F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T.T.
A másik mi is? Jah az a George Clooney félés? Azt hiszem,Batman & Robin. Na az tényleg gyenge.Azért írtam rá,mert még pont volt annyi hely a dvd-n.Azt csak akkor ajánlom,ha már semmi más programod nincs,és tényleg nagyon unatkozol :D
The only speedometer is in your head.
Jó film, ahogy mondtam egyszer nézhetõ, megnéztem, folyt köv a többi Batman film amit felírtál.
T.T.
ment a válasz is iwiwre
- Keverd a kettõt. Mondd meg, Petey vagyok McLaren Team...kösz mehet Hamilton rajtszáma!! Denehogy Button legyen!
T.T.
-Köszi,igyekezni fogok,de még nem tudom melyik taktikát válasszam,a saját kútfõt (amit állítólag szeret a tanár,de már kaptam vele egy deszkát) vagy a tankönyvet,amit elolvastam (de ezt meg nem szereti a papíron viszontlátni,mert azok az õ gondolatai és nem a mienk). Dilemma. Lehet meg kéne neki mondani,tanár úr,mindenkinek jó a kettes,csak írjuk be <#hehe>#hehe> vagy valami ilyesmi.
BUÉK Petey öccs.
Omm, azt hittem szarabb film ez a Batman és a sötét lovag, olyan egyszer nézhetõ. Egyszer meg is néztem most éjszaka.
T.T.
T.T.
T.T.
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
jól kommentálta egy ember: "ha mi elbaszunk vmit, akkor sárga csekk... ha viszont a suli, akkor stílusosan leszedi az eddigi hirdetményt, és még elnézést sem kér, csak tudomásul vételt"...
\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
de legalább egy hét pihenõ lesz.
nahát evvan,megyek tanulni nem rég végeztem a t.felvétellel,nagyjából olyat sikerült,amit gondoltam.
Minket mondjuk duplán szivattak be... ma olvasom: ezt
Meg különben is.... ez a feladatunk.... "úristen, tanulni kell? Hát most ezen meglepõdtem. Felháborító, hogy ilyenekkel b@szogatják a diákokat!"...
Elegem van az intézménybõl.. de ahogy olvasgattam,nem csak nekem,többieknek is.
A sluszpoén az egészben,hogy mire mi végzünk,addigra kb semmit nem fog érni a diplománk,mert ez egyetem minõsítése a béka segge alatt lesz úgy körülbelül.
hipp-hipp károli rulz, vagy mi a nyavaja
T.T.
Majd csütörtökön nézek pár helyet neten,délután már lesz idõm,így v. úgy,de akkor végzek..
Én is jobbos voltam,bátran jöttem,mondom csak elenged,hát épphogy sikerült neki,aztán persze neki állt feljebb, hogy én mit képzelek és elkezdett dudálni mint az õrült. Mellettünk lévõ sávba nem tudott átsorolni,elõttem senki,hát jó,akkor menjünk lassan,így is lehet ezt csinálni.. :D
T.T.
Kb. amióta itt lakok Kõbányán egy helyen állok az autóval. Najó az elsõ hónapban nem, de azóta igen. Szeptember-január. Azért ez elég sok idõ. Megszokható, hogy a fehér Suzuki egy helyen álldogál. Csak itt a szemben lévõ Bt-bõl nehezen fogadják el, pedig nem szabálytalan helyek parkolok. Õk azért is, hogy minnél közelebb legyen a bejárathoz, úgy rámállnak elõlrõl hátulról, hogy épp hogy alig férek ki, most meg fõleg, mert elõttem, mögöttem hófal. De szemétkedjenek. A hátsó autó kapott is egy kicsit a vonóhoroggal. Leszarom, fasznak állnak Rám igy. Én onnét nem fogok elállni az is biztos.
Ja meg asszem a jobbról kisívben kanyarodónak van elsõbbsége a balra nagy ívben kanyarodóval szembe. Hát ezt ma nem nagyon tartották be, pedig én voltam a jobbos. Kicsit követttem ledudáltam, aztán jólvan:)
Veszélyes õrültek mászkálnak itt.
T.T.
Na, ha Peteynek is megfelel és Bryan meg addigra meggyógyul, akkor igazából péntek estérõl lenne szó, vasárnap reggel megyek dolgozni, olyan sokáig nem érek rá, mert hajnal 4kor kelni kell.
Az, hogy hova. Lehet keresni bátran, javaslatot tenni. (Lurdy kilõve, ahogy a Budafoki úton lévõ is). Nyugodtan lehet nem pesti terület is. Dunakeszi,Gödöllõ ilyesmi, ahova kocsival pikk-pakk odaérünk!
T.T.
Hát akkor kiderült, hogy akkor megrendezzük a BOWLING találkozót!
Kérek napokat, hogy mikor lenne megfelelõ, aztán pedig akkor kinézem a helyet!
Nekem a jöv.héten minden nap jó, kivétel vasárnap, de ott már este jó, csak napközbe dolgozok.
Zsóf jelezte, hogy nem jön, igy 4en leszünk elõreláthatólag! De ez változhat vagy nem.
T.T.
Hát szerintem ebbõl nem lesz semmi.Kihagytunk egy évet,de szerintem ki fogunk még egyet,és utána már számolni sem lesz érdemes,aztán már csak egy emlék lesz ez is,olyan jó 10 év múlva,mint a régi fifák:)
Azért ehhez a régi fifákhoz sok emlék fûzõdik.
kicsit rövid lett,de most ilyen sikerült.