F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó neked,én még utoljára a füzet fölött ülök,de már semmise megy a fejembe:S már annyira elég volt ebböl....
holnap vége😊
holnap vége😊
The only speedometer is in your head.
na, fiúkák (aranytrüncimrünciprüncikicsikecukimukibogárkák😊)) én megyek vásárolni:S holnap tali😄
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Gratulációóó😊))<#taps>#taps>
sziasztok!
Nem gyengén... h szeretek-e nyelni😄
Nem gyengén... h szeretek-e nyelni😄
amúgy meg leérettségiztem nagyon könnyen egyedül a fizika volt necces...rádióaktivitás...pfff
magyar: Ö.I. : Tóték ; ill. nyelvi kommunikáció
töri: Római Birodalom megalakulása
angol: kedvenc könyv
magyar: Ö.I. : Tóték ; ill. nyelvi kommunikáció
töri: Római Birodalom megalakulása
angol: kedvenc könyv
T.T.
ezazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz erre vártam😄
mai napra megvan a jókedv,holnap mégse szóbeli,hanem irásbeli lesz a vizsga😄 húh de megkönnyebültem,hamar végzek majd délelött,és az irásbeli nem annyira para😊 ezaz.Deo Gratias!
mondjuk délután négynél elöbb tuti nem végzek
amúgy Free! majd ha hazaérsz,ugye péntek 19:40Keleti,és a hatvan felé menö vonatra kell venni rákoscsabáig jegyet,jól emlékszem?:S
mai napra megvan a jókedv,holnap mégse szóbeli,hanem irásbeli lesz a vizsga😄 húh de megkönnyebültem,hamar végzek majd délelött,és az irásbeli nem annyira para😊 ezaz.Deo Gratias!
mondjuk délután négynél elöbb tuti nem végzek
amúgy Free! majd ha hazaérsz,ugye péntek 19:40Keleti,és a hatvan felé menö vonatra kell venni rákoscsabáig jegyet,jól emlékszem?:S
de ha letagadod,akkor is tudják kié az autó,nem veszik elö a tulajt ilyen esetben?
vagy roland egyszerüen azt mondja,hogy "kölcsön adtam egyik vidéki havernak"?
vagy roland egyszerüen azt mondja,hogy "kölcsön adtam egyik vidéki havernak"?
ja, és most olvasom h él még a szabály és tényleg le lehet tagadni simán, ha nem látszok...mivel kivülrõl fényképeztek, plusz külsõ sávban mentem, sötét vollt...hááátha
T.T.
mondjuk tökmind1,ha módositják,akkor is visszamenöleges hatály tilalma miatt rád ez nem lesz érvényes....
na az tiszta mázli... elég jó esély van rá,mert már kellemesen sötét volt.
na az tiszta mázli... elég jó esély van rá,mert már kellemesen sötét volt.
igen! van még ilyen szabály, bár módositani akarják, de ha van még, és elvileg van,és tényleg nem látszódok a képen, akkor megusztam
T.T.
ha fényképen nem látszódok, akkor Roland nem tehet terhelõ vallomást ellenem, a szabálysértés elavulva
T.T.
LoL
Gokart verseny,8 éves kölyköt kérdezik:
Milyen volt a futamod?
Jó
Bõvebben?
Kicsit nehéz
😄DD
Gokart verseny,8 éves kölyköt kérdezik:
Milyen volt a futamod?
Jó
Bõvebben?
Kicsit nehéz
😄DD
ups and downs
csöcsö,sajnos ezvan,holnap ilyenkor már sokkal könnyebb lesz,vagy örülsz vagy nem,de azért másodiknak esélye szinte zéró,szóval nem is kell rá gondolni😊
persze ezt pont én mondom,aki pénteken megy,és bennem is bennem van,hogy mivan ha nem sikerül? na mind1😄
persze ezt pont én mondom,aki pénteken megy,és bennem is bennem van,hogy mivan ha nem sikerül? na mind1😄
köszi ezt a nagyszerü jelzöt,melyben halmozottan kifejezted,hogy mennyire birsz minket😄
amúgy,igy négyünk között: meglepett bull telefonja?😄
amúgy,igy négyünk között: meglepett bull telefonja?😄