F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát gyerekek kiváncsi lennék ezekre a kocsikra már😛 ahogy mondjátok milyen szépek😄
húh Ferrari dejó lenne😛 de addit nem akarom kitúrni,na majd beszélek vele😊 ahogy látom igli mindenképp megy majd.)
húh Ferrari dejó lenne😛 de addit nem akarom kitúrni,na majd beszélek vele😊 ahogy látom igli mindenképp megy majd.)
The only speedometer is in your head.
hát sztem a fórumon ez a legjobb topic,bár sztem ezzel sokan vitatkoznának,de itt minden téma,és ez a jó benne😊
(oks,noproblem,fátylat rája)
(oks,noproblem,fátylat rája)
champions😊
( Hát gondolkoztam h Te nem leszel, igaz h nem a legjobban fogalmaztam meg, na tényleg sorry! Igérem h miharabb meglesz. Remélem ma!😊 )
( Hát gondolkoztam h Te nem leszel, igaz h nem a legjobban fogalmaztam meg, na tényleg sorry! Igérem h miharabb meglesz. Remélem ma!😊 )
T.T.
mint mindig,we are the best
(részemröl nincs,csak nemtom vhogy ahogy irtad "h nekem akkor mind1",hát nem esett vmi jól,magunk közt szólva.csak azt hittem azok elönyt élveztek akik már odaadták neked az árát,de végülis tényleg mind1,én nem haragudtam egy percig se,csak nem esett jól,ennyi volt)
(részemröl nincs,csak nemtom vhogy ahogy irtad "h nekem akkor mind1",hát nem esett vmi jól,magunk közt szólva.csak azt hittem azok elönyt élveztek akik már odaadták neked az árát,de végülis tényleg mind1,én nem haragudtam egy percig se,csak nem esett jól,ennyi volt)
hát jövünk fel mint a cunami...😊))
(rem nincs harag az rFactor miatt, de döntenem kellett, plusz nem tudtam h 3szor lehet csak 1 kártyáról vásárolni és BigFeri után Te jöttél volna)
(rem nincs harag az rFactor miatt, de döntenem kellett, plusz nem tudtam h 3szor lehet csak 1 kártyáról vásárolni és BigFeri után Te jöttél volna)
T.T.
sokat nem,csak talán otthonosabb töle a fórum,vagy ilyesmi,meglátszik h törödünk vele😄
amúgy kamionok topic hogy is állunk vele?:S
na meg is nézem
amúgy kamionok topic hogy is állunk vele?:S
na meg is nézem
na rájöttem bryannél,hogy ez a fórumháttér csak azoknál jó,akiknek 1200as a felbontásuk,szóval akik nem ilyen,azoktól sorry,ezt nemtudtam,gondolom nálatok jó szarul néz ki:S
köszi,asszem mára nekem elég volt ennyi.a csütörtökre még alszok egyet,ha lehet.csak két napos rF tapasztalattal nem biztos h veszélytelen elindulni...
ups and downs
jaja vágom vazze😄
ez mekkora poén, BPtv Jóslás Nikivel😄DD mekkora szar😄
ez mekkora poén, BPtv Jóslás Nikivel😄DD mekkora szar😄
re
puszi,szia Zsófy.
kissé sajnálom én is,szemészeten várakoztam...
puszi,szia Zsófy.
kissé sajnálom én is,szemészeten várakoztam...
Hát, fiúk, sok sikert az Rf-hez, jó játékot kivénok!
Én lassan megyek haza... Puszi mindenkinek!
Én lassan megyek haza... Puszi mindenkinek!
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Hát, Peet, sajnálom, h nem tudtál jönni😞 pedig jó kis buli volt😊 mondjuk én szerettem volna kicsit többet túrázni😄
na gyerekek én ma nemtudok menni,megyek szemészetre meg ilyenek,mert el akarom intézni a kontaklencsét,szóval sorry,jó szórakozást nektek.Karcsira vigyázzatok,nehogy kiessen a libegöböl😄
re,visszatértem,tegnap nemvolt net.
Bryan:eljött velem 14es megállóig,aztán elengedett vagy két villamost😄 de végül neki jött hamarabb,és a 3.ra már felszállt😄 közben egyik villamosból két csaj kiszólt nekünk,h milliószor csókolna v vmi ilyesmi😄 meg volt egy csöves a megállóban azt meg leköpték,szóval nocomment
Bryan:eljött velem 14es megállóig,aztán elengedett vagy két villamost😄 de végül neki jött hamarabb,és a 3.ra már felszállt😄 közben egyik villamosból két csaj kiszólt nekünk,h milliószor csókolna v vmi ilyesmi😄 meg volt egy csöves a megállóban azt meg leköpték,szóval nocomment
na, én asszem elteszem magam lassan, Free lehet, h még lesz...
Puszi mindenkinek, jóéjt
Puszi mindenkinek, jóéjt
az fsone modokat kerestem meg, aztán most meg szépen töltögetem le...lesz mivel holnap tesztelnem😛
T.T.
jah, és asszem ilyen fejek árán nem szeretnék teniszezni😊