F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
Zsóf: nem tudom kell e neked de figyelj az adóbevallásra. Nem tom h kell e diák munka után.
Én végülis jól jártam vmilyen szinten. 580.000Ft adót befizettem az évbe és ebbõl kemény 14e-t viszont is látok. Húha. Megkopasztom az államot.

T.T.

antijuve
😄
tripla-dupla nulla 😄

ups and downs

Freedom88
jó ötlet. Peteynek elég a labda is, úgyse talál el soha "bábút"😊

T.T.

antijuve
az nem jó, hogyhogy megiszunk 10 doboz sört, aztán azok lesznek a bábuk, valaki meg hoz teniszlabdát?tök olcsó lenne

ups and downs

Freedom88
drakula Petey! holnap ezért mehet 10*2 - jel 😊)
Tényleg, majd MSN, beszéljük már meg h akkor hova. téháiksz.

T.T.

Freedom88
Na megnéztem a Batman filmeket.
Sötét lovag 7/10
Kezdõdik 6/10
Robin 2/10

Tök jó...oda vissza ingyért utaztam. Szerdán díjmentes volt, visszafelé most meg késett 25percet, igy visszafizették. muhamuha

T.T.

Freedom88
Happy Tree Friends...ollé😊 LUMPY😊

T.T.

Engösz
Mivel most olvastam, már csak reménykedem, hogy nem haltál éhen, ha elõbb olvasom, még fõztem is volna Neked valamit! Elismerésem jeléül, hogy ez a vizsga is meglett. 😊

Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)

antijuve
nekem is ez volt közigbõl 😊). hát inkább így légy "csalódott", minthogy jobbra számítasz, és kevesebbet kapsz 😊

ups and downs

antijuve
😄D
jaja, elég sok pontot kaptál, egy hiányjelet látok.Ha nem sértõdsz meg, én megszabadulok tõle, hátha a guberálók tanulnak belõle valamit 😄

ups and downs

Jeff Gordon
Enyém?
Szerencsére azzal a tárggyal is végeztem,így,ha elfogadod,nagyon szívesen Neked adom,azt hiszem ott sok mindent tudtam,jó zh lett😊)

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
Tényleg nem,de köszi 😊

Így van,és még jobb is lehetett volna,csak az utolsó kérdésben kicsit kevertem a határidõket,és így 3,de nagyon örültem neki 😊)

Viszont,hát itthon meg éhen lehet halni..

antijuve
Van nálam egy 59 pontos munkajog ZH-d, igényt tartasz még rá? 😊

ups and downs

antijuve
A szám nem jó, csak a címe miatt küldöm neked 😊)

gratula, ahhoz képest hogy a kettesnek is örültél volna, túlteljesítetted a célt 😄

ups and downs

Jeff Gordon
Pázmányos diákoknak jó dolguk van,hajnalig fieszta,délig alvás,nem is rossz ez 😛
de köszi szépen Nektek is 😊
Megyek is pihenni.

<#pias><#pias>

Jeff Gordon
Köszi.
Meglett,bár amikor kihúztam a B-t,akkor kicsit csalódott voltam,mert nem volt benne, abban,amibõl én tanultam,de aztán gondolkoztam,hogy mit tanultunk ide nyáron,és végül is beugrott.

<#pias><#pias>

Jeff Gordon
Köszi,és lett még hozzá +1,mert a németet még fel kellett vennem,és azt elfelejtettem beleszámolni. Így 42.
A suliba szerencsére nem kell beköltöznöm,mert ennyi a vége,42 lesz,a mai sikerült,közepes!

<#pias><#pias>

Zsófy
ÉN is csatlakozom😊 Hajrá peet!!!

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Tigristank
GOOO PEET!!!!!

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

antijuve
C'moon Peet!!!!Hajrá a vizsgán!

ups and downs

antijuve
Freedom88
gratula Petey!
Jó videó, de a vége nem nagy poén, sõt...

T.T.

Engösz
Gratulálok! Királyság! 41 kredit....a suliban fogsz lakni is? 😄

Tetszik a videó, a vége sztem sem nagy poén......Odáig frankó, hogy a csávóka elzanyál.

Zsófy
Peet, gratula a vizsgádhoz!

Jó a vidi, csak a vége...................................

antijuve
vége poén,free neked tetszeni fog 😊

én nem vagyok benne biztos 😄

amúgy fasza videó

ups and downs

antijuve
franciák is csak pofáznak 😄

ups and downs

antijuve
<#worship><#worship><#worship>

gratula

ups and downs

Jeff Gordon
egy gimis haver csinálta ezt a videót.

