F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsófy
Igen, és megint az a szitu, hogy amikor Romániába voltunk, és felállitottunk egy (szerintünk jó) csapatbeosztást senki nem fogadta el. Annyi erõvel sztem a többiek is megvétózhatnák azt, hogy milyen jogon meg két olyan erõs ember, mint Karesz és Remi együtt... (Nagyon imádom Õket, de nincs hozzá joguk, hogy vizet prédikáljanak, és bort igyanak... vagy mi😄)

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Jeff Gordon
a rohadt büdös kurva életbe már ezzel a faszfej orosz nemtudom milyen emigárns olga görénnyel... a helyzet az h router van beüzemelve,hogy 3gépen legyen net,ám vki itt a környéken vett egy jeladót,és igy feltud kapcsolódni a hálózatunkba,mert észleli a router,és gazdagon lophatja tölünk a szávszélt.... és a faszom ebbe,csak engem meg öcsémet idegesiti ez,többieket nem,egyszerüen elegem van,faxért nem lehetett ezt rendesen beüzemelni,most lehet h azért dobált le a server,mert mondjuk feljött ez a szopós geci a hálózatra,és mondjuk letöltött vmit,és ugye a mi szávszélünk lehetövé teszi a gyors letöltést,de viszont azt a server nem türi el,tehát gyorsban elkezd szinkronolni nekem a gáma és lehajít,nemtudom hogy ez miatt volt-e.de már eszembe jutott... de ha igen,és megtudom ki,fejbeverem francia kulccsal az biztos.

na bocsi,de eléggé idegesitö ez a dolog

The only speedometer is in your head.

antijuve
nos akárhogy is,én ebbõl nem fogok problémát csinálni.nem nagy dolog ez,felesleges fennakadni rajta😛.bár azért jó lenne ha maradna a mostani állapot😊)

ups and downs

antijuve
két futam után meglesz az elsõ kettõs gyõzelem,a Villanónak meg másfél év alatt nem jött össze😊D.lehet h ez is para😊.ha meg azt nézzük az is tök igazságtalan h egyedül a Villanó az ahol két élpilóta megy,így aztán a többieknek esélyük sincs a VB-re.

ups and downs

Zsófy
😛

Jeff Gordon
na ezaz,mindegy,én azt mondom továbbra is h nocomment ezaz egész... igy kéne küzdeni vmit,de amikor meg simán nyer futamot(pl malaysia) akkor meg lenyilatkozza Ö is,hogy dög unalmas volt,mert sehol senki... akkor most igazodj ki rajta,igazából Ök érzik,hogy ez nem lesz meg,azért megy a hiszti...

antijuve
1ébként mi a probléma?

ups and downs

antijuve
nemtom.kicsit meg kéne izzadni azért az elsõ helyért,nem csak az ölükbe pottyanna.és még 35 pont elõnyük van,ami azért nem kevés,bár behozható

ups and downs

Jeff Gordon
az a gond,hogy Bryan és Free megy együtt és igy veszélyben a bajnoki arany,pff mi a fasznak jöttem én vissza ide azt már ugyan nem értem,na de mindegy,most amúgy is ideges vagyok,de ez a remi is basszus... áh 35pont elönyük van,most mit akar még?????

antijuve
basszus,akkor mégiscsak indulnod kellett volna😄.életreszóló élményt jelentett volna😊D

ups and downs

antijuve
azzal semmi,mi vagyunk itt a probléma,mert megelõzhetjük õket még csapatban (sztem ez az ami fáj Remusnak😊)

ups and downs

Zsófy
Yes. Meg már az elején sztem elkezdtem volna mint az atom hisztizni (Igen, Drágám, végre egyszer hisztiztem volna egy isteneset😄DD), aztán jöhet a lökdösõdéses cuccos😄

Zsófy
Aham, éreztem, h vmi ilyesmi lessz... de azzal mi probléma lenne, hogy Eagle és Peet menjenek együtt?

antijuve
hátha a hír hallatán hamarabb eldobja a kocsit😄D

ups and downs

antijuve
annyi idõ alatt kiütnéd az összes kocsit?😄

ups and downs

antijuve
jó😄.nos,az a nagy harci helyzet(jelen esetben a világrengetõ probléma),hogy Free és én egy teamben megyünk most ugye.és mivel visszajöttek Peet-ék (egyesek már sokadjára😄D),ezért aztán megint vissza kéne állnia a régi helyzetnek(Eagle-Free,Peet-Bryan).szval ez a nagy problémája😊)

ups and downs

Zsófy
OK. Csak akkor adom át neki, ha beavatsz😄

Zsófy
Jujj, a francba, lekéstem😄 pedig akkor sztem nem lett volna hosszú futam (max. 1 óra) 😄

antijuve
Zsófy:Freenek üzenem h Remi bevágta a hisztit!😊))

ups and downs

antijuve
LhOLL

ups and downs

antijuve
óóóó dehogy!!neked is indulni kellett volna Zsófyaa😊))

ups and downs

Zsófy
Ja, de😊 Monnyuk elhúzódott, ha jól tudom... És majd x ember ott fog ülni mögötte, és azt fogom hallgatni,h hajrá Free??? ... Sztem majd jól kifutok a világból😄

