F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The only speedometer is in your head.
b+
komolyan itt nyáron nem lehet tanuini,állandóan lent vannak a kis hülyék,akik nyavajognak,orditanak,sikitanak engem meg az örületbe kergetnek,faxért vannak ilyen béna szülök...
komolyan itt nyáron nem lehet tanuini,állandóan lent vannak a kis hülyék,akik nyavajognak,orditanak,sikitanak engem meg az örületbe kergetnek,faxért vannak ilyen béna szülök...
ha ez meglesz akkor az nagy könyebbséget fog jelenteni számomra... utána már,csak alkotmányjog kell meg római jog,latin csak sikerül tán😊
9kor kezdödik,de én már fél8kor ott leszek a suliban,mert be akarok menni elsö három között,mert akkor kimegy a teremböl egy 10percre,és reménykedem h egy jót húzok...
te?
te?
First is F1CHL again:
Népszerû témák
1. F1CHL - Retro
2. Partyarcok
3. ClickClickClick
4. Szilikon vagy nem Szilikon?
5. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
7. Battlefield 2
8. Szoknyás lányok szexisek!
9. Test Drive Unlimited
10. Fórumozók fényképei
Népszerû témák
1. F1CHL - Retro
2. Partyarcok
3. ClickClickClick
4. Szilikon vagy nem Szilikon?
5. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
7. Battlefield 2
8. Szoknyás lányok szexisek!
9. Test Drive Unlimited
10. Fórumozók fényképei
és nekem is,hogy jót húzzak,mert különben nagy gáz van😄
amúgy talán átcsúszok akkor is kettessel,remélem,na hát soksikert Bryan,szar napunk lesz,legyen már csütörtök😛
amúgy talán átcsúszok akkor is kettessel,remélem,na hát soksikert Bryan,szar napunk lesz,legyen már csütörtök😛
na holnap nagyon tessék szurkolni nekem h jó tételeket húzzak ki,különben nagy égés lesz belõle😊
ups and downs
igy igaz a vanat minden állomáson és megállóhelyen megáll (t)
Az ic 1:57 alatt van lent, hát én most 11:35kor indulok és 13:28ra leszek lennt!
Indulok is este re! bye
Az ic 1:57 alatt van lent, hát én most 11:35kor indulok és 13:28ra leszek lennt!
Indulok is este re! bye
T.T.
az igen,szép tempó lehetett...
gondolom minden bokornál meg kellett állni😄
három és fél óra rulz😛 IC sztem lentvan két óra alatt
gondolom minden bokornál meg kellett állni😄
három és fél óra rulz😛 IC sztem lentvan két óra alatt
volt még régen, asszem 2005ben, Miskolc-Budapest személy vonat járat.
De már Budapest-Miskolc nem volt😊))
asszem 14:30kor indult Miskolcról és 18:02re volt fennt.
Egyszer mentem rajta, de akkor is gépen! Kegyetlen szar volt😊
De már Budapest-Miskolc nem volt😊))
asszem 14:30kor indult Miskolcról és 18:02re volt fennt.
Egyszer mentem rajta, de akkor is gépen! Kegyetlen szar volt😊
T.T.
jaja,az mondjuk érthetö is,de IC a legjobb,egy semély mire miskolcra érne... nagyapa lennél😄
hát igen, kb annyi ja, de nem érdekes..
Igen akkor ingyé lesz az összes európai vasúton az utazásom, de attól IC jegyet vennem kell, mert az a helybiztositás miatt fizetsz, nem az utazás miatt.
Igen akkor ingyé lesz az összes európai vasúton az utazásom, de attól IC jegyet vennem kell, mert az a helybiztositás miatt fizetsz, nem az utazás miatt.
T.T.
pfff.akkor az van vagy 1500 az utazásod,vagy még több😛
azthittem ingyé,deha cargos leszel,akkor személyen ingyé mész nem?
azthittem ingyé,deha cargos leszel,akkor személyen ingyé mész nem?
hát nem, nem sok kedvem van végig szopni ott is a lámpákat😊 Jó lesz nekem mindenhol máshol ezt megtenni.
T.T.
bebaszna😊) Dehogy ingyenes, ugyanolyan utas vagyok mint bárki más, akkor lehet szerencsém, ha ismerõs a vezér aztán akkor felmegyek a gépre.
T.T.
lol.hát ök is retroznak😄
egyébként ha abból indulsz ki,hogy ezt a topicot miért nyitotta free,akkor már érdektelen lenne,mert visszatértünk sg-re.de jó ez igy<#eljen>#eljen>
egyébként ha abból indulsz ki,hogy ezt a topicot miért nyitotta free,akkor már érdektelen lenne,mert visszatértünk sg-re.de jó ez igy<#eljen>#eljen>
az igen,lemész a kocsiért,és vissza érd...
jó szórkozást
legalább IC ingyé van néked?
jó szórkozást
legalább IC ingyé van néked?
pakolok? LOOOL! Kb. Miskolcon ha 15 percet leszek akkor sokat mondtam😊
Bemegyek apám munkahelyére ami a vasútállomástól 5 percre van. Bemegyek, ideadja a kulcsot, beülök az autóba aztán go Érd
Bemegyek apám munkahelyére ami a vasútállomástól 5 percre van. Bemegyek, ideadja a kulcsot, beülök az autóba aztán go Érd
T.T.