F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hamarosan el kell tépnem a csikot! Ha nem jelentkeznék addig, akkó 19:20kor a Keletiben a hatvanba közlekedõ személyvonatnál...de olyan dél körül tépek el csak😊
T.T.
ezt nem nagyon hinném,tuti nem
oks
csocsesz,holnap találkozunk
oks
csocsesz,holnap találkozunk
The only speedometer is in your head.
mertén aztán közveszélyes vagyok...na mind1...
Most megyek oszt.társaimmal el egy kicsit, majd re holnap...aztán irány Rákoscsaba vagy hova faszom
csövi
Most megyek oszt.társaimmal el egy kicsit, majd re holnap...aztán irány Rákoscsaba vagy hova faszom
csövi
T.T.
jajajajaja,hát elhiszem,hiszed vagy sem,nekem is voltak elég komoly konfrontációim a vezetés miatt,pedig nem voltam/vagyok béna(sztem).
na ez a kormányszóvivö,épp ma láttam a hirekbe,hát no comment,sztem foggalma sincsen az egész rendszerröl,csak beültették oda,mert elözetesen beleült vki zászlójába(hogy finoman fejezzem ki magam...)
kötve hiszem,hogy a szakmai tudásával érte el ilyen fiatalon ezt a poziciót...
kötve hiszem,hogy a szakmai tudásával érte el ilyen fiatalon ezt a poziciót...
abszolút nem.
egyszer ráfázik Ö is,viccen kivül,mondjuk félre ne érts,nem kivánom ezt😊 csak ez a tapasztalat,elöbb utóbb utolérik a gyorshajtót...
egyszer ráfázik Ö is,viccen kivül,mondjuk félre ne érts,nem kivánom ezt😊 csak ez a tapasztalat,elöbb utóbb utolérik a gyorshajtót...
ja..csak hát elmondtam neked h ne hajts gyorsan, és jaj, meg jaj...ezeket mondja mindig apám...és itt most nem ez a lényeg hanem h MEGMONDTAM neked...oszt hol a faszba érdekel ez engem?! Sehol...Õ meg 170nel száguldozik autópályán, hát az tök természetes...
T.T.
ne törödj vele sztem😊
van lakásotok iglivel,van érettségid,lesz majd neked is melód,sokan irigyelnek ám...
van lakásotok iglivel,van érettségid,lesz majd neked is melód,sokan irigyelnek ám...
Pusszantás mindenkinek, Freenek egy plussz csók
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
hogy is mondtad? velõs😄 hmmm... szeretem a velõt😄
legalább akkor tanulnék, ja de nem..háát én vagyok az utolsó ritka szemétláda a családban, DOLGOZZ kutya
T.T.
hát ezt keresek most...elvileg most recepciós vagy vmi ilyesmi...
ha nem akkor meki..de nem nyárra..hanem úgy for ever
ha nem akkor meki..de nem nyárra..hanem úgy for ever
T.T.
több, mintha nem lenne
napról napra rosszabb, jobb nem is lesz egy ideig...mert kb. júl 15 oszt megyek dolgozni, nagyon jó a nyár! napsütés, nyaralás, szerelem...
T.T.
Legyen három😄 jó???
Én is gatulálok neked Drágaságom<#love11>#love11><#puszi>#puszi>
Én is gatulálok neked Drágaságom<#love11>#love11><#puszi>#puszi>
semmi nagy változás...átküldték az ügyet a XV.kerületi rendõröknek, aztán majd egyszer behivnak meghallgatásra...ennyi a változás..
T.T.