F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont akkor fullra német pilóták lennének a BMW-nél,ha esetleg Kubica nem tud indulni
ups and downs
jap,én is,de remélem Kupica indul,vagy ha nem,akkor Glock.mert Vettel úgyis bejut az F1be Glocknak meg már nemsok esélye van,lévén h idösebb,éshát ezért Öt szivesebben látnám
The only speedometer is in your head.
ups and downs
hehe,meg is érdemlik😄
go BMWsek.
amúgy amit bull irt a cikkébe azt én is úgy gondoltam,tehát ha bármi gáz van,hogy egyikötök nem tud indulni vagy ilyesmi,akkor egy futamra beugorhatok,bár sokat nemtudnék segiteni,de nem lesz ilyen szvsz,legalábbis reméljük.
go BMWsek.
amúgy amit bull irt a cikkébe azt én is úgy gondoltam,tehát ha bármi gáz van,hogy egyikötök nem tud indulni vagy ilyesmi,akkor egy futamra beugorhatok,bár sokat nemtudnék segiteni,de nem lesz ilyen szvsz,legalábbis reméljük.
végülis jah😄 de azért poén lenne,ha ti két futam után megcsinálnátok,kareszéknak meg másfél évig nem sikerült😄
regg
regg
GOGOGOGO!!!LEVERJÜK ÕKET!!!😄.gondolj bele:egy kettõs gyõzelemmel minimum 7 pontot hozunk😊
reggelt
reggelt
ups and downs
na kicsit még gondolkodtam lefekvés elött,tehát minden futamon 5 ponttal többet kell szereznetek mint a williams team,és akkor tietek az arany.én sztem ez meglehet,mindenesetre go srácok😄 odaát is már érzik,hogy ez még közel sincs meg😄 és ha egyszer betliznek,tehát kevés pontot szereznek,ti meg nagyon sokat,akkor máris kézzel fogható lesz,szóval hajrá azt mondom
fogalmam sincs mi lesz de az tuti h erõs harc lesz.
Bryan: majd TSre felkéne másznod..beszélgetni egy kicsit...
Bryan: majd TSre felkéne másznod..beszélgetni egy kicsit...
T.T.
látom komolyan terveztek,nagyon kiváncsi vagyok,hogy mi lesz itt még,külsö szemmel,teljesen izgalmas lesz úgyérzem😄
na javitom a pontállást
na javitom a pontállást
Szép estét!
Na én holnaptól nagyon ritkán leszek!
Leirom mi is a tervem a hétre (tudom senkit nem érdekel, de mégis)
Kedd: Miskolcra le vonattal, kocsival fel, Ki Érdre majd haza.
Szerda: reggel 3kor irány Bátaszék este 10 felé haza Érdre
Csütörtök: reggel suliba be Zsófyt, aztán Karesszal tali, LAN hely nézés (Peet LANra azért jössz még F1C-ni? ott nincs net😛P)
Péntek: reggel suli aztán irány Zamárdi
Szombat: detto zamárdi
vasárnap: zamárdiról haza, aztán GT futam, majd IRL futam
Hétfõ: go home Miskolc ott maradok szerdáig.
mozgalmas😊
Na én holnaptól nagyon ritkán leszek!
Leirom mi is a tervem a hétre (tudom senkit nem érdekel, de mégis)
Kedd: Miskolcra le vonattal, kocsival fel, Ki Érdre majd haza.
Szerda: reggel 3kor irány Bátaszék este 10 felé haza Érdre
Csütörtök: reggel suliba be Zsófyt, aztán Karesszal tali, LAN hely nézés (Peet LANra azért jössz még F1C-ni? ott nincs net😛P)
Péntek: reggel suli aztán irány Zamárdi
Szombat: detto zamárdi
vasárnap: zamárdiról haza, aztán GT futam, majd IRL futam
Hétfõ: go home Miskolc ott maradok szerdáig.
mozgalmas😊
T.T.
Csapat érdekeit nézem, az pedig arra megy h elõrébb legyünk. És azért ha 1-2 helyen vagyunk és én vagyok a 2. nem fogok kockáztatni, inkább beállok mögéd egy olyan 1mps közre és behozzuk a BMW-t. Szóval Te baszhatod el 😊
T.T.
okéééé, azt imádom én is! Oda kell egy a kettõs gyõzelem!
Amúgy hogy átigazoltam megnyerted az egyéni vb-t ha nem baszod el. Én nem fogok beleszólni!
Amúgy hogy átigazoltam megnyerted az egyéni vb-t ha nem baszod el. Én nem fogok beleszólni!
T.T.
mekkora lenne ha két futam után összehoznánk egy 1-2-t😄.Kareszék meg másfél év alatt egyet se😄
ups and downs
húú, bryan, kemény lesz a csapat😊 35 pont a hátrányunk? Nagyon jönni kell az eredménynek!
Kezdésnek bejelentem h vasárnapig egy kört nem tudok gyakorolni és a qvalim is kérdéses😊 De azért megoldom majd no problem.
Mondj egy pályát ahol jól mész az elkövetkezõ futamok közül? kell egy kettõs gyõzelem😊
Kezdésnek bejelentem h vasárnapig egy kört nem tudok gyakorolni és a qvalim is kérdéses😊 De azért megoldom majd no problem.
Mondj egy pályát ahol jól mész az elkövetkezõ futamok közül? kell egy kettõs gyõzelem😊
T.T.
huuuuh, micsoda GT teszt volt
1 órás futam. Éjszaka semmit! de tényleg semmit nem lehet látni, csak a lámpát! kegyetlen
Megnyertem Steve elõtt 12mpvel. Huh, elfáradtam de nagyon.
1 órás futam. Éjszaka semmit! de tényleg semmit nem lehet látni, csak a lámpát! kegyetlen
Megnyertem Steve elõtt 12mpvel. Huh, elfáradtam de nagyon.
T.T.
na ez egész türhetö film volt Jason Biggsel,bár cime komoly: lúzer...
végülis nézhetö volt
végülis nézhetö volt
na,megkérdeztem Bullert a vasárnappal kapcsolatban.azt mondja h lehet h jön.(ugye másnap érettségizik)
ups and downs
köszi a cikket,jól esett😊
természetesen csapattal maradok,legalábbis a honlapot fejlesztem meg ilyenek,merthát igli kiszállásával,a ligahonlap szerkesztöjét is elvesztettük,igy sok hárul rám,ami a tájékoztatást illeti,minden nagyképüséget mellözve,sztem eséllyel pályázhatunk igy a liga elsöszámú honlapjára.
természetesen csapattal maradok,legalábbis a honlapot fejlesztem meg ilyenek,merthát igli kiszállásával,a ligahonlap szerkesztöjét is elvesztettük,igy sok hárul rám,ami a tájékoztatást illeti,minden nagyképüséget mellözve,sztem eséllyel pályázhatunk igy a liga elsöszámú honlapjára.