44995
F1CHL - Retro
-
#42875 Zsófy,vagy esetleg fülhallgatóval? Úgyis recseg? -
#42874 a magas C-t?:)) -
#42873 nem kell szétszedni, csak amit tudsz igy kipiszkálni belőle. Eléggé valószínűtlen, hogy ez okozná a recsegést. Lehet a Win7 nem tudja kezelni a hangkártyát? Ezt kétlem. Igazából megoldás lenne, hogy felbaszni rá egy XP-t és ha ott is recseg, akkor laptop baj, ha nem akkor operációs rendszer gond.
Azt próbáltad már, hogy egy külső hangszórót rákötsz? Úgyis recseg?
A hang billentyükre meg passz... -
#42872 Jah, igen... addig úgy recsegett, h hallani nem lehetett semmit, aztán a fiúk szedtek le rá drivert, és most meg bizonyos esetekben recseg.... vannak hangok, amiket "nem tud lekezelni" -
#42871 a tálcán az ikonnal tudom... meg winampba is, minden más gyorsbill is működik, kivéve a hangost....
Kitisztítani? Szedjem szét a laptopot? És pont akkor kezdte el ezt a szaroskodást, mikor felraktuk rá a win 7et....:S -
#42870 maga a windows7 tudja szabályozni? Meg a Winamp?
Hangszórót meg próbáld kitisztítani vhogy, lehet ilyesmi, ha nem, akkor igazából lehet adja fel a szolgálatot, bár elég fura lenne ilyen hamar
Ha van rá garancia, vidd vissza, mondd meg mi a baja és előzz meg egy jóval nagyobbat (persze nem biztos h lesz nagyobb).
De ez csak egy elmélet -
#42869 Ilyen ilyen
Csak nem tudnál vmi megoldást a recsegésre?
Bátyó rakott rá windows 7et, akkor nagyon recsegett a hangszóró, aztán letöltött vmi drivert, de azzal is recseg (csak nem annyira) azon kívül - nemtom miért - nem tudom szabályozni a hangerőt az fn és a hangerőgombok lenyomásával:S... faja... -
#42868 Zsófy,azt megkérdezhetem, hogy neked milyen notebookod van? Ha jól olvastam FB-n akkor Asus,a típusát meg tudod mondani? -
#42867 én feltettem egy 20ast Barca-Interre.Be is jön, 6ezret hoz majd. -
#42866 hát elég hazárd játékot játszottál vagy játszassz, majd ezt még Te eldöntöd. Én nem. Max 2-3e de többet biztos, hogy nem. Szerencséd volt és sztem itt kell abbahagyni. Mert vhogy mindig negatívan jön ki az ember ebből. Ritka mikor ebből tényleg jól jössz ki. -
#42865 Pfuuu,durva nap volt ez a mai. Megjött tegnap a pénzem sb-től,gondoltam 1/5-ét visszaforgatom,és megpróbálom visszanyerni az ennek megfelelő összeget. Tegnap este ment át az összeg,ugyanezen a napon sikerült is,de nem vettem ki. Ma reggel sikerült sokat veszíteni belőle, majd visszahoztam arra a szintre,ahonnan indultam. Délután ezt az összeget gyakorlatilag sikerült nullázni,majd ujabb 1/5 összeg ment át, így ezt már kétszer kellett megnyerni. Szerencsére sikerült, azonnal ki is vettem.
Ez a roulette olyan, mint az online poker,nagyon komoly összegeket lehet nyerni napi lebontásban,de ugyanennyit lehet is veszíteni.
Sikeresen levettem minden pénzt a netes számláról,egy hét és megjön az otp-re. Jó lesz.
Sikerült legalább megnégyszerezni az egy hónappal ezelőtti spórolt pénzem. Egy ideig elég volt ebből. :)
A tapasztalatom saját magamon, az embert a pénz úgy vonzza, mint fémet a mágnes. Ez nagyon könnyen okozhat veszteséget is. -
#42864 biztonsági kamera nem volt? -
#42863 Igen, olvastam FB-on.... :( -
#42862 Már én is tudom :P -
#42861 Engösz, vazze.... Jeftének ellopták a kocsiát :S -
#42860 utóbbit Peet tudja szolgáltatni :) -
#42859 Pókert vagy Batmant! :) -
#42858 pókert vagy jókert?:D -
#42857 Jézus tolja az arcodra? :))
Ez a rövidítés lol -
#42856 Bryannél van,de gondolom igen :) -
#42855 Na egy újabb friss hír a brnoi WTCC futam látogatásra.
A Gold Card ami a C,D,G,T2,T3,T5 lelátókra jó és a paddockba, ez kerül 30Euroba
Ime a pálya., gonolom azért át lehet sétálni több felé is, mert nem biztos, h csak a célegyenesben akarok üldögélni. Mittom én a "C" terület jónak néz ki. -
#42854 Peet vs. Bryan izé, szombatra tudtok hozni vhogy pjókert? Mehetne pár party. Rég játszottam már élőben. -
#42853 Ez nagyon jóó! -
#42852 uccsó poén németeseknek szól :DD -
#42851 OMG :D:D:D (lemaradt:D) -
#42850 "A Bahrain Nagydíjon belenéztem a McLaren autójába is, és észrevettem, hogy Jenson azt firkálta belülre, hogy ”Lewis sz*r”." -
#42849 Ha ezt tényleg Ő írta, akkor nagy lool :) Van humora:) -
#42848 már rég behozta azt a pénzt a Ferrarinak csak a reklámokból Fernando, hogy ez a legkevesebb amit adhat a cég Neki -
#42847 2010.03.23 -
#42846 Jesus:D Told face-ra:D -
#42845 Szarul megy:D -
#42844 fasza:)
Köszi srácok :) -
#42843 oohh I've been looking for Freeeeedom... :)
jó mókát, nehogy eltévedj :D -
#42842 Jó vezetést holnapra!
És egy viccet,amit úgyis reggel látsz már meg, most találtam ki, elég gagyi :D
Mit hoz magával a hívatlan vendég?
-Meglepetést.
Na ezek után megyek én is.jó8 mindenkinek :) -
#42841 na én el vízszint!
Holnap a nagy nap, újra visszatérünk a nyílt vonalra...kíváncsi leszek miként fogom reagálni a dolgokat, mennyire maradt bennem az augusztus 1 hajnalában történt. Mert a Déliben tolatgatva igazából sehogy, meg ha ismerőssel mentem akkor se, de most újra egyedül leszek...Na pá -
#42840 bendzsa :) -
#42839 oplááá, az igen -
#42838 úristen, úristen...bocsánat :)) -
#42837 Mondtam, h telepíteni csak tudok... és mire felhívtál már fel is volt, szal KÉRJÉÉÉÉ BOCSÁNATOT!!!! :D -
#42836 :D Igli mellett nem lehetett elvinni a labdát, mert mindenhova odaért a lábaival :D.