F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kész az új átalakitott banner,sztem nagyon jó lett,free te véleményed is érdekel
The only speedometer is in your head.
még mindig van😊 practice van! aztán letabozom aztán fórumozok
hamarosan kezdõdik az 1 órás race
hamarosan kezdõdik az 1 órás race
T.T.
keddet offolom.szerdán reggel jelenésem van hogy a rézsûs nyüst baszná meg azt a kibaszott kurva magyar érettségit.na ez most jólesett😄
ups and downs
hátjah,viszont ha vidivel szarakodunk,akkor tárgytalan
tuti nemjó egyikünkse sztem,én korán kelek,másnap vizsga,muszáj sikerülnie.max csüti
tuti nemjó egyikünkse sztem,én korán kelek,másnap vizsga,muszáj sikerülnie.max csüti
de ez nem azt jelenti h kötelezõ! kérdeztem h van kedvetek? mert akkor egyezkedhetünk!
Holnap este Katica? kérdeze meg vki bullert is köszi! vagy park, nekem mind1
Holnap este Katica? kérdeze meg vki bullert is köszi! vagy park, nekem mind1
T.T.
pfff.nagyszerü.akkor potyára ment minden,áh ezért utálom ezeket a vidiket:S
hát mindegy,meglátjuk,de benne van,hogy késni fog...
hát mindegy,meglátjuk,de benne van,hogy késni fog...
max a szombatot tudnám beáldozni,de felirat az megint sux lenne... aztán akkor meg no zamárdi amit free is irt.nemtom,meglátjuk,csütörtök magasságában megmondom
Bull csinálta volna eredetileg.ugye fél perces fraps-e van.ez már nem tetszik ugye neki.de azé belevágott,aztán felvette az összes jelenetet,majd ujraindította a gépet,de nem tudta már beletenni a fájlokat a progiba(hibás fájl-ismerõs,mi Peet?😄)
ups and downs
ok,teljesen érthetõ.mondjuk mostmár nem tartana olyan sokáig mint multkor.ahogy érzed,ha nincs rá idõd,akkor ne csináljuk.a vizsgák azért fontosabbak.
ups and downs
bye
amúgy ki vállalta alapból a vidit?
mert évelején külön jelentkezni kellett,8 futammal elölre,most meg senki sincs:S?
amúgy ki vállalta alapból a vidit?
mert évelején külön jelentkezni kellett,8 futammal elölre,most meg senki sincs:S?
nem biztos hogy az elejétõl néznénk.Bulltól meg most meg sem kérdeztem.de mindegy,majd kiderül.remélem az évzáró nem fog a versenybe belenyúlni legalább....
ups and downs
hát sorry,én kissé le vagyok kötve,vagy akkor max annyit lehetne,hogy most hétvégén.de nekem vasárnap du nem igazán jó,meg neked se,szóval,ááh nemtom,max úgy lehetne h pénteken felveszem,aztán összecsapjuk h legyen vmi...
hát ja,Peet-et viszont nem akarom megzavarni a tanulásban.meg ne is érezze h ez most olyan "kötelezõszerûség".szval úgy lesz ahogy õ dönt.én nem nagyon ragaszkodom hozzá,de azé vidi mégiscsak kéne:S
ups and downs
semmi gond és érthetõ természetesen!
Ha nem lesz bankett nézhetitek felõlem, bár unni fogjátok 4 órán keresztül..i think..
Ha nem lesz bankett nézhetitek felõlem, bár unni fogjátok 4 órán keresztül..i think..
T.T.
reménytelen tényleg.nincs is hely bryannél egy ilyen vidihez:S
ja értem.mégegyszer sorry,de gyak nélkül nem láttam értelmét,pedig jó mókának tûnik😊
ups and downs
hát nem kéne,csak hát senki sem hajlandó megcsinálni.azért kérdeztem h te hogy állsz,mert én szerda után mrá nem vok annyira lekötve.a 22.-e viszont elég késõ idõpont.
ez a szívás,hogy megcsinálnám én egyedül is,csak nincs hozzá gépem...
ez a szívás,hogy megcsinálnám én egyedül is,csak nincs hozzá gépem...
ups and downs
hát csak mégis ott legyen a neved😊
Mert igaz úgy volt még amikor leadtam a jelentkezést hogy Te is jössz.
Szóval ezért maradt a neved.
Mert igaz úgy volt még amikor leadtam a jelentkezést hogy Te is jössz.
Szóval ezért maradt a neved.
T.T.
írt nekem a Gerrard gyerek mert úgy tudta h én is indulok ezen a GT-s akármin.kért vmi ip-t vagy mirc-et vagy én nemtom.de aztán felvilágosítottam h én nem indulok,annak ellenére hogy be vagyok írva..(nemtom miért)
ups and downs
meglesznek ne félj😛
akkor honlapfejlesztönek megmaradok én😄
akkor honlapfejlesztönek megmaradok én😄