F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor gondolom visszaolvasás közben röhögtél egy jót😄
amúgy szia
amúgy szia
The only speedometer is in your head.
hali! Hát igen, pár embernek meglett most az rFactor. Még ott nem mentünk és igazából közös gyakon nem is fogunk erõltetni F1 pályát. Ezen a héten Misanon fogunk körözni aztán átteszzük a teszteléseket, a magyar nép miatt Jerezbe vagy a Pannónia Ringre 😊 Azért ctdp05el be lehet venni, mert már mentem azon a pályán.
T.T.
Látom az Rfactor a téma!! Én leszedtem az Fsone-t hozzá, és a 2007-es modot is. Nem tudom ti melyik pályákon fogtok menni, de pl a GTL es Magny Coursen a célegyenes utáni kanyart egyetlen f1-es moddal nem lehet bevenni. Olyan mintha leérne a hasa a földre és megcsuszik.
Ha esetleg játszotok majd ezen a pályán és ezt a hibát pl setuppal tudjátok orvosolni megköszöném ha a setupot elküldenétek.
Igaz ma lelépek és csak vasárnap jövök haza de majd visszaolvasok.
Elõre is thx!!! Üdv.
Ha esetleg játszotok majd ezen a pályán és ezt a hibát pl setuppal tudjátok orvosolni megköszöném ha a setupot elküldenétek.
Igaz ma lelépek és csak vasárnap jövök haza de majd visszaolvasok.
Elõre is thx!!! Üdv.
Downhill!!
na jóéjt gyerekek
ez érdekes.
ez érdekes.
hát Buller és Õ közötte mindenképp.
Nekem bejön, de még nem döntöttem, még nem mentem a BMW, Super Aguri és asszem a Spykerrel. Többivel mind
Nekem bejön, de még nem döntöttem, még nem mentem a BMW, Super Aguri és asszem a Spykerrel. Többivel mind
T.T.
lehet,én is bryant tippelném.Ö nyugodtabb ember,talán ez sokat fog számitani
honda amikor megláttam azóta nemtetszik,renó szintén,bár hex07ben nagyon szép árnyalata van,hát mclaren az igen,az nekem is nagyon tetszik,nagyon jól néz ki ez igaz,de metálferrari a legszebb😛
honda amikor megláttam azóta nemtetszik,renó szintén,bár hex07ben nagyon szép árnyalata van,hát mclaren az igen,az nekem is nagyon tetszik,nagyon jól néz ki ez igaz,de metálferrari a legszebb😛
Buller nem fog nyerni.
Hát már IRLben is kezd megtetszeni, az elején tényleg ronda volt, most vhogy kezd megtetszeni, ahogy a Honda is! Amúgy a McLaren az csodaszép még. húh, kegyetlen
Hát már IRLben is kezd megtetszeni, az elején tényleg ronda volt, most vhogy kezd megtetszeni, ahogy a Honda is! Amúgy a McLaren az csodaszép még. húh, kegyetlen
T.T.
Bryan a király akkor😄
azért még nem oly biztos,buller71 is sztem még esélyes böven,hát majd kialakul,sok ez a szünet,kár h németet nem futottuk még les:S
most a hondát értem h miért gondolod igy,de a renó? emlékszem arra azt mondtad h nagyon fos:S vagy nem? de tényleg abban mi tetszik? vagy úgy kokpitböl jöl mutat?:S
azért még nem oly biztos,buller71 is sztem még esélyes böven,hát majd kialakul,sok ez a szünet,kár h németet nem futottuk még les:S
most a hondát értem h miért gondolod igy,de a renó? emlékszem arra azt mondtad h nagyon fos:S vagy nem? de tényleg abban mi tetszik? vagy úgy kokpitböl jöl mutat?:S
tedd rá bryan autójára az 1-est úgyis õ nyeri
Honda sztem állatul néz ki, meg ahogy a Renualt is
Honda sztem állatul néz ki, meg ahogy a Renualt is
T.T.
tudom,éreztem is,azért jegyeztem meg zárójelben,amúgy ha ez lefixálódik,akkor nagyon nem fogom túráztatni magam,csak ezaz étigazolások meg ilyenek,mindig érdekesek.
hát,nemtom,mentem már 07es hondával,de inkább nem kellett volna:S
na majd me megnézem milyen még1x,de nálam nagyon nem nyerö:S
hát,nemtom,mentem már 07es hondával,de inkább nem kellett volna:S
na majd me megnézem milyen még1x,de nálam nagyon nem nyerö:S
hát igen érdekes amit irtál..
Sztem meg qrva jól néz ki a Honda majd kiprószálod, kcsit másképp fogsz gondolokozni! nekem nagyon tetszik.
Sztem meg qrva jól néz ki a Honda majd kiprószálod, kcsit másképp fogsz gondolokozni! nekem nagyon tetszik.
