F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én végülis jól jártam vmilyen szinten. 580.000Ft adót befizettem az évbe és ebbõl kemény 14e-t viszont is látok. Húha. Megkopasztom az államot.
T.T.
ups and downs
Tényleg, majd MSN, beszéljük már meg h akkor hova. téháiksz.
T.T.
Sötét lovag 7/10
Kezdõdik 6/10
Robin 2/10
Tök jó...oda vissza ingyért utaztam. Szerdán díjmentes volt, visszafelé most meg késett 25percet, igy visszafizették. muhamuha
T.T.
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
ups and downs
jaja, elég sok pontot kaptál, egy hiányjelet látok.Ha nem sértõdsz meg, én megszabadulok tõle, hátha a guberálók tanulnak belõle valamit 😄
ups and downs
Szerencsére azzal a tárggyal is végeztem,így,ha elfogadod,nagyon szívesen Neked adom,azt hiszem ott sok mindent tudtam,jó zh lett😊)
The only speedometer is in your head.
Így van,és még jobb is lehetett volna,csak az utolsó kérdésben kicsit kevertem a határidõket,és így 3,de nagyon örültem neki 😊)
Viszont,hát itthon meg éhen lehet halni..
gratula, ahhoz képest hogy a kettesnek is örültél volna, túlteljesítetted a célt 😄
ups and downs
de köszi szépen Nektek is 😊
Megyek is pihenni.
<#pias>#pias><#pias>#pias>
Meglett,bár amikor kihúztam a B-t,akkor kicsit csalódott voltam,mert nem volt benne, abban,amibõl én tanultam,de aztán gondolkoztam,hogy mit tanultunk ide nyáron,és végül is beugrott.
A suliba szerencsére nem kell beköltöznöm,mert ennyi a vége,42 lesz,a mai sikerült,közepes!
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ups and downs
Tetszik a videó, a vége sztem sem nagy poén......Odáig frankó, hogy a csávóka elzanyál.
Jó a vidi, csak a vége...................................
én nem vagyok benne biztos 😄
amúgy fasza videó
ups and downs
-elképesztõ jó lehet ez,remek felvételek 😊
-a vége poén,free neked tetszeni fog 😊
Fel is vettem a pénzügy jogot,így már 41 kreditnél járok. Ha a holnapi nem sikerül,azt is fel kell venni,mert akkor nem lesz diploma 2011-ben,amivel viszont már 45 kredit lesz. Alsó hangon egy 12-13 vizsgára saccolom a köv félévet. Elég reménytelennek tûnik már most :S
de,hátha húzok holnap két jót,és hátha meglesz,akkor marad a 41.
Az esszé most jobban ment,hát,remélem sikerülni fog,holnap ki is derül.
Hát megkaptam én is,a levelet,küldtek még egy rar fájlt is,de azt nem nyitom meg,ki tudja milyen "ajándék" van benne 😊
T.T.
ups and downs
Amúgy jobban vagyok, még bár pzs még kell, most kicsit a torkom is "begyulladt", de már sokkal jobb mint tegnapelõtt.
ups and downs
T.T.
ups and downs
Elõre is hála s köszönet! 😊
Szóval itt olyan hírek vannak, hogy ihaj, és csuhaj. Nem túl hosszúak,gondolom direkt,így még az emberek el is olvassák,de a kommentek néha jók,lehet rajtuk jókat nevetni.
Na mindjárt hozok kettõt is,hátha pont épp unatkoztok Ti is,és épp van kedvetek olvasni a semmirõl:
-Hát szegény csávó, hogy fogod ezt túlélni? De sokan azt se tudják Ki az a Matthew McConaunghey.. Sokat nem is veszítenek 😊
-jajj de jó.. Mondjuk ez a lányka csinos volt,Hajdú elõtt. Már csak az a nagy kérdés mit esz írtó ciki (és férfias?-na ne,azt nem hinném) Hajdú Péteren.
Utóbbinak lesz majd egy mûsora a TV2-n,vmi Frizbi,gondolom a Showderrel lesz egy idõpontban,és annak a "vetélytársának" szánják. Csak senki nem fogja nézni 😄
Áh,bocs, a hosszúért,agyamra ment a keresleti-kínálati függvény,a vállalati mérleg elemei,és a banki aktívák,már megyek is vizsgázni, nehogy elfelejtsem õket 😄