buliba😛
de zsófyt is kéne hoznod😊
De pedig igen....itt csövelok ennél a pélonál...és én már tokre állmos vok de ez a NOOOOOOOOOOOOOOOOB nem hagy békén...
nehogymá freenél csöveljéééé.de KÖ vagy😄DD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de azé szevasz te FÕRIBIIIIII😄DDD
ups and downs
RIBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK😛 Itt vok ám...
Képzeld ANtivjuvácska....beszart a gépem....és most itt verem a ....Freenel mert hianyzik a napi adag😄😄
Képzeld ANtivjuvácska....beszart a gépem....és most itt verem a ....Freenel mert hianyzik a napi adag😄😄
azt én nem szeressem,lányoknak a szájába való😛
ha ffi kapja be,az régen rossz,gusztustalan,és elitélendö,tehát ólommal kibélelendö
ha ffi kapja be,az régen rossz,gusztustalan,és elitélendö,tehát ólommal kibélelendö