-elképesztõ jó lehet ez,remek felvételek 😊
-a vége poén,free neked tetszeni fog 😊

Jeff Gordon
Juppi. Megvan,hármas!

Fel is vettem a pénzügy jogot,így már 41 kreditnél járok. Ha a holnapi nem sikerül,azt is fel kell venni,mert akkor nem lesz diploma 2011-ben,amivel viszont már 45 kredit lesz. Alsó hangon egy 12-13 vizsgára saccolom a köv félévet. Elég reménytelennek tûnik már most :S
de,hátha húzok holnap két jót,és hátha meglesz,akkor marad a 41.

Jeff Gordon
Mi ez a két gokart?

<#nevetes1><#nevetes1>

Freedom88
mikulás csomag

T.T.

Jeff Gordon
Nem lett rossz szerintem,sok helyen a saját véleményemet kérték,és volt gyakorlati kérdés is,így nem volt egyszerû.
Az esszé most jobban ment,hát,remélem sikerülni fog,holnap ki is derül.

Jeff Gordon
Kaptam egy emailt,a UPS-tõl,elhagyták a csomagomat. Pedig nem is vártam tõlük szállítmányt. A poén,hogy a címzett bpeter74@freemail, de én a 87-es vagyok 😄
Hát megkaptam én is,a levelet,küldtek még egy rar fájlt is,de azt nem nyitom meg,ki tudja milyen "ajándék" van benne 😊

Engösz
😞(((

Engösz
Így lett kitalálva. Tökéletes! 😊

Zsófy
Engösz, most kapok...................................... Na jó, nyugi én.... Hallottad a hírt, miszerint a vizsgakurzus SZOMBATON lesz? Nem hiszem el, nem sül le a pofájukról a bõr??? Nem elég, hogy egy héttel korábban kezdik a tanítást, de még szombaton is menjek be??????????

Freedom88
antijuve

ups and downs

Jeff Gordon

antijuve
én se.

na h ment?

ups and downs

antijuve
Hát nem...már felesleges.
Amúgy jobban vagyok, még bár pzs még kell, most kicsit a torkom is "begyulladt", de már sokkal jobb mint tegnapelõtt.

ups and downs

Jeff Gordon
ezt a három percet valahogy nem láttam egyszer se a tv-ben

Freedom88
Bryan, egészséged? Tartós tejet már nem vásárolsz?

T.T.

Freedom88
ja, akkor majd megnézem még a maradék 2 részt most hogy megyek Miskolcra. Oda-vissza 1-1 film.

T.T.

Freedom88
néha😊 De azért vannak üdítõ kivételek

T.T.

antijuve
háát, a kettõ majdhogynem ugyanaz 😄

ups and downs

antijuve
nem vagyok TV2 meg RTL nézõ, de ez a Frizbiszarság vasárnaponként lesz.Fábryra sztem nem merik bevállalni, mert nem sok esélyük lenne

ups and downs

Engösz
Freecske, ha Peti nem bánja, elhozod nekem majd pénteken a Batman dvd-t? Meg Peti, Te is hozz légyszi nekem valami jót! Ígérem, hogy nem lesz nálam sokáig, de mostanában igénylem a filmeket. Érdekesebbek, mint a tv-beli szupermûvek.
Elõre is hála s köszönet! 😊

Jeff Gordon
Találtam egy szennylapot,interneten.
Szóval itt olyan hírek vannak, hogy ihaj, és csuhaj. Nem túl hosszúak,gondolom direkt,így még az emberek el is olvassák,de a kommentek néha jók,lehet rajtuk jókat nevetni.
Na mindjárt hozok kettõt is,hátha pont épp unatkoztok Ti is,és épp van kedvetek olvasni a semmirõl:

-Hát szegény csávó, hogy fogod ezt túlélni? De sokan azt se tudják Ki az a Matthew McConaunghey.. Sokat nem is veszítenek 😊

-jajj de jó.. Mondjuk ez a lányka csinos volt,Hajdú elõtt. Már csak az a nagy kérdés mit esz írtó ciki (és férfias?-na ne,azt nem hinném) Hajdú Péteren.

Utóbbinak lesz majd egy mûsora a TV2-n,vmi Frizbi,gondolom a Showderrel lesz egy idõpontban,és annak a "vetélytársának" szánják. Csak senki nem fogja nézni 😄

Áh,bocs, a hosszúért,agyamra ment a keresleti-kínálati függvény,a vállalati mérleg elemei,és a banki aktívák,már megyek is vizsgázni, nehogy elfelejtsem õket 😄

Jeff Gordon
jó pihenést.Nekem lassan go.
még másfél órában olvasok valamit elõtte😊