44995
F1CHL - Retro
-
#42835 hát be.
Olyan leszek mint igli a városligetben a bal szélen. Ott állok, ha odaadjátok a labdát belerúgok egyet, aztán jólvan.
De egyébként tök mind1, csak kicsit mozogjak -
#42834 Semmit nem adnak ingyen :D.De akár még mezőnybe is beszállhatnál :D -
#42833 ez egyértelmü :)
Úristen, harcolnom kell az első számú kapus posztért? Naneee:) -
#42832 Mostantól mindig meg fogom kérdezni, mert amúgy van kapusunk, csak most nem volt.Mondjuk nem igazán ezen múlt a meccs, de ketten úgyis legyőzhetetlenek lennénk :D -
#42831 ehehe:)
Amúgy tényleg ha lehetne szóljáááá má...szívesen elmennék kicsit mozogni.
Bendzsa...2-t kapni :) -
#42830 pénzt nem adunk, a meghívás meg elmaradt :D.ha tudtam volna h nem jön a kapusunk, akkor szóltam volna... :S.így még én is védtem :D.de csak 2-t kaptam :D -
#42829 :)))
jó pénzért és megfelelő meghívásért :) -
#42828 elkélt volna egy kapus :D -
#42827 miért is? -
#42826 Free, most kellettél volna... :S -
#42825 én a telepítésre értettem, h next next next finish :) -
#42824 Na, az nem ECDL, h nem tudom, mi van az MSNemmel... -
#42823 :DD -
#42822 yeah!!! ECDL!!!:))) -
#42821 Igen igen.... telepítettem és jó:) Norbi segített:) -
#42820 ja és zseni vagy -
#42819 igen.értem. -
#42818 azt akarta, h a Nincs a gépnél funckiónál felugorjon az ablak is akkor be lehet írni, hogy mondjuk éppen formálom a budin a napom vagy érted ilyesmi. De huh..megoldottam!!:) -
#42817 meg van oldva -
#42816 mármint saját állapotot akarsz?mert akkor elég a Messenger Plus -
#42815 rendben. -
#42814 Akkor örülök,h még tudok fogalmazni:D
Azért majd még sztem jelentkezem SMSben -
#42813 Nem tudja vki mit kell letöltenem ahhoz az MSNhez, h kiirhassam a nevem mögé zárójelbe vagy ilyen kapcsos izébizébe, h hol vok:)? -
#42812 Egyáltalán nem zavaros. Ha ott leszel, ott leszel, ha nem nem.
8:00 körül aztán majd figyeljük egymást.
Köszi az értesítést! -
#42811 Norbi, mivel nem látlak MSNen itt írom: hnap remélem ki tudom vinni a cuccokat (ha nem kell anyuval bemennem melózni, mert este utaznak), de bemenni nem biztos, h bemegyek, vagy ha esetleg bemegyek, akkor nem jövök haza (mert megyek anyunak segíteni), ha meg itthon lesz, azért nem tudok bemenni, mert utazás előtt mindig ideges, és segítenem kell neki itthon... remélem nem túl zavarosan írtam le:D -
#42810 nem olvas. Csak CD/DVD korongot -
#42809 Értem. Hát az szomorú. Pendrive-ot nem olvas? Mert akkor tölthetnél ki arra. -
#42808 azon is vagyok, de mivel nincs íróm ezáltal nem tudom a hordozhatón lejátszani, ami fontosabb lenne, mint ha az asztali gépen lenne. -
#42807 Miért nem töltesz le vmit? -
#42806 köszi! Petey is ajánlott jó sokat, abból eddig megvan 0 :) -
#42805 Ajánlom: Hívatlan vendég, Az időutazó felesége -
#42804 Peet: emlékszel milyen jó filmeket hoztál Nekem? azóta is csak azt nézem :) -
#42803 üdv.
Iberkirály fasza volt, legalábbis én nagyon élveztem.
2x9 percet mentünk, bőven elég volt, nekem most recseg ropog a vállam, de komolyan.
Áprilisban tervezzük, hogy lenne egy nagyobb banzáj, olyan 8 fővel, 1 órára kibérelni és akkor robogni ezerrel.
Itt egy kis beszámoló róla.
Kocsmázás?! kőkemények voltunk. 3x3 dl őszilé oh, yeah!!!:)) -
#42802 Na fiúk, milyen volt a Gokart, meg az azutáni "kocsmázás"?:)
Peet, ha úgy lett volna, jöttem volna, de elutaztam. Mindenesetre jó lenne már talizni vmikor (vmikor hét közben:))
Mennyit mentetek? -
#42801 Ez a topik hosszú távon káros az egészségre:))
Vannak nagyon aranyos lányok köztük,így képről:) -
#42800 nekem meg a hátamon van pár pukli a rázók miatt :D -
#42799 Tényleg. Ez sem tűnik rossznak. Akkor lehet Wurz azt a 21-et ovél pályán mente, amin volt két kanyar :D:D
Ott szúrtuk el kicsit, hogy nem mutatkoztunk be, hogy mi az f1chl-ből jöttünk és látunk a pályán:)) A második futamon amikor Bryan előtt mentem nagyon zavart hogy folyamatosan kék zászlózott, de azért jó küzdelem volt.
Ezek a gokartok jobbak szerintem mint a zamárdiban lévők -
#42798 Itt meg tök más a pálya.
Gondolom akkor változtatgatják, h ne legyen monoton. -
#42797 bammeg a vállamnál tök izomláz van...beszarás -
#42796 ok