F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ups and downs
The only speedometer is in your head.
kösz a tippet😄
ups and downs
ups and downs
miért utálod?😊
Holnap Federer nyerjen! 😊
jó meccsnek igérkezik
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
Analízishez jöhet a kettes is, nem vagyok én nagyravágyó (ebben). Amúgy másodszorra is meghúztak belõle. Úgyhogy egy tárgy híján teljesítve ez a félév, én már nem vizsgázok többet.
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
T.T.
ups and downs
Az új autó nem rossz,jól néz ki,fura ez az újított uszonyszárny,de azért elmegy😊)
Jó ez a párosítás,az látszik,hogy már most jobban kijönnek egymással,mint a korábbi párosok.
ups and downs
DE:
Hamarosan itt az új McLaren-Élõ!
(most totál kockának tûnhetek,de valójában nem,csak ezt már meg akarom nézni)
ups and downs
ups and downs
A két példa viszont nem semmi,habár elég ritka,ugye a Milan 3-0ról bukta a BL-t a másik meccsen az egyik csapat 4-0ról jött fel x-re,ezek nagyon szépek,de amikor valójában ennyi az eredmény szerintem senki nem kockáztat még 5 fontot se (ami nem is kevés,2e ft) arra,hogy x lesz mindkét mecss (Liverpool 11-esekkel bukta el a kupát-lányoknak írtam,hátha õk nem tudták). Most utána néztem,nem semmi, 6p alatt rúgott hármat a liverpool
Friendset annyira nem ismerem,csak az utolsó évadot láttam végig,majd egyszer végignézem elejétõl végéig😊
T.T.
C: "A világot nem a sex mozgatja!"
H: "Igen? És ez mikor változott meg?"
dr. House errõl is megmondta a frankót,és milyen igaza volt 😊
Teljesen egyértelmû,hogy átengedjük, fõleg,ha csak egy bikini van rajta (vagy még az se😄)
Már látom a lányok gondolata mi lesz,hogy mi pasik javíthatatlanok vagyunk,vagy valami ilyesmi,de hát ez van, ilyenek vagyunk, ahogy valahol olvastam: a teremtés koronái 😄 😄
-az eleje nem annyira érdekes
-a klip kicsit furcsa
-de a vége,az utolsó másfél perc: awesome
Eszembe jutott, hogy férfiak azért állnak meg többször a zebrán, mert ha egy jó csaj van a járdán és át akar kelni a másik oldalra, hát csak elengedem h meglessem. Nem? Fõleg nyáron Velencei-tó, Balaton környékén.
T.T.
ups and downs
általánosítás lehet, de hogy ez kiderüljön, nézni fogom mostantól h ki ül a kocsiban 😄.ez az egyetlen módja, hogy pontot tegyünk ennek a kérdésnek a végére 😄
ups and downs
Ami igaz,amit te is írtál, hogy a nõk igen nagy többsége nem tud vezetni, de hát ezzel semmi probléma amíg nem kell volán elé ülni, ez most pl olyan,hogy nekünk pasiknak meg nincs türelmünk a vásárláshoz. Én mondjuk pont kivétel vagyok ebben a kérdésben, akárcsak Te a nõk közötti a kiváló vezetéseddel<#wink>#wink>
Meg jegyeket is betudok írni,hozzátok hozzám a leckekönyveteket,majd beírom analízishez,hogy: jeles (5) <#wink>#wink> Igaz,lehet hogy nem sokra mentek vele 😄