44995
F1CHL - Retro
-
#24273 és visszaengeded? -
#24272 Bullnak alapvetően most vmi pszihiáterre lenne szüksége...sajnos őnála most nagyon nagy gondok vannak fejben, tőle kivülálló okok miatt is meg maga miatt is. sztem az a lökdösödés ami a tpf1be megy ő kb 1 futamig fogja elviselni aztán ráfog jönni mennyivel normálisabban közlekedünk mi (itt nem Peetre és Dranzira gondolok hanem a többi tpf1-esre). vhol sajnálom h elmegy vhol meg nem, mert úgyérzem sokat tettem érte ezalatt az idő alatt mig velünk volt. sztem vissza akar majd jönni előbb utóbb... -
#24271 szervusz!! -
#24270 csááh -
#24269 jóéjt,én is menek:)
Sziasztok,még reggel firkálok valamit aztán péntekig nem leszek. -
#24268 szóval a VB cimért már Gyros tál és rai sisak is jár! király!:) Akkor nyerek!
cs -
#24267 lol,felölem legyen,rendben,elfogadom.ha te nyersz akkor meg választok vmi más helmetet. -
#24266 Na Uraim! Kellemes jó éjszakát Kivánok! Én mentem tente-tente! Elég volt mára. -
#24265 nem én döntöttem el, hanem az a qrva 20Ft-os. -
#24264 gecit el is felejtheted:))) vagy add zsófynak,vagy nemtudom:) de azt a sisakot én max lehánynám,mert annyira ronda,fix h nem megyek vele,hát majd meglátjuk,ha lemondok róla,akkor a tied lehet,ha nem:P akkor rosszul igazoltál pajtás:)) -
#24263 pfff:) Ja..hát igen, kell is az nekem:) te meg mész azzal a köcsög villanóssal. vagy gecilton:))) -
#24262 Lassan csökkentem irásaimat és megyek alvadni, még egy olyan 20perc és horpasztás -
#24261 jah,föleg hogy most meg az és sisakomra fáj a fogad... :D -
#24260 kockák és hardcore-ok együtt:) -
#24259 nyehehe:)
Bryan még mindig az a .... BMW?:) -
#24258 Nézd,tényleg nemrossz,én szeretek itt menni,mert végülis az elejében vagyok,és valóban én egy percig nem tagadom azért léptem be,mert itt legalább ér némi sikerélmény,és azért ez nem éppen rossz érzés,meg van egy fasza csapattársam,akivel már tökjól kijöttünk startandgoban is,igy kerestem egy másik ligát,és hivtam Öt is,és jött,szóval végülis nem rossz a liga,de... szerintem sokakat a kupa motivál,pedig hát nem annak kéne. -
#24257 végülis akkor mehetne azaz alternativa amit a fórumra irtál,hogy Karcsi Bigi Williams,te meg bryanos bmw,és akkor remi rbr Macroyyal:)))) -
#24256 hihi. Érdekes húzás volt Bullertől. Sztem már Ő se tudja mit csináljon. Azt mondta nézegetett jópár igéretes f1c ligát. Ez lenne az? -
#24255 attól tartok,hogy nála elszakad a cérna,ha még egy ilyet csinálna tomiboy(mondjuk én nyugodt embernek tartom magam,de én is majdnem elküldtem a picsába,már elnézést.tényleg neki állt feljebb.)
a vezetöi uralom megvan,Gerrard azt hiszi magáról,hogy Ö a jóisten és a teremtö,és a világ legjobb pilótája egy személyben,nagyon unszimpatikus a gyerek néha,olyan nagyképü beszólásai vannak,a ligavezetö csapattársaként meg utasitgat mindenkit... szóval nc. de megnyerjük az egyénit és remélem a csapatot is Dranzival és akkor majd nézhetnek:P -
#24254 igy van -
#24253 akkor nyár közepe:).mikor Horvátországban voltunk -
#24252 még nem:) Ne állits már be fasznak héééj:) -
#24251 jaaa..olyan rég? azt hittem olyan aug eleje...mert sztem inkább akkor volt, nem? -
#24250 otthagytad bryant -
#24249 BMW to McLaren...ez volt nyár elején -
#24248 mi is volt nyár elején?..de most komolyan nem emléxek..
Az tény vannak momentumaim ami nem szimpi senkinek...ilyen vok..
Azokat már ilyenkor elfelejti...
Ja és azokat amiket irt Finglinek fórumon, h nem úgy gondoltam meg stb. kicsit olyan nyalós. -
#24247 ja hát felőlem jöjjön. Ő az a nagy harag tartó vagy mi...én leszarom igazából. -
#24246 Hát Bull szerintem óriáis baromságot csinál.A TPF1 liga végképp az ami neki jó lenne.Mint hallottam tőled Peet,iszonyatosan nagy a vezetői hatalom(Tomiboy),ha egy pályán való tolatás miatt az ég egy adta világon semmilyen büntetés nem jár,sőőt,még neki áll feljebbe,akkor nem tudom mire számít Bull.Sztem nem fogja végigvinni a szezont.
Ami pedig a mi ligánkat illeti vele kapcsolatban:sajnos sok mindenben nincs igaza.Én is dühös voltam Free-re,mert télnyleg egy szemét volt nyár elején,de hát valahogy megbeszéltük és vmilyen szinten elfelejtettük a dolgot.Sajnos úgy állítja be Free-t mint egy utolsó szemetet.Jó,vmikor télleg idegesítő vagy Free,de Bull rengeteg jót is köszönhet neked... -
#24245 hát évvégi nagytali,igli irta h mindenki meg van hivva. -
#24244 hova? minek?:) -
#24243 egy kilökéssel majd te is gazdagabb leszel:) -
#24242 akkor bullertöl nemsokára elköszönünk,legkésöbb november közepén.
amúgy Free,ettöl függetlenül Ö még megvan hivva hozzátok? -
#24241 holnap is kelek 6:50kor -
#24240 mert te megérdemled:) -
#24239 jah,de holnap kelhetek kb 5.30kor hogy összeszedjek mindent,aztán 8ra mehetek,és nem akarok mosott szar lenni -
#24238 sajnálom -
#24237 sok sikert vagy mit is lehet ilyenkor mondani.
álmos vagy, lófaszt, nem te keltél 4:40kor:) -
#24236 pedig szivesen indulnék itt,úgyérzem egy jó középmezönyt tudnék most hozni,talán még pont is szóba jöhetett volna -
#24235 jaja én is,holnap eltüzök és egészen péntekig nem leszek sajnos -
#24234 bakker de álmos vagyok, mindjárt megyek alvadni