F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
Megbetegedtem 😞(

ups and downs

antijuve
Megvan a 16. is!Én szorosabb meccsre számítottam, de jó volt ez így.Az uccsó szett tie-break hozta az izgalmakat.

ups and downs

Freedom88
FEDEREEEEEER!!!!

T.T.

Freedom88
Petey ment az iwiw.

T.T.

antijuve
idióta ez a Djokovic 😄

ups and downs

Jeff Gordon
Jah igen,az a vonalbírós eset,az tényleg no comment volt..

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
hát sajnos ezt a döntõt nem láttam,de majd a Garroson megnézek pár meccsét😊
kösz a tippet😄

Jeff Gordon

antijuve
Henin a legjobb, Roland Garrost simán nyerni fogja, aztán meg világelsõ lesz.Kábé olyan, mint a férfiaknál Federer (a játékát tekintve).Õ tényleg szépen játszik, gyönyörû egykezes fonákok...szóval õt érdemes nézni.

ups and downs

antijuve
hogyhogy miért?Debella, beképzelt nigger buksza.Ezért.Tavaly folyton nyávogott h jajj miért nem én vagyok a világelsõ mikor én nyertem a legtöbb versenyt??Egy adalék ehhez a 2009es US Open elõdöntõje, ahol leordította és megfenyegette a vonalbírót.Ja, és a nyögései..brrhrhrh.A mozdulatai.Egy szóval: mindent utálok benne.

ups and downs

Jeff Gordon
hát én majdnem biztos voltam benne,de azért annyira nem,hogy pénzt is feltegyek rá 😄
miért utálod?😊

Holnap Federer nyerjen! 😊
jó meccsnek igérkezik

Freedom88
múúú, hát kár😞(

T.T.

antijuve
Sajna a tehén nyert ma.De nagyon utálom.

ups and downs

Engösz
Annyira sajnálom!!!!!! <#rinya> Pedig úgy szorítottam, hogy menjen! De nem adhatod fel, muszáj hogy meglegyen. Ha tudok segíteni, akkor szólj!

Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)

Engösz
Bikini felsõ nélkül: monokini. 😊

Engösz
Ez így igaz! 😊

Analízishez jöhet a kettes is, nem vagyok én nagyravágyó (ebben). Amúgy másodszorra is meghúztak belõle. Úgyhogy egy tárgy híján teljesítve ez a félév, én már nem vizsgázok többet.

antijuve
LOL 😄

ups and downs

Freedom88
LOL😊) (kép alatt pici szöveg)

holnaptól már segítség nélkül "élek", hát lesz vhogy

T.T.

antijuve
ez marha jó 😄D

ups and downs

Freedom88
antijuve
lol.majd belejön 😄

ups and downs

Freedom88
Na Rai off is az elsõ rallyról...gyors volt😊 2.szakaszon.

T.T.

Freedom88
mert nõ

T.T.

antijuve
lol.felcsönget hozzánk egy nõ.azt mondja Kelemen urat keresi.Mondom nem ismerek ilyen embert.A Cartman nyelviskolával kapcsolatban.Mondom az pont itt van mellettünk, a bejárati kapu mellett 😄.Azt nem értem, hogy miért pont hozzánk csengetett??😄

ups and downs

antijuve
még.aztán majd meglátjuk 😊)

ups and downs

Jeff Gordon
Furán áll ez-az overál Buttonon (pontosabban szokatlan),de majd megszokjuk.
Az új autó nem rossz,jól néz ki,fura ez az újított uszonyszárny,de azért elmegy😊)

Jó ez a párosítás,az látszik,hogy már most jobban kijönnek egymással,mint a korábbi párosok.

antijuve
éppen a hangulat az ami iszonyat jó szvsz.nekem jobban bejön mint az angol.de most már ezt is elvette a rohadt Digi...köszönet nekik, az amatõr kommentátorjaikkal együtt

ups and downs

Jeff Gordon
jah igen,Pool helyett a zárójelben Milant akartam írni,nahát így jár az ember,ha hosszú mondatokban fogalmaz,köszi a kiegészítést😊

Jeff Gordon
Õszinte részvétem,habár én nem szeretem az olasz bajnokikat,valahogy a hangulat sem az igazi,bezzeg az angol,na meg a német,az igen <#eljen>

DE:
Hamarosan itt az új McLaren-Élõ!

