F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk jah,én is úgy emlékeztem,hogy jún 8án volt USA gp és akkor találkoztunk utánna bullerrel,akkor volt,hogy bementünk a mekibe kajálni(asszem)
The only speedometer is in your head.
de elnéztem sajnos...
mert 2007.06.08án volt 00:51kor
Akkor Katicában voltunk az USA nagydij miatt...utána pedig jöttünk haza...kerültünk Buller miatt, és akkor ott
mert 2007.06.08án volt 00:51kor
Akkor Katicában voltunk az USA nagydij miatt...utána pedig jöttünk haza...kerültünk Buller miatt, és akkor ott
T.T.
akkor volt a mérgespókok c film is amit bryannel néztetek...
bazdmeg Peet! TÉVES büntit kaptam! nézdd vissza a fórum 16.oldalát! ezt a fórumot! Aznap itthon voltunk mind2en Eaglelel! TNA-t néztünk Bryannel a TV-ben, meg Zsófy is itt volt...
T.T.
fogalmam sincs...de nem biztos h 60e...ez a maximum...de nem ez itt a lényeg! ha pénzbüntetés jön, az lesz a legjobb, csak ne a jogsit
T.T.
hát soksikert free,nem lesz egyszerü,majd még este dumálunk erröl,most megyek én is veszek egy zuhanyt aztán tanulni kö😞
na most olvastam, h maximum 60e, ez lehet kevesebb is, de itt most nem ez a lényeg...
megint találtam, h ha felénél többet akkor jogsi elvétel nagyon biztos😞 kezdõnek
megint találtam, h ha felénél többet akkor jogsi elvétel nagyon biztos😞 kezdõnek
T.T.
akkor viszont egyértelmü a dolog,fizetned kell a jogsidért,hogy megmaradjon:S +3büntipontot is kapsz:S
hát nem kevés pénz, de tanulópénz megfizetése, vagy mifene...
ezen gondolkozunk, végülis a totalcaron irták, hogy ha nem követett el szabálysértést(nem követett el) akkor elvileg NEM vonják be az iglijét...de a pénz sztem megmarad 60e
ezen gondolkozunk, végülis a totalcaron irták, hogy ha nem követett el szabálysértést(nem követett el) akkor elvileg NEM vonják be az iglijét...de a pénz sztem megmarad 60e
T.T.
az nem kevés pénz...
na akkor viszont tényleg gondoljátok meg alaposan,mert nem mind1 a dolog,mondjuk elképzelhetö az is,hogyha igli nevét irnátok,ugye régebbi jogsi,meg valszeg még nem büntették meg(gondolom én),lehet enyhébb lenne a dolog és nem vonnák be,viszont,hát a te esetedben nemtom:S még nincs egy éves a jogsid(ugye?),az nagyon necces:S
na akkor viszont tényleg gondoljátok meg alaposan,mert nem mind1 a dolog,mondjuk elképzelhetö az is,hogyha igli nevét irnátok,ugye régebbi jogsi,meg valszeg még nem büntették meg(gondolom én),lehet enyhébb lenne a dolog és nem vonnák be,viszont,hát a te esetedben nemtom:S még nincs egy éves a jogsid(ugye?),az nagyon necces:S
sztem nem így kell érteni.vagy bevonják vagy hatvanezer.de ha bevonják sztem nem mondhatod azt h bocs inkább fizetek helyette 60e-t
vagy igen?
vagy igen?
ups and downs
igen! 60e adott!
Nem volt beleirva...meg kell adni a vezetõ adatait! Most azért filózunk h mi legyen! Mert büntetõ eljárás indul a vezetõ ellen
Nem volt beleirva...meg kell adni a vezetõ adatait! Most azért filózunk h mi legyen! Mert büntetõ eljárás indul a vezetõ ellen
T.T.
tehát 60e-rel kiválthatod?:S
de most néztem a kisfüzetben az van,hogy a jelentös sebességtúllépés három büntetöpont... vagy ez a levélbe belevolt irva,hogy bevonják?:S
de most néztem a kisfüzetben az van,hogy a jelentös sebességtúllépés három büntetöpont... vagy ez a levélbe belevolt irva,hogy bevonják?:S
hmm, ez azért vmennyire biztató, ha igli nevét irjuk be de akkor is 60e
T.T.
az...faszom! most pedig olvasom, h ha nem büntetett, akkor is 60e, nekem nincs annyi, de nagyon nincs annyim😞
T.T.
hát igen! na nem tudom...apám igy nem adja a kocsit nekem az tuti! szóval kirándulás vonatos lesz...😞
T.T.
de neki kell a kocsi a munkahelyre való utazáshoz,ahhoz meg nem ártana jogsi féle...
viszont ha mindenképp elveszik... áh,ez pont rosszkor jött neked,mert akkor ugye,hogy teszed le kamionra? (azt akartad,nem?)
viszont ha mindenképp elveszik... áh,ez pont rosszkor jött neked,mert akkor ugye,hogy teszed le kamionra? (azt akartad,nem?)
ja, vmi olyasmi!
Most azon gondolkozunk h igli nevét irjuk be, de attól félünk h jogsit bevonják..
Most azon gondolkozunk h igli nevét irjuk be, de attól félünk h jogsit bevonják..
T.T.
sztem akkor mi ott se voltunk:S vagy igen?
mert az egy keddi nap volt.
akkor gondolom kirándulás storno,vagy megyünk mindannyian vonattal...
amúgy ezért már elveszik? 38al mentél többel,hát mondjuk jah,az már sajnos belefér.és akkor egy évig nem is szerezheted meg újra,ugye?:S vagy vmi ilyesmi szabály van.
mert az egy keddi nap volt.
akkor gondolom kirándulás storno,vagy megyünk mindannyian vonattal...
amúgy ezért már elveszik? 38al mentél többel,hát mondjuk jah,az már sajnos belefér.és akkor egy évig nem is szerezheted meg újra,ugye?:S vagy vmi ilyesmi szabály van.
hát ennyi volt...
Mivel már túlnagy igy ha igli nevét is irjuk oda, lényegtelen, nekik is elveszik
Mivel már túlnagy igy ha igli nevét is irjuk oda, lényegtelen, nekik is elveszik
T.T.