F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem nem az....közlekedési fõosztály, forgalombiztonsági osztály...sztem ez gyorshajtás...félek h én voltam az😞
T.T.
honnan tudtam volna hogy mit néztél este?😄
és mivel sokáig tvztél késön feküdtél,ebböl következik,hogy késön keltél,és igy jól kialudtad magad😊
és mivel sokáig tvztél késön feküdtél,ebböl következik,hogy késön keltél,és igy jól kialudtad magad😊
The only speedometer is in your head.
tenisz elmegy,sumo sux,heti helyzet,hát ha más nincs... jó estét mo,nézhetö.akkor jó félketöig fentvoltál😊
nézd vissza,én megkérdeztem,te válaszoltál rá,majd beirtad,hogy basszam meg,de most válaszoltál😄
tehát,nekem van igazam😛
tehát,nekem van igazam😛
sport1en volt tenisz, aztán eurosporton szumó, sport1en heti helyzet, tv2 jó estét magyarország
T.T.
jóvanna,nem én tehetek róla,hogy nem figyelsz az elözö hsz-ekre😄
akkor jó...
mondjuk tegnap semmi jó nem volt már este... de lehet te találtál vmit
mondjuk tegnap semmi jó nem volt már este... de lehet te találtál vmit
szegény Bryan... 😄
amúgy nekem már semmi közöm a teamhez,igazából idén még frissitek,de aztán jövöre már nektek kell😛 mert ha redbull lesz akor elkérem skylinetól az oldalt,aztán felépitek ott egy kis oldalt😛
na mind1,csocsesz,jó8,free holnapra jó sok tanulást kivánok😄
amúgy nekem már semmi közöm a teamhez,igazából idén még frissitek,de aztán jövöre már nektek kell😛 mert ha redbull lesz akor elkérem skylinetól az oldalt,aztán felépitek ott egy kis oldalt😛
na mind1,csocsesz,jó8,free holnapra jó sok tanulást kivánok😄
na én asszem elviharzok,holnap fárasztó nap lesz,sziasztok,jó8
kössz igazából,azt úgy gondoltam,hogy majd te megszámolod,hisz te vagy az új csapattag😄
ejj banyek,most gyorsban megszámoltam eddig 108cikk született a BMW honlapon😛