44995
F1CHL - Retro
-
#23752 Hátaz egész országot járom! Havi kb 4000-5000 km-et. Mindenfelé -
#23751 hát ez vicces,ám igazad van,inkább ne kockáztassatok ezzel...
akkor gondolom mindenfele mész a kocsival:P -
#23750 Egy Peugeot partner! Most kaptam, mert az eddigibe már beletettem 200 ezer km-et és lecserélték! Vettek egy vadi ujjat,Van benne 10000 ezer km (mind én raktam bele 2 hónap alatt) és ömlik belöle valahol a gázolaj.
Ugyhogy meg kell csináltatni mert
1 olyan büdös van benne hogy nem lehet kibirni
2 félő hogy esetleg kigyulad
Szóval ennyit egy vadonatuj Peugeotról! HDI de szar:DD -
#23749 dejó neked:))))
ez ismerös nekem is,vizsgaidöszakban én is igy vagyok:P
milyen kocsi volt?:) -
#23748 Dolgozom hogy bassza meg!
Irdoai meló mert szétment a 3 honapos céges dög! Most servicebe van én meg ithhon szopok ezzel a sok papirral! Kb annyi papir van itt hogy bokáig járkálok benne :D
Na leszedted a BMW-T? -
#23747 nahát senkisem írt.elfoglaltak vagytok:)) -
#23746 köszi Petya.majd kipróbálom lehet.
most viszont elköszönök,'éjt mindenkinek! -
#23745 Van egy uj game! Ingyenes! Lehet online is tolni vele.
Ráadásul ha jól tom elégé szeretitek a BMW-ket!
Ma jelent meg(asszem) BMWm3 challange
Ha gondoljátok :szedjétek! -
#23744 éjt pajti!! -
#23743 jó8 -
#23742 Mentem alvadni! Jó éjt! -
#23741 én kb. erre a futamra 50kört készültem.
Lehet adottság, lehet nem, nehéz rá a válasz. -
#23740 hát nemtudom,ez már biztos adottság kérdése,vagycsak türelem? mármint h ennyit mész,mert gondolom nem 2kör gyak volt ebben a versenyben...
én most készülök elég rendesen az olasz futamra(sajnos nem chl) éshát 20,1nél járok,erre gerrarddal beszélek és 20perc után már 18,9et ment,szóval nem értem,hol talál ennyit... lehet kormány is jobb,de ennyi lenne benne? nemhiszem.lehet béna vagyok,el kéne fogadni:)) -
#23739 igen
csak az a gond h a qualn még második voltam 22ezreddel lemaradva, aztán sajnos hibáztam, és beragadtam pár ember mögött. Van ilyen. Tiszta Monaco az a pálya. -
#23738 jó a team:)))
hát azért gratula,nem kis teljesitmény ez,ahhoz képest hogy a cél az volt h kergeted a mezönyt:P -
#23737 nem indult...
Sokat hibáztam:( Ez volt a gond. Na mind1, attól nagyon király futam volt. -
#23736 mit vagy úgy oda?:). Remi indult? -
#23735 re
4.lettem..fuck!:( -
#23734 visszatértem.egész mókás óra volt:) -
#23733 re
soksikert -
#23732 re
Nekem CC futam -
#23731 szeva -
#23730 na,indulok.kilencre vagyok
Szia Free,ha hazaérsz! -
#23729 hja,viszont csajok rulz:P Ök meg ott voltak:P
mennyi jó zene volt a 80as években,leszedtem egy 20cd-s albumot még korábban,most hallgatom végig,de nagyon jók:) -
#23728 hja,bagó nem rulez:). -
#23727 hehe,hát igen,egyre több tárgyat húzol ki magadban:)))
ám ez oké,de szülöknek kicsit bonyolultabb beadni,nekem volt úgy,hogy inkább a Jurátusban maradtam +2órát,mert nem akartam magyarázkodni,igy meg egyszerübb volt,megaztán jól elvotunk ott,csak a bagószag... Ami azt illeti biztos megtaláljátok a számitásotokat -
#23726 felolvassa a könyvet...pfú de unalmas volt:) -
#23725 szerda első óra:A katolikus hit alapjai.hát kössz,hat évig ilyen középsuliba jártam,talán tom mik az alapok neem???:D -
#23724 na ezt nemcsodálom,offoljátok majd magatokat,és szerválni kell jegyzetet,aztán kézcsók:P
ebben sajnos nemtudok segiteni,mert ilyen szar tárgyam még nem volt:)
mondjuk azt nem értem,hogy mit tudnak erröl ennyit szövegelni?:S -
#23723 lol,nemis:))) már alapból szar volt:P -
#23722 kérdem én:miért van kettő darab 23718.hsz??Peet,elrontottad a rendszert:)) -
#23721 hát ez az alapvető etika kicsit felejtősnek tűnik:)). -
#23720 hehe,majd belejöttök,és szelektáltok,hogy mire érdemes bemenni és mire nem,épp most mondtam Gabinonak,hogy én se jártam be mindenre,meg a növérkéd se:P tehát lényeg h vizsgán meglegyen a tárgy:) -
#23719 ott azért olyan "drága" mert a hely szelleméért is fizetni kell.bár lassan igényelhetnénk törzsvásárlói kártyát vagy nemtom:) -
#23718 hát csak Dreher van,az egész kellemes:P és ilyen 200körül van,úgyhogy sztem az korrekt:) olcsóbb mint a Parkban:)))
:P -
#23718 olyan dögunalom eddig az egetem h a középsuli sokkal jobb volt:)) -
#23717 és milyen igaza volt:P -
#23716 olcsó sör?Pannónia Ászok?hát azt inkább kihagyom:)) (tom h nem olyan van ott)
ja,biztos van vmi olyasmi ott.rosszabb esetben is kiülök a Mikszáth térre:))) -
#23715 jesszus,együttérzek fájdalmadban,ez borzasztóan hangzik,ám azért el lehet lenni,mondjuk nálunk van jurátus meg ingyen csocso,olcsó sör,úgyhogy nem vészes,gondolom ilyesmi van ott is:) -
#23714 a jólhangzikot erősen idézőjelesen értettem.
Andi meg azt mondta h az elsős tantárgyaknak nincs sok közük a joghoz:))