Jeff Gordon
jah,értem.mondjuk érettségi meg bizi fontosabb,úgyhogy,érthetö is a dolog.hát sajnálom ha kihagyod,nade hátha nem

Jeff Gordon
😄D
lol lehet😊
majd betoppanunk a végére mi is😊

Zsófy
Komolyan mondom, ezek most olyanok, mint két rossz gyerek😊 Free vezet, Roland meg drukkol vagy mi, és röhögnek, én meg itt alkotok mittoménmit Roland gépe elõtt😊

antijuve
igazán nincs mit😄.

ups and downs

Zsófy
Oh, köszi😄

antijuve
attól függ h meddig tart a konferencia.ha mákom van,akkor fél hétre végeznek,és utána kiosztják a biziket meg ilyenek,aztán sztem jöhetek el.ha nem,hát akkor ki kell hagynom a futamot.ezvan😊.elvileg mondjuk pénteken lett volna ez az egész,de "sikerült az érettségit két napban lerendezni"....😊)

ups and downs

Jeff Gordon
értem:S

antijuve
repülünk szivi😄DDD

ups and downs

Zsófy
Jó, de siessetek, me' engem megesz a penész... most keltem fel az egyik csávó hangjára, aki azt taglalta, hogy milyen lessz a rajt, meg, h tiszta versenyt szeretne, meg mittomén, vagy mi a péló... :S
HELP-HELP-HELP!!!

antijuve
érettségi eredményhirdetés lesz csütörtökön....

ups and downs

Jeff Gordon
re

hogyhogy?

antijuve
re.

csütörtökön neccesen érek haza futamra.sõt lehet h sehogyse...gyerekek,akkor beszéljük már meg ezt a délutánt.én írtam Károlynak,de nem válaszolt a kis KÖÖ😄DD

ups and downs

Jeff Gordon
😄D
vagy ADDIg pókerezünk egyet😄 egyébként én is csak 6k jövök mert nekem is race van ma 16tól:S

Zsófy
Tehát, a lényeg az, h ha hamarabb itt vagytok, nyugodtan gyertek fel, majd jól megzavarjuk Freet, (szte ugy sem tudjuk...😊 de majd elleszünk, pl: beállunk ponponlánynak😄

Freedom88
fogalmam sincs, de sztem közel 20 kocsi!

T.T.

Jeff Gordon
kemény futam lesz,összesen hányan is indulnak,úgyérzem hány kocsi?

Freedom88
akkor meg lesz nyerõdve, de nem hiszem h megnyerem!😞

T.T.

Jeff Gordon
és ha megnyered?😄

Freedom88
ja, ha végig megyek😊 ha nem akkro szopás

T.T.

Jeff Gordon
akkor jó,örülök h tetszik,amúgy gondolom egy élmény lesz neked ez a mai futam😊

Freedom88
14:25+4óra = fél 7re végzek.

T.T.

Freedom88
hm, hát ez iber fasza😊)) Király! Köszi!

Na srácok! akik jönnek ma beszéljétek meg egymás között, mi és hogyan, mikor és kinél..Zsófy itthon lesz szóval ajtónyitással nem lesz gond..

Ime a futamom hivatalos programja:
12:00 - 12:30 Practice 1 nappali
-----5perc várakozás----
12:35 - 13:05 Practice 2 esti
-----5perc várakozás----
13:10 - 13:50 Idõmérõ
-----5perc várakozás----
13:55 - 14:05 WarmUp
-----5perc várakozás----
14:10 - 19:00 Verseny

Verseny részletes leirása:

SC-vel repülõrajt:

14:10 - 14:12-ig várakozás a boxutca nyitásra!

14:12 - 14:14-ig boxutca nyitás 120mp (2perc)

14:14 - 14:19-ig boxutca zárás 300mp (5perc)

14:19-kor felvezetõ kör kezdete

~14:25-kor zöld zászló!

T.T.

Jeff Gordon
in the menü:

in the brazilian gp:

from cocpit view:

a button ikon nem lett vmi szép,hát ilyet sikerült,amúgy lehet nemtetszik,ezesetben sorry,most ilyenre futotta tölem

Freedom88
Peet! Tudsz e mutatni képet a BMWmrõl?

T.T.

Jeff Gordon
reggelt

Freedom88
re!
jóreggelt

T.T.

Jeff Gordon