(most totál kockának tûnhetek,de valójában nem,csak ezt már meg akarom nézni)

antijuve
11-esekkel nyerték meg, nem bukták 😄

ups and downs

antijuve
Gyerekek, végem.Kurva tetves Digi Sport!!Menjenek a jó büdös francba már!Elhappolták az olasz bajnokikat is, gagyi vacak csatorna.Áhhh...pedig de szeretem az olasz rangadókat... 😞((

ups and downs

antijuve
Jó döntõ lesz vasárnap!Fed-Murray

ups and downs

antijuve
nem lehet érteni valóban.a szerencsét nem lehet kiszámítani százszázalékosan 😊.Max abban lehetsz képben, hogy ki milyen formában van, satöbbi. 😊

ups and downs

Jeff Gordon
Sok igazság van benne,mondjuk én meccs végeredményekre/részeredményekre eleve nem is szeretek fogadni,azt elég nehéz eltalálni,és ahogy a cikk is írja,rengeteg minden közbejöhet.
A két példa viszont nem semmi,habár elég ritka,ugye a Milan 3-0ról bukta a BL-t a másik meccsen az egyik csapat 4-0ról jött fel x-re,ezek nagyon szépek,de amikor valójában ennyi az eredmény szerintem senki nem kockáztat még 5 fontot se (ami nem is kevés,2e ft) arra,hogy x lesz mindkét mecss (Liverpool 11-esekkel bukta el a kupát-lányoknak írtam,hátha õk nem tudták). Most utána néztem,nem semmi, 6p alatt rúgott hármat a liverpool

Jeff Gordon
lol,ez is jó 😄
Friendset annyira nem ismerem,csak az utolsó évadot láttam végig,majd egyszer végignézem elejétõl végéig😊

Freedom88

T.T.

Freedom88
rotfl...

- Joey, szex vagy kaja?
- Lányok kenyéren!

Ez pedig Friends

T.T.

Jeff Gordon
Hát az is igaz,de itt most egy Cuddy-House rövid beszélgetésre gondolok a világról,pontosan már nemtudom melyik évadban volt:

C: "A világot nem a sex mozgatja!"
H: "Igen? És ez mikor változott meg?"

Freedom88
pedig "lies" mindenki, nem? Autódon is kint volt😊

T.T.

Jeff Gordon
<#eljen>

dr. House errõl is megmondta a frankót,és milyen igaza volt 😊

Freedom88
de csak bikini, felül semmi 😊

Na ja, mégis mi tartjuk el a világot😊 wáháhá😊

T.T.

Jeff Gordon
Így igaz.
Teljesen egyértelmû,hogy átengedjük, fõleg,ha csak egy bikini van rajta (vagy még az se😄)

Már látom a lányok gondolata mi lesz,hogy mi pasik javíthatatlanok vagyunk,vagy valami ilyesmi,de hát ez van, ilyenek vagyunk, ahogy valahol olvastam: a teremtés koronái 😄 😄

Jeff Gordon
Én is hoztam egyet ettõl az együttestõl

-az eleje nem annyira érdekes
-a klip kicsit furcsa
-de a vége,az utolsó másfél perc: awesome

Freedom88
na vmi ilyesmi.
Eszembe jutott, hogy férfiak azért állnak meg többször a zebrán, mert ha egy jó csaj van a járdán és át akar kelni a másik oldalra, hát csak elengedem h meglessem. Nem? Fõleg nyáron Velencei-tó, Balaton környékén.

T.T.

Jeff Gordon
remek zene,jó indul a nap<#worship><#eljen>

antijuve
antijuve
a vásárlással mondjuk nehéz nyomorba taszítani másokat 😄. max magadat.
általánosítás lehet, de hogy ez kiderüljön, nézni fogom mostantól h ki ül a kocsiban 😄.ez az egyetlen módja, hogy pontot tegyünk ennek a kérdésnek a végére 😄

ups and downs

Jeff Gordon
Hát igen,de Zsófy,ismered a mondást: a vélemény az olyan,mint a fenék, mindenkinek van. Most neki ezek a negatív tapasztalatai, hogy a nõk nem álltak meg,ami egyébként szerintem helytelen, mert a helyes(ebb) megállapítás az lenne,hogy a pestiek nem állnak meg és türelmetlenek,független nõ v. pasi a vezetõ, de mondjuk még ez is nagyfokú általánosításként hangzik,és így is van. Mondjuk nem értem,minek írnak ilyen cikkeket,aminek csak feszültségszítás a célja. Lássuk be, ezen szerintem minden nõ,vagy legalábbis a többsége felháborodik, hozzáteszem, teljes joggal.
Ami igaz,amit te is írtál, hogy a nõk igen nagy többsége nem tud vezetni, de hát ezzel semmi probléma amíg nem kell volán elé ülni, ez most pl olyan,hogy nekünk pasiknak meg nincs türelmünk a vásárláshoz. Én mondjuk pont kivétel vagyok ebben a kérdésben, akárcsak Te a nõk közötti a kiváló vezetéseddel<#wink>

antijuve
Hát õk nem, téged viszont elmeszelnek közokirathamisításért vagy mifenéért 😄

ups and downs

Jeff Gordon
Nem is leszek,meg aztán,nem tartom magam unalmasnak, hiszen ellenkezõ esetben nem társalognál Velem, nem igaz?
Meg jegyeket is betudok írni,hozzátok hozzám a leckekönyveteket,majd beírom analízishez,hogy: jeles (5) <#wink> Igaz,lehet hogy nem sokra mentek vele 😄