44995
F1CHL - Retro
  • MrElf
    Peet jó lenen ha megnéznéd hogy milyen zenékre adtam én le a voksot Fórumon. Aztán ide irjad meg fele de nagyon gyorsan hogy melyik lenne tényleg jó:P
  • Jeff Gordon
    Szia igli,wtccre úgynézki én is jövök most
  • antijuve
    pá Igli
  • Eagleheart
    na a holnapi viszonlátásra...BMW pálya a fórumon, holnap F1 Race után nyomjuk, aztán meg IndexF1 WTCC futam
  • Eagleheart
    kár h nincs időm 100 köröket menni egy pályán hogy rájöjjek hol dobok el annyit....
  • antijuve
    akkor más:)
  • Jeff Gordon
    mondjuk sztem a két pálya más,mert nekünk ua van mint tavaly volt az indexes moddal
  • antijuve
    azért a valóságban mások ott a rázókövek.ott télleg rávágják a kocsit a rázókőre,de itt sztem nem nagyon lehet,mer még fennakad vagy megcsúszik a hátulja satöbbi.
  • Jeff Gordon
    igen az egy kritikus pont,igazából ez egy nagyon egyszeü pályának tünik,de nagyon sok helyen könnyü súlyos tizedeket eldobni,meg a féktávok sem nagyon mindegyek.amúgy én azt a második sikánt megnéztem hogy csinálták most idén,egy onboard felvételben,és rádobták mindkét rázököre,lehet ez idöveszteség,nemtudom,mindenesetre én mostanában igy csinálom.bár gondolom ez a legkevésbé sem érdekel:D
  • Jeff Gordon

egyetértek,átérzem a helyzeted,csak én egy Ferrarival kinlódok,de ma megtört a jég,20 alatt vagyok,méghozzá 19,720
    viszont ajjaj fogadtam dranzival:D úgyhogy kezdhetek gondolkozni:)))
  • MrElf
    Juvika jól mondja:)
  • antijuve
    Eagle,én ugyanazzal a setuppal mentem most is mint 5 napja.és mégis javultam valamennyit.ha tökéletesen összeraknám a kört,akkor 24.5 lenne a legjobbam.és ugyanaz a setup.szval sztem rá kell jönni a pályáknak az apró "csínjára-bínyjára".én pl most is tudom h a második sikánom hát nem az igazi,mert nem tudom hogy hogyan vegyem be.
  • Eagleheart
    szarok erre a játékra, komolyan nem értem mitől jobbak a ti setupjaitok...mert pl wtcc-be simán ottvoltam Free mögött mert ott értelmesen lehet setupolni de ittmeg logika ohne
  • Eagleheart
    1.26 alá képtelen vagyok bemenni..max 1 körben akkor is 1 környi benyával
  • Eagleheart
    komolyan nem értem, mindenfele állitgatok mindent és ugyanolyan időket megyek monzába...ennek semmi értelme...
  • Jeff Gordon
    jaja,szerencsére,bár nem sokon múlott,egyik köcsög meki majdnem odaért a végén.
  • antijuve
    viszont most a Ferkáké az első sor!hehe
  • Jeff Gordon
    lol egyszerüen ez nevetséges,hisz már kizárták öket az idei szozonból,akkor hogyan nyerhetnék meg... na mind1 akkor tényleg nagyon olcsón megúszták
  • Eagleheart
    igaza van, télleg azt a pénzt nem kapják meg+befizetnek 30 millát még
  • Jeff Gordon
    wow,ennyi hülyét az f1 körül... nocomment
    viszont Martin Blundell nagyon jól beszélt:)

na most ezt nemtudom,hogy van,Wéber Gabi azt mondta,hogyha a Meki megnyerné a csapat vb-t ahonnan már kizárták,azért járna 70millió dollár,és már csak 30at kell fizetni? hm,ez fura,remélem mind a 100at be kell majd fizetniük...
  • Jeff Gordon
    Ö király:)
  • Jeff Gordon
    nahát reggelt,itt is vagyok:)))
  • Eagleheart
    ja néztem énis, Rai a végén majdnem jobbat ment önmagánál :)
  • MrElf
    Rosberg a 7.!! lett!! kiráály:D:D Willanó Forever:)
  • antijuve
    vége a szabadedzésnek.első két helyen Ferka.Lujza csak negyedik:))
  • Eagleheart
    ma F1 SPA :P juhuuuuuuuuuuuuuuu
  • Eagleheart
    alohá
  • MrElf
    Reggeltett:)
  • antijuve
    omg...
  • Tigristank
    Köszi, hogy felébresztettél. :)
  • Jeff Gordon
    na re,most értem haza,megyek pihenni,13körül leszek sztem:)
  • gordon 24
    Hy viszont!
  • Freedom88
    jóéccakát az arcotokba
  • Freedom88
    köszönjük neki
  • Freedom88
    én nem megyek!
  • antijuve
    a mai egyetlen órámra bementem,de erre a tanár sehol.köszönjük neki,így egy órát elbasztam az életemből.
  • MrElf
    Peet mikor válik egl hogy jössze e vagy sem?? ÉN személy szerint gyülölöm a ZP-t kb 5 percet nem tudok azon a helyen megmaradni:S:S SZóval nem biztoss hogy megyek de ha modnjuk jönnél te is meg ahogy látom Fricske is irta...szóval akkor lehet kimerészkednék.....De áhh én akkor is gyülölöm az a genyláda hejet:S:S...szóval majd ird hogy tudod e hogy mész e vagy sem:)
  • Jeff Gordon
    nemtudom,na szerintem felhivok két csajt,hogy ök merre,aztán elválik:P
  • Freedom88
    olvastam, anima...most megyek vissza mekibe elintézni vmit, aztán lehet lenézek aztán megnézem a pofátokat..na 1 - 1,5 óra és re.
  • Freedom88
    hihi...és mi lesz ottan?