44995
F1CHL - Retro
-
#23792 köcsög -
#23791 ha előtte megszereled,akkor IGEN:D -
#23790 nm
Ja, majd anyagiliag h lehet ezt elintézni, az a nehezebb...
Bryan: kimegyünk majd a dévóval:D -
#23789 Ok THx!
És jó lenne ha jönnétek! Legalább lenne egy kis dumálás mellette! -
#23788 igy van, én is nézem épp! Ha ez nem 11-es, akkor mi? -
#23787 köszi! hát majd meglátjuk kitudok e menni, nem lenne rossz. -
#23786 köcsög rohadék skót bíró!!!nem ad meg egy 10000%-os tizenegyest és még ki is állítja Gerát.csak a meccset döntötte el a köcsög...áhh -
#23785 Innét! Regelj aztán töltsd! F1 futamot szoktam még letölteni, WRC Rally-t, meg WTCC-t. -
#23784 Honnan? Az nekem is jól jönne! -
#23783 Jaja! juniusban volt 16-17-én! Nagyon fasza volt.
Jövőre is lesz (ha jól tudom)
Wtcc 2007 versenynaptár -
#23782 letöltöm hamarosan az összes összefoglalót a WTCC futamokról. -
#23781 volt brnoban futamuk? :) -
#23780 Az biztos! Volt szerencsém idén látni őket élőben Brnoban! Hát huhh. Nagyon fasza. Remélem jövőre is kijutok. -
#23779 hát én már útálok egyedül menni. Ergo nem is megyek.
WTCC nagyon király élőben, ahogy tudnak menni az vmi elképesztő ez tény -
#23778 Aha! érthető! Na mind1.
Én sokat fogok vele menni vlszeg mert off is imádok versenyezni fölleg WTCC-vel. (jobban kedvelem a NASCAR-nál is) mind igaziba mind játékban:D
-
#23777 nekem megvolt a 06, törten. Nagyon tetszett, de mivel nagyon online nem nyomták ergo nem sokat mentem vele.
07el is igy voltam. Marad inkább az rF. -
#23776 Nem szereted a race-t? Vagy jobban bejön az RF? miért nem akarod(nem megvenni ugy álltalában) -
#23775 tőlem lehet 30e is akkor se fogom megvenni:))) -
#23774 THX! Remélem nem szállnak el agyilag az árával! Ha 10-alatt tartják mint a 06-ot akkor van esély egy dobozosra! Reménykedem. -
#23773 sok sikert hozzá! -
#23772 Azzal megy csak ja! De hát mind1. Mi bajod lehet? Majd ha megszerzed esetleg warezba elkell tüntetni mindent a gépről aztán felrakni! Ha meg megveszed akkor meg azért nem gáz! De te tudod én nagyon élvezem.
lehet menni versenyt is benne igaz 2 autó van Magyarul 12 Jordi gene és 12 Andy Prialux egy versenyen de nagyon fasza.
Brands Hatchbe mentem edzés minden. Megfutotam a legjobb időm ott 1.37.339. 9-dik helyre elég 95%-os Ai-val!
Na mind1 szerintem kurva nagy. Kell az eredeti! -
#23771 nem szedtem le, de nincs is kedvem igazából, ha streammel megy akkor nc. -
#23770 Leszedtétek a Race 07 demot? Nagyon állat!!! Fúú de komoly! Remélem minnél hamarabb megjelenik már! Ezt megveszem asszam nagyon nagy! -
#23769 Magyarok tütütütü MAGYAROK tütütütü:) -
#23768 tudom, irtad h csak szoktál menni:) -
#23767 figyelj a részletekre,és nem irsz hülyeséget,thx -
#23766 Öszinte részvétem!:D -
#23765 Nehéz sajnos nagyon! de megoldható! -
#23764 ami most le van zárva....jóvan, ügyes vagy:) -
#23763 dallmayer cég ismerős:) -
#23762 én is dolgoztam basszameg.) -
#23761 jah hát igazad lehet,mondjuk amikor én balatonról jövök általában fél óra alatt itthon vagyok újpesten,ami a város másik végén van.általában a rakpartot szoktam választani:) -
#23760 jól irod! Jaja ott vagyok még mindig!
Én nekem nincs bajom petsel! Tudni hol kelll menni! Vannak olyan utak ahol 30 perc alatt a legnagyobb csucsba átérsz dél pestről észak budára. Csak tudni kell merre menj:D -
#23759 elsö sorral egyetértek.
másodikkal is,illetve az elejével,kivétel a sulival,én azt szeretem.az élet tényleg szar(általában:D nem mindig:P) -
#23758 Hát, éppen ezaz, én is hiányoltam magam!:)
Szar az élet, szar a suli, világvége hangulat (Norbi anyukája sikeresen felhúzott, de segáz...) amugy minden igazán csodásmesés... -
#23757 Szia Zsófy,én is.és már hiányoltunk is:)
mizujs? minden rendben?:) -
#23756 igen arra emlékeztem,már mondtad korábban h mit dolgozol,azt hiszem a Dallmyrnél,nem?:S lehet nem igy kell irni
ez végülis nem hangzik rosszul:))) mondjuk csak pesten ne kelljen sokat vezetni,mert az katasztrófa -
#23755 sziasztok! Észrevettem, h egyre kevesebbet irogatok ide... :'( -
#23754 Hát nem ! Italautomatákat ellenörizgetek. Adagolás tisztaság müszaki állapot stb.
Végülis elautózok x 100km-et bemegyek egy helyre kitöltök egy papirtmajd ujra elautozom 100km-et megint megnézek egyett ezt csinálom kb reggel 8-tól 2ig majd megfordulok és hazajövök! Ezt csinálom egész héten:D -
#23753 akkor jó melód van szerintem,vezethetsz amit gondolom szeretsz,a munka se olyan rossz nem?