F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Freedum😛 köszönj el😄! utolsó figyelmeztetés😄
Én is elköszönök, me nagy lesz a telõszámla
Pussza
Én is elköszönök, me nagy lesz a telõszámla
Pussza
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Ja, és sziasztok többi cukimukiaranytündérbogárkák 😊
Ja, és sziasztok többi cukimukiaranytündérbogárkák 😊
11ig??? nekem az elõbb irtad, h 9ig dumálunk, ozt mész tanulni! Meg ne lássalak SG-n😄
11ig kb. itt leszek, most még átolvasom ezidõ alatt a tételeket, aztán lesz ami lesz.
Beszélni fog, magyarázkodni fog, aztán ha méltányos akkor engedni fog, ha nem akkor meg nem.
Beszélni fog, magyarázkodni fog, aztán ha méltányos akkor engedni fog, ha nem akkor meg nem.
T.T.
mindkettötöknek hajrá,amúgy gondolom akkor ma este nem leszel sokáig itt velünk,mivel holnap korán jelenésed van... nos ezúton soksikert holnapra,hát iglinek is,nemtom ezt hogy tudja majd elintézni:S
The only speedometer is in your head.
drukkolok
most holnap bemegy Eagle a rendõrségre és meglátjuk h mi lesz...Budapest 75 felett ugrik a jogsi...hát 88 kicsivel fölötte van...
meglátjuk mi lesz..
meglátjuk mi lesz..
T.T.
Nem is tudtam h. ismeritek ezt az alteregomat. Amugy csak azért ez a név, mert mikor regelni akartam kiderült h. egyszer már megtettem.
Free: nem akarlak elkeseríteni, de a levélllel nem hiszem hogy sokat fogsz elérni, mivel ezt elég nehéz kmagyarázni, h. miért száguldoztál. Max ilyen anyagi dolgokat lehet beleírni h. ekvés jövedelem stb. és akkor TALÁN nem lesz olyan nagy a pénzbírság. Már ha Igli magáravállalja. Mert ha te felelsz ezért akkor sztem 95%ban ugrik a jogsi. Sajnos...
Free: nem akarlak elkeseríteni, de a levélllel nem hiszem hogy sokat fogsz elérni, mivel ezt elég nehéz kmagyarázni, h. miért száguldoztál. Max ilyen anyagi dolgokat lehet beleírni h. ekvés jövedelem stb. és akkor TALÁN nem lesz olyan nagy a pénzbírság. Már ha Igli magáravállalja. Mert ha te felelsz ezért akkor sztem 95%ban ugrik a jogsi. Sajnos...
nyert a kedvencetek😛
Sharapova jobb nö szvsz,de ezen nem fogunk összeveszni😄
Sharapova jobb nö szvsz,de ezen nem fogunk összeveszni😄
hát ha nem ilyen névvel regelt volna hanem olyat amit nem ismerünk,akkor sztem elküldtük volna a p*csába😄D.
ups and downs
remi,ismerünk már😊
plussz ez a veszettkutya annyira egyedi név,hogy ezt azért megjegyeztük😄
plussz ez a veszettkutya annyira egyedi név,hogy ezt azért megjegyeztük😄
Pedig kiváncsi lettem volna h. küldetek el a p*csába 😊))))))
Neeeeeeeeeeeee SZEMETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😊)) Honnan tudtátok??
csocsesz remi😊
hát jah,eléggé régóta megvan ez a fórum,ilyen mindenféle off témákról beszélünk itt😄
hát jah,eléggé régóta megvan ez a fórum,ilyen mindenféle off témákról beszélünk itt😄
ma játszik Vaidisova😊
ja,mikor mentem hozzátok Free,leszállok a buszról.mellettem egy kábé 60-65 éves papa ment:odaszólt egy hozzá hasonlókorú nõhöz:"Juliska,fogja be a száját".mentünk még egymás mellett,erre magában beszél és ilyet mond:"hülye gyökér"😄DDD
ja,mikor mentem hozzátok Free,leszállok a buszról.mellettem egy kábé 60-65 éves papa ment:odaszólt egy hozzá hasonlókorú nõhöz:"Juliska,fogja be a száját".mentünk még egymás mellett,erre magában beszél és ilyet mond:"hülye gyökér"😄DDD
ups and downs
Nah miez itt? Köcsögök gyülekezete? Ilyen fórum is létezik? Ejjejj... 😊)))))
jaja,sajnos ez igy volt.bull kiraktad,aztán elmentünk a bajcsy-ig ott jobbra,elmentünk a bazilika mellett,fel a felüljáróra,úgyhogy tényleg jártunk arrafele:S
igen! mivel nincs bizonyitékom h nem én voltam, sõt most elég biztos, hogy jót fényképeztek, mert emléxem h jártunk arra...mi ketten, mentünk tankolni utána
T.T.