44995
F1CHL - Retro
-
#23912 vagy felhivom katát,és megyek velük,de ahhoz meg eröt gyüjtök:) -
#23911 re
hát nemtom bárkivel beülni vhova,igazából tök mind1,de most skyt kérdem hátha mennek tényleg ZPbe,lehet akkor megyek velük,akkor már biztos jön bull is:) -
#23910 re
mire hogyan kivel? -
#23909 re,ez is megvolt,ám most semmi kedvem itthon lenni,de nem ér rá senki:( -
#23908 Azért nem lehet megbüntetni, mert ott a friss új ropogós Hamilton.
Ha schumi csapata csinálta volna ergo a ferrari kb. kizárják 120e évre a csapatot. Sajnos ilyenek a döntéshozók:( -
#23907 Tudom de ez is nevetséges! Miért? Ha a csapat jogtalanul jutott elönyhöz a infok miatt (ami már bizonyitott tény) a piloták nem élvezték ezt az elönyt? Hát basszus azokat az autókat vezetik amiknek az elöny érkezett! Teljesen egyértelmű milyen döntést kellett volna hozni.
Érdekes a Hondát egy szabálytalan tankért eltiltottak 3 fuatmra.
Schumit kizárták egy hibáért egy egész évből.
Ezek kirabolják a ferrárit, majd még ércelödnek is ezzel és kapnak egy nagy semmit.
Az hogy nem nyerhetik meg a csapat vb-t? Az kit érdekel. Azzal senki nem foglalkozik max a sponzorok és ők. Az embereket az egyéni érdekli.
Pár év múlva se a kém botrányról se a csapat vb-ről nem fog beszélni senki. Viszont arról hogy 2007-ben ki lett a vb igen.
És ha esetleg idén a meki megnyeri ezt akkor egy csaló csapat lesz a vb. -
#23906 semmi gond. -
#23905 sry free h későn írtam -
#23904 csapatot nem, de azért egyénit nyerhetnek..nc -
#23903 azt ám -
#23902 rggelt -
#23901 Tilos Más játékosoktól olyan dokumentumok elfogadása birtoklása melyeket felhasználva vagy nem felhasználva elönyhöz jutat!
Ez 100 millios pénz büntetés és egy egyéni vb cimet jelent%! Büntetést nem kap mert végülis jogtalanul szerez elönyt! De a 100 millios pénz bünti jól jön a liga résztvevőinek!:D -
#23900 geciDennis -
#23899 faca
éjt petya -
#23898 ez aztán a szabályzat,Gatti legújabb ligájából való:
" * Tilos levágni a pályát!
* A boxban mindenki tartsa be a korlátozott sebbeséget!
* A fehér vonalat tilos átlépni (a boxutcából ha kijövünk)!
* Ha valaki meglöki a másikat köteles visszaengedni!
* Mindenkinek kötelező legalább egy boxkiállás!
* Automatafék nincs!
* A Verseny és a Törés 20%-os!
* Ha ezt valaki nem tartja be akkor akár 10 pont levonással is járhat vagy kizárással!!" -
#23897 jó8 petya.lényeg h GO Gordon,bár én jövöre Jacquesnak is fogok drukkolni -
#23896 Hát kb! Na mind1 nem idegesitem magam! Na jó éjt. -
#23895 hehe,tetszik ez a hsz,én is szivböl gyülölöm a mekit,mióta Mika elment minden évben egyre rosszabb lett a team,és mostmár Kimi is elment,és jöttek ezek... ráadásul még lopnak is és van pofájuk azt állitani(már elnézést) hogy nem használták fel az adatokat,na persze... -
#23894 Az egésszel!
Rohadék csalók! Undoritó féreg egy csapat! Kizárnám őket ugy hogy csak ugy zörögnének! De ha rajtam múlna többet nem lenne mclaren az f1-ben! Egy ilyen gerinctelenség után még engedik őket menni. Sőt még vb-t is nyerhetnek! Hát ez röhej! Azthiszem most hagytam végleg abba az f1-el való foglalkozást! -
#23893 "Nekünk vannak a legjobb pilótáink és miénk a legjobb autó és az a szándékunk, hogy megnyerjük a világbajnokságot"- zárult a McLaren közlemény.
hát azért a mondat elsö részével lehetne vitatkozni... -
#23892 császtok!! -
#23891 puszi, sziasztok! -
#23890 sziasztok, léptünk -
#23889 akkor go! -
#23888 jap, oupsz... az ottan Baba akart lenni:D -
#23887 jó kérdés.
Vaba: De most akkor megyünk át kajolni, csak mert anyu minnyá itt lesz -
#23886 hát mi más lenne??:) -
#23885 oh, hát ez igazán........ romantikus?!:) -
#23884 IGEN:DDD -
#23883 Igen? Miért? Honnan tudod?? Voltál már a bőrőmben?:D -
#23882 oks, én hamarosan tépek el, úgyis. -
#23881 neked se rossz:)) -
#23880 Free,a szervert majd indítom én!:) -
#23879 de jó egyeseknek! -
#23878 A hónap dolgozójáért 20,000Ft:) Plusz ami órákat azért megodlgozok hogy megkapjam:D szóval egy ilyen 23órás hétvége után közel 14,000Ft ot kapok:) és ez már ne maz elsö:P szóval remélem október 10. én szép summát kapok:P Jahh plsuz a Mistery Shopper ami ugye +15,000Ft:D:D -
#23877 mennyi money jár? -
#23876 nem értem...magyarra forditva -
#23875 Még nem Fricske. Szorgalomból vagyok bent csak igy amugy 10-16 ban dolgoznék mind két nap! cska szeretnék hónap dolgozója lenni és sok sok pénz keresni:) -
#23874 Köhm csak ugy (zárójelbe) vannak itt kezdő angolosok, de megemlíteném, hogy még csak egy órám volt, és akkor is kb. annyit tanultam, h I am at home...:) -
#23873 hát, igazán... köszönöm... (:))