44995
F1CHL - Retro
-
#24513 ja,Peet,az intro nekem nagyon tetszett! -
#24512 igy van! intro kész, nézem az embereket és csinálgatom lassan. -
#24511 egyetértek.
sztem épp az ellenkezője a gond:van benne 10 szám,és egy csomóból csak fél perces...teljesen értelmetlen.de ahogy érzed... -
#24510 monza? -
#24509 én is készitem a sajátomat, aztán jóvan. -
#24508 oks,kövi olyan lesz:)
belga futamról lesz valszeg:)
ami azt illeti nem unatkozom videószerkesztében, -
#24507 mi a baj h ha 3-4 szám megy alatta? semmi. -
#24506 nemtom:S
köv vidi hosszabb lesz már,remélem,meg szeretnék egyel mondjuk három napot foglalkozni,de nincs annyi idö,mert korábbról is maradt kettö.azt meg nem akarnám,hogy a vidi 3-4számból álljon -
#24505 lófaszokat, tök nightwish hangzás van benne. -
#24504 az nem nightwish,hanem Hans Zimmer,a Nightwish,kicsit "rockosabb" -
#24503 az elejin...0:00-tól 0:47ig...Nightwish-Insturmental. -
#24502 volt benne Nightwish?:S
egyébként még mindig nem értem h miért erőlteted ezeket a fél perces számbevágásokat... -
#24501 Peet..videódban miért nem folytattad a nightwish számot? -
#24500 1. futamon 2.
2. futamon 1. -
#24499 helllllloo
free,csak nem te nyertél megin??:P -
#24498 Bullerral kéne összezárni aztán hajrá!...jön olyan álszent dumával h hihetetlen.
pl: francia pálya, mindenki ment már rajta mondjuk 100kört, bejön IRC-re kérdezi honna tudom letölteni a pályát? megmondjuk neki, bejön és fut egy olyan időt amit még senki...szóval legalább ne hazudjon. -
#24497 öhm,jah,egy képet láttam róla,elég sunyi egy ember,na mind1,az ennyire hardcore pilótákat... hát nemtom,semmibe sem találnak funt,csak mindig setup,setup és setup.pfff -
#24496 Gulyi:) és igen, én is nagyon útálom, kicsit olyan álszent fasz...na mind1. -
#24495 hát láttam h súly nélkül csak négy tizedet kaptam töled,úgyhogy reménykedtem a poleban miután megkaptuk a súlyokat,de jött ez a köcsög Gyuli,és máris a setupról kérdezet... hogy kell-e ide? omg...
de lényegében igen,bár nem mertem vele kockáztatni.azárt jó verseny volt,szereztem pontot is,úgyhogy fasza,bár ez nem az én pályám volt:P talán laguna seca:P de úgyse az lesz:) -
#24494 köszi szépen! hát jó voltál, érdekes volt a pálya. Jobb volt súllyal menni? mert nekem kész káosz volt, csúszkáltam mint atom. -
#24493 hogy fene vinné el ezt a pályát,kétszer hibáztam oda is lett a futam,pedig ha nem hibázok elötted... akkor lehettem volna második is,de azaz istenverte kanyar,komolyan ilyen kanyar a világon nincs,egyszer nem hármasban veszem,hanem kettesben,gyakorlatilag semmi gázt nem adok,de úgy kipörgött mintha oldalba nyomták volna... na sebaj,fejlödünk:P két hét múlva talán már második is lehetek-azárt grat free,nagyon szépen mentél -
#24492 hihi..láttam:) -
#24491 hát bakker,de kár ezért a futamért... akár nyerhettem is volna... na mind1,már elsö kanyarban eldölt,cooper jött mint a tank:P -
#24490 reggelt -
#24489 reggelt -
#24488 én is leszek, jó8...reggel talikázunk a pálya mentén :D -
#24487 megyek én is,jóéjt.
oks,akkor kb 8körül leszek mirc,vagy 8:15 megnéztem a pályát képen,elég kellemesnek tünik,na de majd meglátjuk,lényeg a fun,úgyis te nyersz megint free:)))
jóéjt -
#24486 majd lehet h leszek... -
#24485 vmi húst, kürtőskalácsban lévő alma meg szőlővel, meg gyümilevest...
na nekem most jó éjt! Reggel találkozunk a FunCupon. 09:00tól van a qual, 08:30tól kb. a szerver, de gyertek fel IRC-re és akkor mindent tudtok ott is olvasni.
csáó, jóéjt! -
#24484 mit ettél freedomos?:) -
#24483 köszönjük. -
#24482 egy hibája van,néha kilógnak a feliratok,amit nem értek h miért:S -
#24481 egészségetekre -
#24480 elnézést srácok,csak véletlen rossz volt a kiterjesztés ezért át kellett neveznem,ez a jó link mostmár,ha gondoljátok nézzétek meg:) -
#24479 error 404..tök jó intro:) -
#24478 nekem nem indul:S -
#24477 inkább watchingolj moviet:)
amúgy bryan rájöttem vmire addi révén,tehát fpsel fel lehet venni akár 120ban is a dolgokat,majd vegassal összevágjuk,ugye igy nagyon szép lesz a vidi,de lesz vagy 700mega,de movie makerrel össze lehet nyomni,én is igy csináltam a mostanin,sztem egész szép lett a kép,nem?:)
-
#24476 éjt -
#24475 LÁtom jó hangulatban vagyol.Inkább mentem aludni.meg hülyeség válaszolni mert ugy is kötözködöl vagy olyat irsz ami bántó:) Majd holnap leszek Jó éjt mindeknek:) SZia Juvácskaaaaaaaaaaaaaaaaa:P:) -
#24474 különben mi?