F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát nem nagyon tudjuk,mert kb júl elején lesz a futam,aztán mi go Egerbocs legalább egy másfél hétre,aztán go vissza,készülödés majd go croatia.szóval nemtom mikor férne bele:S
The only speedometer is in your head.
akkor ok,mondjuk július eleje körül akkor meg is oldhatjuk,vélemény?
szted megoldható?😊 Sztem igen! mivel akkor ideadod a pénzt, feltesszük egy bankszámlaszámra megrendeljük majd a linket átküldjük neked. Az e-mail cim helyére meg a Te e-mail cimedet irjuk...ilyen qrva egyszerü😊
T.T.
szóval akkor az nem játszik,hogy mondjuk nektek megadom az árát,aztán vki okosabb ember révén ezt lebonyolitanátok?
nálam még szerencsére elfutna,mondjuk sztem új kormányt is vennék akkor köv szezonra😊
nálam még szerencsére elfutna,mondjuk sztem új kormányt is vennék akkor köv szezonra😊
kiirhatod DVD-re, de az e-mail cimed csak a fontos, mert ha újitod a gépet akkor kérni fogja az újraaktiválás miatt.
T.T.
úgy zajlik h egy bankkártyaszámlaszámot megadsz, azt be kell irni az rFactor oldalán lévõ reg holyre, vagy vhogy igy.
Aztán kapsz egy linket, melyrõl letöltöd az egész rFactort (közel 800mega) leszeded a legújabb patchet. aztán utána már a te dolgod milyen pályát, modot szedsz le az már független az acctól.
Aztán kapsz egy linket, melyrõl letöltöd az egész rFactort (közel 800mega) leszeded a legújabb patchet. aztán utána már a te dolgod milyen pályát, modot szedsz le az már független az acctól.
T.T.
csak a kódot kapod meg,azt nehezen írod ki dvd-re😊).maga a játék az ami neked is megvolt,csak reigsztrálni kell.legalábbis ahogy én észrevettem:S.
ups and downs
amúgy valszeg maradni fogok jövöre is,majd megoldom vhogy meló meg egyetem mellett,szóval nagy valószinüséggel én nyáron beruházok rf-re,csak mondjuk én nemtok rendelni,csak max akkor az játszik,hogy adok iglinek 10e aztán ha ö eltudja intézni akkor jó.
amúgy Free,ez hogy zajlik? adnak egy linket meg kódot? letöltöm feltelepitem és okés is? dvd-re ki lehet irni utána?
amúgy Free,ez hogy zajlik? adnak egy linket meg kódot? letöltöm feltelepitem és okés is? dvd-re ki lehet irni utána?
jah értem,hmm az nem para.beszélsz nekik vmiröl három percet beirják az ötöst oszt kézcsók😄
de azért soksikert
de azért soksikert
értem! Hát majd frissited! tényleg nem nehéz cikket létrehozni, bár nem tudom h a többi fejlesztés mennyir macerás.
T.T.
na éjt csajok,majd vmikor találka,Bryan kérdezte a futam utánt,sajna nekem az most nemjó😞 Bryannek a péntek nem,gondolom Freenek meg hétvégén már tanulnia kell érettségi szóbelire,szóval majd vmikor talizunk.
amúgy szép álmokat
amúgy szép álmokat
helyes,asszem néha Honda hirekkel is publikálok,csak most kb arra is alig van idöm,h kimenjek szarni a wc-re😄
najó ez kissé túlzás,de péntekig eléggé szurol a hurok,aztán lesz egy kis lazaság,akkor majd dobok én is egy cikket,meg fejlesztek
amúgy hogy tetszik ez a gportál? egyszerü mi?
najó ez kissé túlzás,de péntekig eléggé szurol a hurok,aztán lesz egy kis lazaság,akkor majd dobok én is egy cikket,meg fejlesztek
amúgy hogy tetszik ez a gportál? egyszerü mi?
Peet, majd a BMW honlapra mostantól futamonkénti szubjektiv fog megjelenni, kizárólag a futamról...
T.T.