F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát három,nem négy.
de ha minden oké,akkor a hétvégén már csak kettö lesz,és akkor jöv héten 21alkotmányjog,22római jog.tehát utána érek rá,nekünk kéne csinálni?:S
de ha minden oké,akkor a hétvégén már csak kettö lesz,és akkor jöv héten 21alkotmányjog,22római jog.tehát utána érek rá,nekünk kéne csinálni?:S
The only speedometer is in your head.
Peet!felmerült a probléma h nincs ki csinálja a videót.neked hány vizsgád van még?:S
ups and downs
hát én úgy emlékszem h délután szoktak lenni😊.bár tavaly mintha reggel lett volna...hmm,majd kiderítem😊
ups and downs
na én tipli,estefele jövök,addig lehúzom magam kétszer a klotyón hátha az ér vmit... francba,teljesen ki vagyok merülve,már az agyam se fog:S
egyébként ha minden rendszer olyan lenne mint az amerikai,akkor gondom nem lenne,azt olyan könnyen megtanultam,mondjuk legtöbb ráció abba van ez tény.
na mind1,egyetem rulez,ahogy free mondaná,jó is lesz majd egy hónap múlva...
egyébként ha minden rendszer olyan lenne mint az amerikai,akkor gondom nem lenne,azt olyan könnyen megtanultam,mondjuk legtöbb ráció abba van ez tény.
na mind1,egyetem rulez,ahogy free mondaná,jó is lesz majd egy hónap múlva...
oks,van egy két durva kép,amin vág egyfajta fejet,de egyébként aranyos lány😊
lol Bryan nem is mondtad,hogy az egyik évfolyamtársam a barátnöd😄
"Gyarmati Laura (627) Üzenek
mindörökké Bryan (L)"
iwiw üzenöfalról😊
"Gyarmati Laura (627) Üzenek
mindörökké Bryan (L)"
iwiw üzenöfalról😊
na, sziasztok trüncimrüncik, megyek vissza a II/10-be (ha vki akar jöjjön), mert már fél órája órán kéne lennem... 😊
Pussza mindenkinek, Freet csóklom😄
Pussza mindenkinek, Freet csóklom😄
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
jóvanna!!nem gondolok én semmit TEEEE IZZJÉÉÉ!!😄
csak el kellett olvasnom kétszer naaa,most ez is ilyen nagy gond???😄
csak el kellett olvasnom kétszer naaa,most ez is ilyen nagy gond???😄
ups and downs
Nehogy már azt gondoldd, hogy te vagy az Õ "egyetlen" szive😊 ugy is nagy van Neki😄
Tudommm😊 és 1,5 Jahr😄
fúú,már megijedtem h a második sor is nekem szól...😊
ok,akkor majd kifaggatom õket.
ok,akkor majd kifaggatom õket.
ups and downs
hja😄.télleg😄.hát legfeljebb majd vmikor betoppanunk😄.Kareszt és Bullt megkérdezzem?
ups and downs
😄 öö ja, csak nekem elõtte 4 órás GT futam van! De ha azt is akarjátok nézni, gyertek, aztán utána F1 nézés.
T.T.
középkor mindennapjai....
bezzeg amit elõttem húzott a csaj.na azt nagyon vágtam volna!de ez se volt rossz.lehetett volna rosszabb is😊
bezzeg amit elõttem húzott a csaj.na azt nagyon vágtam volna!de ez se volt rossz.lehetett volna rosszabb is😊
ups and downs