T.T.
pl azért is😄
már az egyest le is osztottam a BMWre,csak az a kérdés h melyiken lesz majd😄
amúgy én nem lovallom magam bele a jövöbe(persze ez most igy furán hangzik) csak ez a csapatosdi foglalkoztat nem kissé:S nemtudom miért,de ez van,én ilyen vagyok:S
amúgy magunk közt,ha ez a 2007es honda nem lenne ily fos(sorry) sztem maradnék,de ez nagyon nemtetszik
már az egyest le is osztottam a BMWre,csak az a kérdés h melyiken lesz majd😄
amúgy én nem lovallom magam bele a jövöbe(persze ez most igy furán hangzik) csak ez a csapatosdi foglalkoztat nem kissé:S nemtudom miért,de ez van,én ilyen vagyok:S
amúgy magunk közt,ha ez a 2007es honda nem lenne ily fos(sorry) sztem maradnék,de ez nagyon nemtetszik
h patched megcsináld😄 Nyugi én is dolgozni fogok majd a jövõn...de most ahogy bryan irta, még f1c van és 7 nem gyenge futam következik
T.T.
persze,egyértelmü,csak én szeretek elölre tervezni,biztos alapokat épiteni,hogy ne legyen nagy gond mire odaérek😄
érthetõ az irásod, természetesen próbálunk jó párosokat összetenni. Karesz is ott van, vagy Remi, ha külön akarnak menni.
T.T.
de azért én is olyan csapattársat szeretnék akivel jól meglenénk,mondjuk addi ilyen szempontból megfelelö,sztem jófej ember,elég sokat beszélünk,úgyhogy igy nem lenne gond.
mondjuk pl olyat mint gondy nem igazán szeretnék,persze msnje sincs meg,de nem is kell,mert sztem nem sokat van fent,de amit sky mondott róla,az nekem nem nyerö
mondjuk pl olyat mint gondy nem igazán szeretnék,persze msnje sincs meg,de nem is kell,mert sztem nem sokat van fent,de amit sky mondott róla,az nekem nem nyerö
mondjuk én még azt se tudom kivel megyek jövöre egy teamben,bár három lehetöségem van sztem
-Iglivel maradok aztán Ferrari
-megyek a ferrarihoz addi mellé
-vagy rbr és akkor várom a sült galambot😄 nem akkor megkérdezném skylinet,hogy visszajönne-e?😊
-Iglivel maradok aztán Ferrari
-megyek a ferrarihoz addi mellé
-vagy rbr és akkor várom a sült galambot😄 nem akkor megkérdezném skylinet,hogy visszajönne-e?😊
nem nézne ki hülyén? elmentem egy félévre a hondához majd visszatérek?😄 áh nem,sztem próbáljátok ki úgy,hogy a szezon elejétöl együtt mentek,persze kihivás lesz megint remiéknek a csapat vb miatt😛
kösz,tényleg jó képek,hát kiv leszek erre.ma majd megkeresem addit,hogy mik a szándékai,mert mondjuk engem csak a jövö annyival foglalkoztat,hogy hol leszek:S
mondjuk jó azoknak akiknek stabil állásuk van.(pl bmw and williams duó)
mondjuk jó azoknak akiknek stabil állásuk van.(pl bmw and williams duó)
amúgy hol lehet erröl az fsoneról képeket nézni?:S mert rfactorcentralon azt mondja h jelentkezzek be,ha nagyban akarom látni:S
"egy kocsiért otthagynád Bryant?"
ezt pont te mondtad nekem😄
emlékszel még rá?
ezt pont te mondtad nekem😄
emlékszel még rá?
Ferrari vagy RedBull😊
de inkább elsönek örülnék nagyon,ha nem,hát nem,kitúrni nemfogok senkitse,mert szar érzés ám,akárhogyis,azért tavaly már Karesz a szezon felénél elöállt ezzel a fogadással,na ezt én nem szeretném:S
mert lényegében mind1 mert a RBR is nagyon tetszik,Villeneuve sisak meg jól fog benne kinézni😄 szóval felépitek akkor egy honlapot,meg majd lesz vki cstárs,igy annyira nembaj,ha nem ferrari,de azért ferrari,mégis ferrari,ezt te is tudod😛
de inkább elsönek örülnék nagyon,ha nem,hát nem,kitúrni nemfogok senkitse,mert szar érzés ám,akárhogyis,azért tavaly már Karesz a szezon felénél elöállt ezzel a fogadással,na ezt én nem szeretném:S
mert lényegében mind1 mert a RBR is nagyon tetszik,Villeneuve sisak meg jól fog benne kinézni😄 szóval felépitek akkor egy honlapot,meg majd lesz vki cstárs,igy annyira nembaj,ha nem ferrari,de azért ferrari,mégis ferrari,ezt te is tudod😛