F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a BMW honlapról való,a cikknek az volt a cime,hogy "Most Freedom volt az áldozat" és tavaly készitette veled Bryan.
remélem minden pontos😄
remélem minden pontos😄
The only speedometer is in your head.
honnan idézek?
"-Értem,diplomatikus válasz😊.Nos,beszélgetésünk végefelé közeledünk.Egy utolsó kérdés még:McLaren vagy Minardi?
- Ferrari!
- Próbálj e kettõ közül választani!
- Rendben. Ferrari!
- Most azt akarod hogy hozzádvágjam a tollamat??Mondom hogy e kettõ közül!😊
- Rendben. Karesz miatt Minardi!"
"-Értem,diplomatikus válasz😊.Nos,beszélgetésünk végefelé közeledünk.Egy utolsó kérdés még:McLaren vagy Minardi?
- Ferrari!
- Próbálj e kettõ közül választani!
- Rendben. Ferrari!
- Most azt akarod hogy hozzádvágjam a tollamat??Mondom hogy e kettõ közül!😊
- Rendben. Karesz miatt Minardi!"
T.T.
rengeteget😄
mivel nem lehet kereket cserélni,igy értelme nem sok...
mivel nem lehet kereket cserélni,igy értelme nem sok...
minek irjam le többször😊
Most meg azon gondolkozok melyik jobb taktika holnapra...
Szinte üres tankkal indulni 4 környivel majd feltankolni 37körre és végig menni szinte egyedül, és akkor a boxok miatt elõzni v. a forditottja az üzemanyagnak, de akkor forgalomban leszek legalább a versenytáv feléig.
Ha üres tankkal megyek, és nem hibázok a qualon akkor pole p.
Most meg azon gondolkozok melyik jobb taktika holnapra...
Szinte üres tankkal indulni 4 környivel majd feltankolni 37körre és végig menni szinte egyedül, és akkor a boxok miatt elõzni v. a forditottja az üzemanyagnak, de akkor forgalomban leszek legalább a versenytáv feléig.
Ha üres tankkal megyek, és nem hibázok a qualon akkor pole p.
T.T.
oh, köszönöm, hát remekül😊) Ez az irodalom könnyü úgyérzem! csak ne húzzak bele a szarba..ennyi😊
T.T.
4-5 körül re, addig tanulás! csövi!
(interjú tényleg nem lesz? Ha már én megkérdeztelek Titeket😊 most komolyan!)
(interjú tényleg nem lesz? Ha már én megkérdeztelek Titeket😊 most komolyan!)
T.T.
Hát amilyen jónak hangoztatták olyan szar. Sinautó az egész, egyszerüen lehetetlen volt megcsúszni. A gumikon a festés nem változik bármilyen kereket is tegyek fel. A hangok nagyon korrektek, minden autónak tényleg valódi a hangzása, az baszott jó.
Szóval egy rakás szar fizikailag. Ez a mod nem lesz jövõre😊 Jöjjön ki a CTDP06 vagy az RH06!
Szóval egy rakás szar fizikailag. Ez a mod nem lesz jövõre😊 Jöjjön ki a CTDP06 vagy az RH06!
T.T.
hát nekem van Juhász Gyula is meg Biblia is a füzetemben,de az nemigazán olvasható sztem számodra😄 elég ronda,talán gépen is van vhol,majd nézelödök
Peet! El kell h szomoritsak ezzel a hex moddal. Nem azért van fehér csik bármelyik autón mert soft gumival megy,hanem mert igy látszik ki milyen gumigyártóval megy! 2006ban a Brigysztónosokon van fehér csik, michelineseken nincs. Lényegtelen h milyen gumit választasz. Puhát vagy keményet a csik vagy ott ha brizsdsztón, vagy nincs ha michelin.
F1C-be ezt nem lehet megoldani asszem. Vagy csak qrva nehezen.
F1C-be ezt nem lehet megoldani asszem. Vagy csak qrva nehezen.
T.T.
Adyból és Kosztolányiból tok segíteni,Juhászból sztem nincs semmi,a bibliaiból sincs semmim.
ups and downs
Bryan nincsenek meg a köv tételek neked a gépen?:
- Ady Endre Léda versei
- K. Dezsõ: Édes Annda - lélekteni regény jellemzõi
- Juhász Gyula költõi világának jellemzõi
- Teremtéstörténetek a Bilbliában
- Ady Endre Léda versei
- K. Dezsõ: Édes Annda - lélekteni regény jellemzõi
- Juhász Gyula költõi világának jellemzõi
- Teremtéstörténetek a Bilbliában
T.T.
jah,fekete ruhában volt😊.pont ott volt a bankettjük ahol nekünk...
de legalább ismerõs volt a hely,dec 28 miatt😄.pl elmentünk amellett a MOL kút mellett,ahol sört vettünk Bullal még anno😊)
de legalább ismerõs volt a hely,dec 28 miatt😄.pl elmentünk amellett a MOL kút mellett,ahol sört vettünk Bullal még anno😊)
ups and downs