44995
F1CHL - Retro
  • Jeff Gordon
    re,ez baromi jó futam volt,igaz gépek ellen,de jó kemény csata volt,kétszer kellett feljönnöm a mezöny végéröl,a végén meg majdnem elfogyott a benzin.nagyonjó ez a fuji track:P kár hogy mi nem ezen megyünk:)
  • antijuve
    CM3-at sikerült összehozni!!:D
  • antijuve
    feltettem a CM5-öt,de le is törlöm a picsába:).eléggé elbaszták a játékot,semmilyen multi nincs benne.tehát télleg semmilyen..
  • Jeff Gordon
    jah,hát igen,csak mondtam egy példát,mert ott van egy olyan mittomén xy manager,és a csapata,és akkor a státusznál oda van irva,hogy várakozik a másik játékosra,persze úgy könnyü játszani,ahogy mi játszottunk egy gépen ketten.

azt nemtudom miért nem megy:S pedig jó játék nagyon,és online egész jó lenne:P én kipróbálnám szivesen:)
  • antijuve
    hát nyilván nem keresnénk két óráig játékosokat,mer rászólnánk az emberkére:)

megnézném a CM3-at itthon,csak ahhoz kéne a laptop,az meg foglalt most.

és nálad a CM3 se indul:(
  • Jeff Gordon
    azért grat zsófy:)

startandgoban el kellett volna indulnod,amikor ott versenyeztünk freeéknél:))
  • antijuve
    nekem a legújabb a CM5.már jó régen játszottam vele:)
  • Jeff Gordon
    CMet se lehet?
    bár asszem ott úgy lenne,ha meglehetne oldani,hogy meg kell várni az összes embert,addig nem lehet tovább menni(pl egy hetet ugrani) tehát pl ha te két óráig keresel játékosokat én meg csak 10percig,akkor elvileg várnom kell sokat.de nemtudom meg lehetne oldani online,talán az újabbakkal,viszont nekem csak a 3 van meg:)
  • antijuve
    próbálok keresni:S
  • Freedom88
    ja kéne, de hát nincs:(
  • antijuve
    a franncba Zsófy,pedig beérted volna Kareszt a győzelmekben:PP:)
  • Zsófy
    Sziasztok!
    Elmaradt a futamom:( Mármint az volt, hogy nesz egy ladies cupa, dehát ketten voltunk és 5 mp-t vertem a csajra gyakszi közbe, aztán Free beleült(:D) az ölembe, én pedáloztam, ő kormányzott, Károly meg váltott, igy 8 mp-re nőtt az előnyünk, a csaj meg beijedt:D Szóval erről is lemaradtam, pedig bizti nyertem volna életem első futamán:D
    Na, én lassan el, puszilok mindenkit!!!
  • antijuve
    kéne vmi manager progi amit lehet hálózatban tolni (hamachi)
  • Freedom88
    hát qrvára nem igy volt, de te tudod, most olvastam vissza, de sabay.

• antijuve
    azé meert:
    xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Jeff Gordon
    jó mind1,igaz azt mondtam,hogy nekem nyolc,mert fax kivolt ezzel a tomival is,de arra tisztán emlékszem,h úgy irtál rám,hogy indulni akarsz a nevemben,és felkiáltójel volt,nem kérdö.na teljesen mind1,csak egyet nem értek,miért lesz neked jobb,ha az én nevemben nyersz egy futamot,vagy második leszel vagy harmadik?? a másik meg,baromira nem tudnék neki örülni,ha lezavarnád azt,amit tegnap mondtál,hogy nekimész gerrardnak meg akárkinek,mert neked végülis mind1,de nekem meg nem egészen... azt nem értem miért nem fér el ez a két liga egymás mellett...
  • Freedom88
    hülye vagy baszod..megkérdeztem, és azt mondtad h neked mind1, mert úgyse leszel itthon...olvasd vissza
  • antijuve
    remélem nem
  • Jeff Gordon
    kell a videóhoz ez a karcsi száma? amit tegnap mondott:)
  • Jeff Gordon
    nembaj,már megtettem:)
  • Jeff Gordon
    Kina:)
  • antijuve
    nem kell válaszolni:))
  • Jeff Gordon
    nem,te már eldöntötted mielött rámirtál volna msnen,lényegében az mind1is lett volna,hogy itthon vagyok vagy nem.,..
  • antijuve
    most Fujiról van szó?
  • Jeff Gordon
    még kb 6-7tized lehet benne,de az már nagyon határ:)
  • Freedom88
    nem én mondtam h vidéken leszek...
  • Jeff Gordon
    hát free,ha itthon leszek,akkor nagyon gyanus,hogy saját névvel kell jönnöd,mert nagyon bejön a pálya,és amiatt nem fogok kihagyni egy racet,mert te meg tomiboy összeszólaltatok,és mindketten meg akarjátok mutatni a másiknak...
  • antijuve
    húúúdejóóóóó
  • Jeff Gordon
  • Freedom88
    jaja:(
  • antijuve
    szépnapot!!!köcsg Lujza!csak ennyit mondok:)
  • Freedom88
    xDDDDDDDDDDDDDDD
  • Jeff Gordon
    25000!!!! grat

hát nemtudom,elözö kormánnyal négy kerékkel csúsztam a kanyarokban,most szinte sose csúszom meg,de nem vagyok gyorsabb,hát lol,na mind1,futamon majd meglátjuk:)
  • Freedom88
    re
    meg kell szokni aztán jó lesz.
  • Jeff Gordon
    re.hát ezt tényleg nem értem,ua a setup,ua a kormány,ua a kormánybeállitás,és +2sec,nemtudom bryannél mentem 37,1et itthon meg minden ua és meg se birom közeliteni a 37et...
  • Tigristank
    Felfedték a szingapúri versenypálya terveit

Nem is tűnik rossz pályanak, remélem lesz itt verseny. :)
  • Tigristank
    Hamiltoné a pole, Alonso a 2., Raikkönen pedig 3. lett, de azt hiszem, hogy Kimi tudott volna gyorsabb kört menni, mert hol betartották, hol pedig ő hibázott. :(
  • Jeff Gordon
    re
    szegény Zsófy:(
    egész gyorsban hazaértünk,szerencse.
    na majd délután re ismét
  • Zsófy
    LEMARADTAM A TIPPVERSENYRŐŐŐŐL (fasz kivan:()
  • Jeff Gordon
    lol