F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ferarri team mehet a levesbe..pont miután megcsináltuk az interjút õk is csináltak...khmm...
T.T.
inkább a balaton,az jobban hangzik...
de te is otthon vagy😊
de te is otthon vagy😊
The only speedometer is in your head.
hát jó8 skacok,körbe néztem a liga honlapjain,williams,renó,rbr site változatlan,úgyhogy nemtörtént arrafelé semmise😄
de a legnagyobb az remi véleménye volt😄D
"04:07 Remi: Kurvára szánbalmas,
h. más gportalos
üzenõfALAKON
hirdeted a 2 fillért
nem érõ lapodat...
GYERE A
KABBEAFASZOM.HU/GLHF
BBRF222345.cor.co.hu
-oldalra és legyél a
nap buzija!!!"
"04:07 Remi: Kurvára szánbalmas,
h. más gportalos
üzenõfALAKON
hirdeted a 2 fillért
nem érõ lapodat...
GYERE A
KABBEAFASZOM.HU/GLHF
BBRF222345.cor.co.hu
-oldalra és legyél a
nap buzija!!!"
beszarok ezen😄
sajnos peet nem hagy békén hogy miért loptam😄DDDDD ezért le kellett vennem a képet,BOCS.
de basszus még el is ismeri,hogy lopott,erre nemtudok mit mondani,én 10évesen nem inditottam f1c ligát,dehát neki ez a vágya,meg is látszik😄
sajnos peet nem hagy békén hogy miért loptam😄DDDDD ezért le kellett vennem a képet,BOCS.
de basszus még el is ismeri,hogy lopott,erre nemtudok mit mondani,én 10évesen nem inditottam f1c ligát,dehát neki ez a vágya,meg is látszik😄
ment a chatre.
beszarok ezen a hülyén.nehogy már én legyek az aki miatt ez a szánalmas liga nem indul el...
beszarok ezen a hülyén.nehogy már én legyek az aki miatt ez a szánalmas liga nem indul el...
mivan??😄DDD
nemtudom miröl beszél ez a bolond😄
amúgy csak azt mondtam neki,hogy a versenynaptár egy az egyben ua mint egy másik ligáé,és erre Ö mondta,hogy nem lopta,hát nocomment... persze,na mind1,ki nem szarja le😄 távirányitósnevelde,beszarok ezen a néven😄 na mind1,azért irok neki még vmit
nemtudom miröl beszél ez a bolond😄
amúgy csak azt mondtam neki,hogy a versenynaptár egy az egyben ua mint egy másik ligáé,és erre Ö mondta,hogy nem lopta,hát nocomment... persze,na mind1,ki nem szarja le😄 távirányitósnevelde,beszarok ezen a néven😄 na mind1,azért irok neki még vmit
Sajnos Peet nem hagy békén hogy mér loptam ezér le kellet venem a képeket BOCS!!!
ménem hagyod békén????😄DD
olvastam a híreket!megaloool😄D
ménem hagyod békén????😄DD
olvastam a híreket!megaloool😄D
ups and downs
beszarok😄
mai nap 30x betöltödött az a szar lap😄 sztem abból min a fele mi f1chlesek vagyunk 😄
mai nap 30x betöltödött az a szar lap😄 sztem abból min a fele mi f1chlesek vagyunk 😄
lol
krisi oldalára írtam a nyilatkozatokhoz😄
ja és a spykert nem is így kell leírni hanem úgy hogy spayker😄
krisi oldalára írtam a nyilatkozatokhoz😄
ja és a spykert nem is így kell leírni hanem úgy hogy spayker😄
ups and downs
okés
jó szórakozást,gondolom még nem alszotok😄
de azért jó8
puszi zsófynak
jó szórakozást,gondolom még nem alszotok😄
de azért jó8
puszi zsófynak
az igen😄
nemsemmi,sok türelmed lehetett,néha összevissza beszélgetünk,meg válaszolgatunk egymásnak,néha még Bryan is beirta,hogy ne igy csináljuk már(egy hszben négy sor,és ez kb 10-15hsz-en keresztül) mert nem lehet rendesen követni😄
nemsemmi,sok türelmed lehetett,néha összevissza beszélgetünk,meg válaszolgatunk egymásnak,néha még Bryan is beirta,hogy ne igy csináljuk már(egy hszben négy sor,és ez kb 10-15hsz-en keresztül) mert nem lehet rendesen követni😄
hát, ja rohadt jó volt... 😛
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Sziasztok fiúk😛 Na, végre eljutottam addig, h közel egy hét után elolvassam a forumot... 485 hozzászólás... szép😊
Puszi mindenkinek
Puszi mindenkinek
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)