44995
F1CHL - Retro
-
#25033 re,ez baromi jó futam volt,igaz gépek ellen,de jó kemény csata volt,kétszer kellett feljönnöm a mezöny végéröl,a végén meg majdnem elfogyott a benzin.nagyonjó ez a fuji track:P kár hogy mi nem ezen megyünk:) -
#25032 CM3-at sikerült összehozni!!:D -
#25031 feltettem a CM5-öt,de le is törlöm a picsába:).eléggé elbaszták a játékot,semmilyen multi nincs benne.tehát télleg semmilyen.. -
#25030 jah,hát igen,csak mondtam egy példát,mert ott van egy olyan mittomén xy manager,és a csapata,és akkor a státusznál oda van irva,hogy várakozik a másik játékosra,persze úgy könnyü játszani,ahogy mi játszottunk egy gépen ketten.
azt nemtudom miért nem megy:S pedig jó játék nagyon,és online egész jó lenne:P én kipróbálnám szivesen:) -
#25029 hát nyilván nem keresnénk két óráig játékosokat,mer rászólnánk az emberkére:)
megnézném a CM3-at itthon,csak ahhoz kéne a laptop,az meg foglalt most.
és nálad a CM3 se indul:( -
#25028 azért grat zsófy:)
startandgoban el kellett volna indulnod,amikor ott versenyeztünk freeéknél:)) -
#25027 nekem a legújabb a CM5.már jó régen játszottam vele:) -
#25026 CMet se lehet?
bár asszem ott úgy lenne,ha meglehetne oldani,hogy meg kell várni az összes embert,addig nem lehet tovább menni(pl egy hetet ugrani) tehát pl ha te két óráig keresel játékosokat én meg csak 10percig,akkor elvileg várnom kell sokat.de nemtudom meg lehetne oldani online,talán az újabbakkal,viszont nekem csak a 3 van meg:) -
#25025 próbálok keresni:S -
#25024 ja kéne, de hát nincs:( -
#25023 a franncba Zsófy,pedig beérted volna Kareszt a győzelmekben:PP:) -
#25022 Sziasztok!
Elmaradt a futamom:( Mármint az volt, hogy nesz egy ladies cupa, dehát ketten voltunk és 5 mp-t vertem a csajra gyakszi közbe, aztán Free beleült(:D) az ölembe, én pedáloztam, ő kormányzott, Károly meg váltott, igy 8 mp-re nőtt az előnyünk, a csaj meg beijedt:D Szóval erről is lemaradtam, pedig bizti nyertem volna életem első futamán:D
Na, én lassan el, puszilok mindenkit!!! -
#25021 kéne vmi manager progi amit lehet hálózatban tolni (hamachi) -
#25020 hát qrvára nem igy volt, de te tudod, most olvastam vissza, de sabay.
-
#25019 azé meert:
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#25018 jó mind1,igaz azt mondtam,hogy nekem nyolc,mert fax kivolt ezzel a tomival is,de arra tisztán emlékszem,h úgy irtál rám,hogy indulni akarsz a nevemben,és felkiáltójel volt,nem kérdö.na teljesen mind1,csak egyet nem értek,miért lesz neked jobb,ha az én nevemben nyersz egy futamot,vagy második leszel vagy harmadik?? a másik meg,baromira nem tudnék neki örülni,ha lezavarnád azt,amit tegnap mondtál,hogy nekimész gerrardnak meg akárkinek,mert neked végülis mind1,de nekem meg nem egészen... azt nem értem miért nem fér el ez a két liga egymás mellett... -
#25017 hülye vagy baszod..megkérdeztem, és azt mondtad h neked mind1, mert úgyse leszel itthon...olvasd vissza -
#25016 remélem nem -
#25015 kell a videóhoz ez a karcsi száma? amit tegnap mondott:) -
#25014 nembaj,már megtettem:) -
#25013 Kina:) -
#25012 nem kell válaszolni:)) -
#25011 nem,te már eldöntötted mielött rámirtál volna msnen,lényegében az mind1is lett volna,hogy itthon vagyok vagy nem.,.. -
#25010 most Fujiról van szó? -
#25009 még kb 6-7tized lehet benne,de az már nagyon határ:) -
#25008 nem én mondtam h vidéken leszek... -
#25007 hát free,ha itthon leszek,akkor nagyon gyanus,hogy saját névvel kell jönnöd,mert nagyon bejön a pálya,és amiatt nem fogok kihagyni egy racet,mert te meg tomiboy összeszólaltatok,és mindketten meg akarjátok mutatni a másiknak... -
#25006 húúúdejóóóóó -
#25005 -
#25004 jaja:( -
#25003 szépnapot!!!köcsg Lujza!csak ennyit mondok:) -
#25002 xDDDDDDDDDDDDDDD -
#25001 25000!!!! grat
hát nemtudom,elözö kormánnyal négy kerékkel csúsztam a kanyarokban,most szinte sose csúszom meg,de nem vagyok gyorsabb,hát lol,na mind1,futamon majd meglátjuk:) -
#25000 re
meg kell szokni aztán jó lesz. -
#24999 re.hát ezt tényleg nem értem,ua a setup,ua a kormány,ua a kormánybeállitás,és +2sec,nemtudom bryannél mentem 37,1et itthon meg minden ua és meg se birom közeliteni a 37et... -
#24998 Felfedték a szingapúri versenypálya terveit
Nem is tűnik rossz pályanak, remélem lesz itt verseny. :) -
#24997 Hamiltoné a pole, Alonso a 2., Raikkönen pedig 3. lett, de azt hiszem, hogy Kimi tudott volna gyorsabb kört menni, mert hol betartották, hol pedig ő hibázott. :( -
#24996 re
szegény Zsófy:(
egész gyorsban hazaértünk,szerencse.
na majd délután re ismét -
#24995 LEMARADTAM A TIPPVERSENYRŐŐŐŐL (fasz kivan:() -
#24994 lol