44995
F1CHL - Retro
-
#24993 és ezt én irtam, nem igli -
#24992 Karesz: mikor a Zsókavár utcánál vagytok, csörögjetek, aztán mi is megyünk át a Pólusba -
#24991 -
#24990 INFÓ INFÓ INFÓ rexalyról!!
Kicsit megnyugodtam amugy de nem értem ide miért nem ir és azt sem hogy mia gondja:S:S
Szia margo!
Azt szeretném kérdezni hogy a Westend City Centerben van egy szalon őket ajánloták! Nem tudod véletlenül az jó? vagy ha nem akkor tudsz ajánlani egy jót Pesten akik megbizhatok mert végre rá szántam magam csak szeretném biztos és normális kezekre bizni a nyelvem mert azért még kicsit tartok a dologtól ezt Rexaly irta 9.22.-én 23:16 kor.
Hogy valóban ő az a rexaly akit keresek:D vagy nem azt nem tom de ne megy elterjedt név ez...szóval remélem ő az:) -
#24989 messzendzser -
#24988 re,itt vagyok:) -
#24987 no comment:P
egyébként helyiség:) -
#24986 Sziasztok!
A nunimról le lehet szálni,jó??? Mármint,ha ma is szutyi lesz a buli, elővehetjük:D
Fürgyetek le, nem akarok büdi emberekkel lenni egy helyiségben (szerintem helységben, de free mondta, h szerinte az ugy nem lesz jó...) naszóval nem akarok lenni, ja és a szarcsimbókokat is kotorjátok ki a nem kivánatos részekből, mert asszem (habár szerencsére még nem találkoztam vele) undi:D
Naszóval, várunk titeket, ozt póker (lehet, h nem leszek vmi aktiv, előre is bocsi) -
#24985 thx.lükike:P -
#24984 rendicsek -
#24983 4 napja oké..PFFF:S:S az se rával hogy kb hetente egyszer fent van kb 1mp re...mert igli is irta hogy ö látta 3 nappal ezelött kb 2mpre:D hát köszi:D de legalább ha látjátok kérdezzetke már tőle pár dolgot hogy mia rák van vele:S:Smeg hasonlók:S -
#24982 Peetttttt hol vagy??? -
#24981 jóóvanna,csak piszkállak,nem kell a szivedre venni.azé aggódsz akié akarsz,de én négy napja láttam msn-en. -
#24980 Karesz,te mint szakértő:miért piros a taknyom?????:DD -
#24979 Nézd Juvika látom TE nem vagy a "vlaki miatt agódok mert szeretem és nem szokott iylet csinálni" hive!!...sajnállak nagyon . Igenis Zola nem szokott ilyet csinálni hogy fogja magát hetekre eltünik,egy darab SMS-re sem válaszol és az össze mobil száma kivan kapcsolva.magyarul sehol nem lehet elérni:(:(
És bocs hogy merek aggódni utána. Nem haragszok meg semmi de nem szeretem mikor megmondják kit hogyan és miért szeressem/szeressek:)
TÉged is nagyon csiplek mert egy kis sudri vagy:) Meg jo fej vagy:) Ha veledl enne hasonló hiddel téged is ugyan igy keresnélek.:) -
#24978 most away, majd leszek.... -
#24977 pedig most azt fogok:) -
#24976 :))) -
#24975 bmeg Karesz,hagyjad már rexalyt békén!!!:).csak gerjeszted itt a negatív energiákat a nagy semmi miatt!! -
#24974 ne fürgyé le -
#24973 te is igy szoktad?:)) -
#24972 ez azz folytassátok és akkor sikerülhet alulmúlni még ezt a színvonalat is:PP -
#24971 ahogy én is szoktam? bennehagyod?:) -
#24970 ne aggódj Fricske én is kakilok elötte hogy utána a szar csimbóko...nahh nem folytatom:D:D:D sietek:D:D:D -
#24969 mekkora egy fasz vagy Te -
#24968 faszom, én meg épp szarni mentem volna, erre Eagle befosott egyet most olyan illat van, hogy el lehet ájulni. fürdeni se mehetek, hiszen egybe van a dolog. Szóval tök szar! büdös leszek Karesz! :))) -
#24967 looool -
#24966 (az egséz persze kitaláción alapszik,mielött vki komolyan venné:P) -
#24965 FRICSKE BMEEEEEEG!!! hagyál már békén nem látod hogy elakarok menni fürdeni hogy ne legyek büdös mikorra oda érek hozzátok???? NEM NEM látod..a kurva életbe már..ELnézést hogy ilyen rondán beszélek de ez az idióta kihozza belőlem az Állatott:D:D szóval elmentem pancsizni majd még re a BIG tali elött:P -
#24964 Ja..ja:)))) -
#24963 ja:))) -
#24962 loll,Addi mostmár Alonso fan...két hónapja még Lujzafan volt.változik a világ -
#24961 szavaztam -
#24960 "jóllvan,nem kell ennyire reklámoznod magad!!!":D -
#24959 helyes:D -
#24958 cikk bmw, offialon szavazás -
#24957 bevallom , megtörtél...én hibáztam:)) -
#24956 szóval igen:P) -
#24955 lófaszokat:) -