F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az sem rossz,nekem EU lesz a kedvencem még egy ideig,sztem nagyon jó lett... most nem azért mert mi csináltuk😄 és megnéztem a többivel összehosonlitva, a képminöség se oly rossz,persze a tietek jobb egyértelmü,de ezt a vidit kb 40perc alatt lementette😊
The only speedometer is in your head.
hát ezaz SM vidi marha jó lett,csak egy jobb van töle idén😛
LOOL,nézem ennek a Krisikének a honlapját:szavazás:Hány embernél kezdõdjön a bajnokság?Válasz:1 2 3 4
😄D
😄D
ups and downs
bazd most beszétem egy diáktársammal aki most érettségizett a sulimban, azt mondják mindenkit átengednek szinte.)) azért mert bezár a suli és nem akarnak nagy kavarodást októberben.
T.T.
de nembaj,duzzogjanak csak,le van szarva.ennyire nem képesek hogy megküzdjenek érte,akkor grt nekik
ups and downs
mondasz vmit.
nagyon el vannak kenödve,egyszerüen feladják,mondjuk leszarom én magasról,legalább megnyeritek
nagyon el vannak kenödve,egyszerüen feladják,mondjuk leszarom én magasról,legalább megnyeritek
3mpcel..de megint olyan helyen csúsztam meg ahol eddig soha, aztán elment 8 mp-re, és 3ra visszahoztam...körönként 6-7 tizeddel voltam gyorsabb...
jó ez a 2. hely..kitérdekel
jó ez a 2. hely..kitérdekel
T.T.
hát igaz C kategóriás jogsit teszek majd le, és az csak könnyü pótkocsi..hát most az kb. olyan mint nem tudom😊 Szóval nem pótkocsis, egy sima 7,5t maxig megengedett autó..de ahhoz h letegyem a nehézpótkocsira, arra kell 2 év, mert kezdõjogsival nem lehet utánfutót vonatatni, és a nyerges kamion már utánfutósnak számit...lófasz beléjük
T.T.
bõvven.bár ez az augusztus eleje elég necces nekünk Peet-tel:S.nem Peet?na majd lesz vhogy😊.
ups and downs
én is szeretem.most nemigazán voltam formában.majd ha frissebb leszek,akkor talán jobban megy majd😄
ups and downs
azért azt hozzá kell tenni,hogy ez egy nagyon jó interjú lett...