F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar mondat egy diplomázott embertõl:
"A vesztem is ez volt Norbi a 7-es kanyarban pördült egy szépet sárga zászló sehol csak mikor már a kanyar féktávján és már kanyarodás elõtt sárga zászló Norbi ideális ív korrigálás majd falfogás, majd kocsim hátsó fele megsérült"
"A vesztem is ez volt Norbi a 7-es kanyarban pördült egy szépet sárga zászló sehol csak mikor már a kanyar féktávján és már kanyarodás elõtt sárga zászló Norbi ideális ív korrigálás majd falfogás, majd kocsim hátsó fele megsérült"
T.T.
és akkor olyan leszek mint Luke,akit át akartak csábitani a sötét oldalra....
The only speedometer is in your head.
hátjó végülis ez igaz,nekem akkor se frankó,dehát ezvan,nagyon nem bánkódom miatta,van egy pár nyugodt számom azon kivül😊
metál ize?😄
Ha nyugodtságot akarsz akko midnight, ha pörgõs kedvedben vagy novaspace...
Kocsiban novaspace, buszon midnight
Ha nyugodtságot akarsz akko midnight, ha pörgõs kedvedben vagy novaspace...
Kocsiban novaspace, buszon midnight
T.T.
ez egyértelmü.nem is kérdéses,na egyszer elég volt ez a másik éjszaka ritmus,delete lesz úgyérzem
van vmi különös íze,amit a Novaspacé nem tud visszaadni.
nemtom melyik a jobb,mikr melyiket van kedvem hallgatni😊
nemtom melyik a jobb,mikr melyiket van kedvem hallgatni😊
ups and downs
továbbra is azt tudom mondani,hogy elöbb ismerjük meg a gámát versenykörülmények között... aztán sezon közben is lehet módositani,amúgy pl nem 75%al indult a liga...
jaja,kis változatosság,amúgy nem olyan borzasztó mint a midnight oil,számomra a beds are burning hallgathatatlan
jó mind1,erröl most nincs kedvem vitatkozni,azért te már lassan féléve játszol vele,mi meg még azt se tudjuk,hogy mivel kell nézetet váltani(jó ez durva hasonlat de akkoris)