F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mittomén😄.
Kálvin aluljáróban megyünk,egy csöves közeledik felénk.Na már nyúltam a zsebemhez.A csávó mondja h jajj így meg úgy,de van pénzünk (mert a felesége ott feküdt három méterre)-elõvett egy 20-ast.Erre tovább folytatta,majd mondta még,"és még van pénzünk,itt haljak meg ha nincs,csak szeretnénk tejet venni..."-na itt közbevágtam,adtam neki két ötvenest,és akkor elégedett volt.Mákja volt,mert pont elõtte váltottam egy ezrest ötvenesekre a dartshoz,és maradt még vagy 14-15😄.
Kálvin aluljáróban megyünk,egy csöves közeledik felénk.Na már nyúltam a zsebemhez.A csávó mondja h jajj így meg úgy,de van pénzünk (mert a felesége ott feküdt három méterre)-elõvett egy 20-ast.Erre tovább folytatta,majd mondta még,"és még van pénzünk,itt haljak meg ha nincs,csak szeretnénk tejet venni..."-na itt közbevágtam,adtam neki két ötvenest,és akkor elégedett volt.Mákja volt,mert pont elõtte váltottam egy ezrest ötvenesekre a dartshoz,és maradt még vagy 14-15😄.
ups and downs
nem😊.Nem tudta h merre is kell nekije mennie,ezért csatlakozott hozzánk.Aztán a hídon találkozott vkivel.Húú de fájt már a talpam,ebben a cipõben ennyit sétálni...kár h nem volt egy csaj,legalább akkor nem fáztam volna😄
ups and downs
hú, akkor jó éjszakád volt. A csajt bedobtátok a Dunába azért tünt el?😄
Na, megérdemelted a szórakozást! Féléved után! BMW finanszirozta
Na, megérdemelted a szórakozást! Féléved után! BMW finanszirozta
T.T.
adj már linket amirõl tegnap beszéltél a hex 07 miatt és h látom a gumikat... kiváncsi vagyok rá
T.T.
ja, de tegnap újra kellett regelnem az rFactort kicsit kivoltam😊 Sztem majd este készitek pár játékbeli fotót róla..
T.T.
megjöttem.éfjélkor vége volt a bankettnek,aztán négyen átsétálunk a Lágymányosi hídon (egy kis idõre egy csaj is csatlakozott),elsétáltunk a Szabadság hídig,ott darts-oztunk meg biliárdoztunk,utána meg kiültünk ketten a Duna-partra.Olyan két-három óriág beszélgettünk.Azért fáztam néha már a rövidújjú ingemben,mert fújt a szél😊.Fél hatkor értem haza😊.
ups and downs
azért nem gyenge,ezaz F1CT rfactoros része,az F1RFT,kanadai futam,rajtrácson 20(!) kocsi...

The only speedometer is in your head.
mutatsz képeket majd arról az rfactor modról,amit tegnap mondtál.
jaja,ez tény,na viszont én innen is tipli,jó8 freedom mester
bryanos😄 (ez vhogy nagyon megragadt bennem,ez a Karesz milyen hülye😄) na szóval,jó szórakozást neked
csövi😊
bryanos😄 (ez vhogy nagyon megragadt bennem,ez a Karesz milyen hülye😄) na szóval,jó szórakozást neked
csövi😊
most irt vissza😊
" Hy Norbi!
I'm searhing in the internet, and find a site, when I read your name. This site is BMW site. I looked the Driver Profiles and found your pictures. When I saw the pictures I turn on 😊 (beindultam)
Please, meeting with me! I'm going Budapest tomorrow, i hope you are waiting to me
Love!
Nicole"
" Hy Norbi!
I'm searhing in the internet, and find a site, when I read your name. This site is BMW site. I looked the Driver Profiles and found your pictures. When I saw the pictures I turn on 😊 (beindultam)
Please, meeting with me! I'm going Budapest tomorrow, i hope you are waiting to me
Love!
Nicole"
T.T.
mindig találok magamnak vkit akirõl lehet áradozni😊 eddig Jennifer Morrison volt, most meg Õ...felháboritó😊
T.T.